Κατέθεσε πως ήταν στημένο το Ολυμπιακός - Βέροια ο Πέρεθ

0
Ο πρώην παίκτης της Βέροιας Γκιγέρμο Πέρεθ κατέθεσε στον ανακριτή διαφθοράς πως το πολυσυζητημένο ματς Ολυμπιακός - Βέροια ήταν στημένο.

Ο ισπανός μέσος, που είχε αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, απολογήθηκε...
στον ανακριτή κ. Ανδρεάδη, τονίζοντας ότι στο ημίχρονο δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί στα αποδυτήρια, γιατί δεν είχε μεταφραστή.

Έπειτα όμως τον ενημέρωσαν ότι η ομάδα του έπρεπε να χάσει με 3-0 για στοιχηματικούς λόγους. Αξιοσημείωτο είναι πως τον Ιούνιο είχε αναρτήσει στο λογαριασμό του στο Facebook πως «μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ… βλέπω», ένα σχόλιο που ήρθε μια μέρα μετά την κατάθεση του πρώην άσου της ΑΕΚ και τότε της Βέροιας πως υπήρχε εντολή στην ομάδα του να χάσει με 3-0 στον ίδιο αγώνα.

Ο Πέρεθ είναι ο 35ος κατηγορούμενος για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και με την κατάθεσή του επιβεβαιώνει όσα είχαν καταθέσει ως μάρτυρες οι Καλαϊτζίδης και Γεωργέας, καθώς και ο Αλέξης Καλογέρης που είχε κληθεί ως κατηγορούμενος. Στον Πέρεθ δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος.

Ξανανοίγει ο φάκελος;

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου εικάζεται πως θα ζητήσει να ξανανοίξει ο φάκελος της αθλητικής δικαιοσύνης για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η Βέροια είχε απαλλαχτεί και από τους τρεις βαθμούς της αθλητικής δικαιοσύνης, όμως μετά την κατάθεση του Πέρεθ, ο κ. Σιμιτζόγλου πιθανολογείται ότι αναμένεται θα ζητήσει την αναψηλάφηση της υπόθεσης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)