Πληρώνει ο Ελληνικός λαός τα γούστα της μανταμ – Οι γόβες Christian Louboutin, το στυλ και η διαγραφή από Βενιζέλο

0
Μία από τις εκπλήξεις της ανακοίνωσης του νέου κυβερνητικού σχήματος ήταν και αυτή της Θεοδώρας Τζάκρη στην θέση της υφυπουργού Βιομηχανίας.Γεννημένη στην Πέλλα και απόφοιτος Νομικής η νέα υφυπουργός ήταν μία από τις γυναίκες που στελέχωσαν την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου το 2009, αναλαμβάνοντας την θέση της υφυπουργού Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης....
Ένα κρίσιμο υπουργείο σε μια περίοδο που στη θέση του υπουργού βρισκόταν ο «πανίσχυρος» τότε ο Γιάννης Ραγκούσης. Με τον τελευταίο οι σχέσεις τους είχαν περάσει από 40 κύματα.

Η κ. Τζάκρη είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις ακριβές της ενδυματολογικές επιλογές. Πολλές φορές έχει επικριθεί από συναδέλφους της για τις τσάντες «Louis Vuitton» ή για τις γόβες του οίκου Christian Louboutin στις οποίες έχει ιδιαίτερη αδυναμία.
Η πολιτική της διαδρομή
Η κ. Τζάκρη εξελέγη 1998 εξελέγη Νομαρχιακή Σύμβουλος στο Ν. Πέλλας και διετέλεσε Αντινομάρχης Πέλλας αρμόδια για θέματα Παιδείας και Πολιτισμού και εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα Δημόσιας Διοίκησης.
Το 2002 επανεξελέγη Νομαρχιακή Σύμβουλος στο Ν. Πέλλας.


tzakri
Το 2004 εξελέγη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Πέλλας. Εκλέχθηκε Γραμματέας της Βουλής για δύο κοινοβουλευτικές περιόδους και διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, της Επιτροπής Περιφερειών και της Διακοματικής Επιτροπής για το ντόπινγκ.
Διετέλεσε επίσης αναπληρώτρια εισηγήτρια στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας για θέματα Παιδείας και Πολιτισμού και μέλος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ, καθώς και μέλος της Διατομεακής Επιτροπής για τα
Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.
Το 2007 επανεξελέγη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Πέλλας. Διετέλεσε εισηγήτρια στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας για Θέματα Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, ενώ διετέλεσε και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής που συγκλήθηκε για να εξετάσει τις ευθύνες πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.
tzakri
Το 2009 επανεξελέγη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Πέλλας και της ανατέθηκαν καθήκοντα Υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Το 2012 επανεξελέγη βουλευτής Πέλλας με το ΠΑΣΟΚ.
Η διαγραφή από Βενιζέλο
Το 2013 η κ. Τζάκρη διαγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, όταν η ίδια είπε «ναι» στην πρόταση μομφής που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο τότε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγελος Βενιζέλος την διέγραψε αμέσως. Άλλωστε οι δυο τους ποτέ δεν είχαν καλές σχέσεις. Λίγους μήνες μετά θα περάσει το κατώφλι του ΣΥΡΙΖΑ.
tzakri
Τον Ιανουάριο του 2015 εξελέγη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ήταν πρώτη στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Πέλλας, όπου και εξελέγη βουλευτής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)