Δεν συμφωνούν ούτε στην ημερομηνία των εκλογών οι διεκδικητές της προεδρίας

Τεταμένο είναι το εσωκομματικό κλίμα στη Νέα Δημοκρατία, αφού διαφωνία προκύπτει ανάμεσα στους διεκδικητές της προεδρίας ακόμα και για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, οι οποίες θα αναδείξουν το νέα αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το χρονοδιάγραμμα της εκλογικής διαδικασίας αναμένεται να καθοριστεί τη Δευτέρα...
στη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, ενώ ενδιαφέρον προκαλεί ποια άποψη θα επικρατήσει, αφού αυτό θα αποτελέσει και ένα εσωκομματικό μήνυμα.

Η πλευρά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη θέλει οι εκλογές να διεξαχθούν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει τη 15η Νοεμβρίου, ημερομηνία με την οποία εμφανίζεται να συμφωνεί και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Από την άλλη, η πλευρά του Απόστολου Τζιτζικώστα κινείται κάπου στη μέση, προτείνοντας την 1η Νοεμβρίου.

Στο πλευρό Μεϊμαράκη ο Κακλαμάνης

«Θα επιλέξω τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, με κύριο κριτήριο το όποιος ενώνει κερδίζει, και ο Βαγγέλης ενώνει» δήλωσε τη Δευτέρα στο Mega ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος πάντως συμφώνησε με το δημόσιο ερώτημα που έθεσε ο Κυρ.Μητσοτάκης προς τον Απόστολο Τζιτζικώστα για το πώς θα λειτουργήσει το κόμμα σε περίπτωση εκλογής του και κυρίως με ποιο πρόσωπο, αφού ο κ. Τζιτζικώστας είναι περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.