Η απάντηση του υπουργείου Εσωτερικών για το μπάχαλο με τα διόδια

0
Η απάντηση του υπουργείου Εσωτερικών για το μπάχαλο με τα διόδιαΤο Υπουργείο Εσωτερικών δεν έλαβε καμία απάντηση, στο αίτημά του προς το Υπουργείο Οικονομίας, για την ελεύθερη διέλευση των εκλογέων από τους σταθμούς διοδίων της χώρας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο, αναφορικά με την απόφαση για την ελεύθερη διέλευση των πολιτών στα διόδια της χώρας.


Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

«Το Υπουργείο Εσωτερικών με έγγραφο που απέστειλε στις 29 Αυγούστου 2015 προς το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, αιτήθηκε τη διαμεσολάβησή του, προκειμένου να ισχύσει για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ό,τι ίσχυσε και στο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου σχετικά με την ελεύθερη διέλευση των ψηφοφόρων από τα διόδια.

Ωστόσο, το Υπουργείο Εσωτερικών δεν έλαβε καμία απάντηση, στο αίτημά του, για την ελεύθερη διέλευση των εκλογέων από τους σταθμούς διοδίων της χώρας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία έχει ως εξής: Το υπουργείο εσωτερικών στέλνει το αίτημά του στο υπουργείο οικονομικών, το υπουργείο υποδομών στέλνει αίτημα στις εταιρείες των διοδίων και το υπουργείο οικονομικών στέλνει εντολή στους διαχειριστές η οποία αποτελεί και την δέσμευση του κράτους για την κάλυψη του κόστους. Τέτοια εντολή δεν έχει σταλεί από το υπουργείο οικονομικών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)