Ακυρώθηκε γκολ του Αδωνι στις καθυστερήσεις γιατί είχε σφυρίξει ο διαιτητής

Του Στρατή Μαζίδη

Οι παλιοί φίλοι και αναγνώστες θα θυμούνται ότι αρκετές φορές έχουμε ασχοληθεί στο παρελθόν με τον Αδωνι Γεωργιάδη, όχι με θετικό τρόπο.


Σήμερα όμως αδικήθηκε.

Ο Γεωργιάδης έχει ένα θετικό στοιχείο. Εκφράζει τις απόψεις του και δεν τις φτιασιδώνει.

Ωστόσο δεν έβρισκε υπογραφές κι όταν τελικά τα κατάφερε, πέρασε με κόκκινα φανάρια όπως είπε και έτρεχε να προλάβει. Σαν το Φιλέα Φογκ στο γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες.

Εντούτοις η ΚΕΦΕ δεν του έκανε το κέφι και τον έκοψε. Απομένει να δούμε αν και η Τροχαία θα του κόψει τα πρόστιμα που πρέπει.

Οι αρτηριοσκληρωτικοί της Συγγρού έμειναν στο γράμμα και όχι το πνεύμα των κανονισμών τους.

Άλλη μια απόδειξη ενός κόμματος που περισσότερο δείχνει να βαδίζει παράλληλα με το γκρεμό παρά με την κοινωνία. Ένα κόμμα - κλαμπ, ιεραρχιών και επετηρίδας.

Η πολιτική ευκαιρία μιας νέας αφετηρίας που παρουσιάζεται συνήθως μέσα από εσωκομματικές διαδικασίες εκλογής ενός νέου επικεφαλής, ίσως να μην έρθει και καθόλου καθώς ήδη στιγματίστηκε με τον αποκλεισμό ενός υποψηφίου για 300 δευτερόλεπτα, που μπορεί να είναι και λιγότερα αν συγχρονιστούμε με το Αστεροσκοπείο.

Παντώς στο ποδόσφαιρο ακόμη κι αν έχει εξαντληθεί ο χρόνος των καθυστερήσεων, ποτέ ο διαιτητής δε σφυρίζει τη λήξη όταν μια ομάδα βρίσκεται στην επίθεση και είναι κοντά στη μεγάλη περιοχή.