Μήνυσε πάρκο επειδή έπεσε τεράστιο κουκουνάρι στο κεφάλι του!

0
Ο βετεράνος του Ναυτικού Sean Mace μήνυσε ένα εθνικό πάρκο στην Καλιφόρνια για $ 5 εκατομμύρια επειδή ένα τεράστιο κουκουνάρι προσγειώθηκε στο κεφάλι του και λίγο έλλειψε να τον σκοτώσει...
Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο, την ώρα που ο Mace διάβαζε ένα βιβλίο κάτω από ένα κωνοφόρο. Τότε ένα τεράστιο κουκουνάρι τον χρύπησε στο κεφάλι και τον άφησε αναίσθητο. Αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο στο Σαν Φρανσίσκο, όπου υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις στον εγκέφαλό του.

Ένα μέρος του κρανίου του έπρεπε να αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, προκειμένου να σωθεί η ζωή του. Τώρα πάσχει από μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο, απώλεια μνήμης, κατάθλιψη και τεράστιο άγχος. Δεν μπορεί να εργαστεί και κατ’ επέκταση να καλύψει τα ιατρικά του έξοδα, ενώ πρέπει να κάνει κι άλλη εγχείρηση στο μέλλον. “Πουθενά στο πάρκο δεν υπήρχαν προειδοποιητικά σημάδια ότι πέφτουν κουκουνάρια ενώ κανένας υπάλληλος δεν προειδοποιεί τους επισκέπτες για τον κίνδυνο που υπάρχει, πέφτοντας ένα κουκουνάρι περίπου 40 κιλά στο κεφάλι σου!” λέει ο ίδιος.

perierga.gr - Μήνυσε το πάρκο επειδή έπεσε τεράστιο κουκουνάρι στο κεφάλι του!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)