ΣΟΥΛΤΣ: Πήρα τηλέφωνο τον Τσίπρα και του είπα: Τι έκανες πάλι με τον Καμμένο;

0
Επικριτικός για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να ανανεώσει την κυβερνητική συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες εμφανίστηκε το πρωί σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο France Inter την επομένη της κάλπης....
, ο Σουλτς είπε ότι αδυνατεί να κατανοήσει την απόφαση του Τσίπρα να φέρει πίσω στην κυβέρνηση τους Ανεξάρτητους Έλληνες που συγκέντρωσαν ποσοστό μικρότερο του 4% στις εκλογές της Κυριακής.

«Τον κάλεσα για δεύτερη φορά για να τον ρωτήσω γιατί συνεχίζει τον συνασπισμό με αυτό το παράξενο ακροδεξιό κόμμα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σουλτς.

«Δεν μου απάντησε. Είναι πολύ έξυπνος όταν μιλάει στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι τα πράγματα είναι πειστικά αλλά στα δικά μου μάτια φαντάζουν λίγο παράξενα» συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο Σουλτς εξέφρασε, επίσης, τον θαυμασμό του για τον τρόπο με τον οποίο ο Τσίπρας πορεύθηκε τον τελευταίο χρόνο προκειμένου να καταφέρει να επανεκλεγεί αλλά είπε ότι ο Πάνος Καμμένος είναι «βραδυφλεγής βόμβα» και χρειάζεται να ελεγχθεί.

«Πολιτικά και στρατηγικά αυτό είναι κάτι που πρέπει να θαυμάσει κανείς. Αλλά μετά την ανανέωση της λαϊκής εντολής με αυτό το ακροδεξιό λαϊκίστικο κόμμα, αυτό δεν το καταλαβαίνω» κατέληξε ο Γερμανός πολιτικός.

crashonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)