Αποκαλύψεις Γ.Βαρουφάκη: ''Ο Α.Τσίπρας μου είπε είναι ώρα να παραδοθούμε"

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, μετά την δημοσιοποίηση του trailer γεμάτο μυστήριο για τους 1.101, επανέρχεται στο δημοψήφισμα του Ιουλίου και "σκοτώνει" ξανά τον Αλέξη Τσίπρα! Διαβάστε τι δήλωσε σε γαλλικό περιοδικό.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ένας από τους 1.101. Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει τι ακριβώς πρεσβεύουν οι 1.101...
, αφού το trailer που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί δεν απαντά σε πολλά ερωτήματα.

Μόνο στο ότι θα... μάθουμε την 1η Νοεμβρίου.

Μέχρι τότε, ο πρώην υπουργός Οικονομικών έδωσε μία ακόμη συνέντευξη σε ξένο μέσο και συγκεκριμένα στο γαλλικό "L’Obs".

Στις δηλώσεις του αναφέρεται -μεταξύ άλλων- και στην βραδιά του δημοψηφίσματος και αποκαλύπτει: "Το δημοψήφισμα δεν ήταν γραφτό να κερδίσει. Θα ήθελα πραγματικά να κερδίσει. Τη νύχτα του δημοψηφίσματος, όταν ήρθε το μεγαλοπρεπές 62% για το «όχι», ήμουν στον ουρανό. Αλλά δεν ήταν το αποτέλεσμα που ήθελε ο Τσίπρας. Ήταν καθαρά γραμμένο στο πρόσωπό του. Μου είπε: "Είναι ώρα να παραδοθούμε". Του απάντησα: "Οχι εγώ". Μιλήσαμε φιλικά, γεμάτοι θλίψη, αλλά με πολλή αγάπη. Πίστευε ότι η Ελλάδα θα καταστρεφόταν αν συνεχίζαμε. Δεν συμφώνησα μαζί του και έφυγα», λέει χαρακτηριστικά ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ακόμη, ο πρώην υπουργός Οικονομικών αναφέρεται και στους Podemos: "Τους κάναμε μεγάλη ζημιά. Οι Ποδέμος έχουν δεχθεί σημαντικό πλήγμα εξαιτίας μας. Ολα, όμως, σχετίζονται μεταξύ τους: ένας από τους λόγους, για τους οποίους η επίσημη Ευρώπη ήθελε να μας συνθλίψει, ήταν η άνοδος των Ποδέμος. Οι Γερμανοί -και άλλοι- Σοσιαλδημοκράτες έτρεμαν την επιτυχία μας. Αν πετυχαίναμε την επανεκκίνηση της οικονομίας, θα κατέληγαν σαν το ΠΑΣΟΚ, στο 4%. Γι αυτό έπρεπε να μας καταστρέψουν και το έκαναν".