Τρία Πιθανά Σενάρια, Στοχοποιούν, Αποκαλύπτουν !!!

0


Γράφει ο  Ευάγγελος Αθανασιάδης

Τρία πιθανά σενάρια, (χωρίς να αποκλείονται άλλα), οδηγούν, σε μια αλληλουχία πολιτικών σκέψεων και όχι μόνο.
            Το 1ο σενάριο, θέλει να δείχνει τη φυσιολογική εξέλιξη. Η πρώην κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), με τη προϋπόθεση οι ΑΝΕΛ να μπουν στη Βουλή, να είναι νικητής των Εκλογών. Άλλωστε, αυτή η Κυβέρνηση έφερε το αποτέλεσμα, μιας ουσιαστικής και αποκαλυπτικής διαπραγμάτευσης 7 μηνών. Είναι η Ικανότερη να τη διαχειριστεί, αλλά και να συνεχίσει τη διαπραγμάτευση.
            Το 2ο σενάριο, θέλει τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, με Αξιωματική Αντιπολίτευση, το ελιποβαρές 3ο κόμμα. Προϋποθέτει, ότι οι ΑΝΕΛ ….. ΔΕΝ θα εισέλθουν στη Βουλή. Το σενάριο αυτό, θα μπορούσε κάποιος να πεί, ότι είναι ότι καλύτερο, αφού οι επί 40 χρόνια δοτές κυβερνήσεις, θα συνεχίσουν να συμμετέχουν και να στερήσουν, το ενδεχόμενο των «αγνών προθέσεων» του κ΄ Τσίπρα, να συνεχίσουν να συμβάλλουν, στο επίσης ενδεχομένως, οργανωμένο σχέδιο διάλυσης της Ελλάδος, αλλά και να.....
συνδιαχειριστούν, τα 90 δις (Δλδ να συνεχίσουν να «τρώνε»).
            Το 3ο σενάριο, θέλει την Ακυβερνησία ή Κυβέρνηση μικρής διάρκειας «ζωής». Προϋποθέτει και εδώ, οι ΑΝΕΛ …. ΔΕΝ θα εισέλθουν στη Βουλή. Τα δε χαμηλά ποσοστά του 1ου κόμματος, οδηγούν στη συνεργασία, με τουλάχιστον 4 κόμματα «δορυφόροι», των επί 40 χρόνων δοτών Κυβερνήσεων, όπως ΠΑΣΟΚ (των 52000 ψηφοφόρων), ΠΟΤΑΜΙ και άλλων «νεκραναστημένων» …..
            Το 2ο και 3ο σενάριο, εξυπηρετεί την Ευρώπη, αφού επιβάλλεται η απόλυτη εφαρμογή των μέχρι τώρα συμφωνηθέντων στις διαπραγματεύσεις, αλλά και στο ενδεχόμενο ακυβερνησίας, προβλέπεται ο διορισμός Ύπατης Αρμοστείας, δίνοντας έτσι, τον επίσημο χαρακτήρα μιας Αποικίας. Άλλωστε για αυτό, για πρώτη φορά εδώ και 6 χρόνια, οι Ηγέτες της Ευρώπης, ΔΕΝ έφεραν αντίρρηση στην διεξαγωγή των Εκλογών.
            Το 1ο σενάριο, ΔΕΝ εξυπηρετεί την Ευρώπη και τους Ηγέτες της, αφού, δίνει από την μια, συνέχεια στις μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις και δεν υιοθετείται η απόλυτη εφαρμογή, και από την άλλη, θα αποτελέσει εμπόδιο στις επερχόμενες εκλογές των Κρατών της Ευρώπης. Δηλαδή ο Έλληνας, θα συνεχίσει να πολεμάει την επερχόμενη απειλή, που δεν είναι άλλη, από την διάλυση της χώρας, που λέγεται Ελλάδα.
            Τα σενάρια αυτά, ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ τους ΑΝΕΛ. Αν οι ΑΝΕΛ …. ΔΕΝ μπουν στη Βουλή, θα επιτραπεί η συμμετοχή όλων αυτών, αλλά και των «δορυφόρων» τους, που επί 40 χρόνια «κατακρεούργησαν» αυτό το τόπο και θα ολοκληρώσουν, το απεχθέστερο σχέδιο, που τόσο οργανωμένα και μεθοδευμένα εφάρμοζαν…..
            ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τα Όργανα, (Μ.Μ.Ε , δημοσιογράφοι, δημοσκόποι), που επιχειρούν προπαγανδίζοντας, να αλλοιώσουν και επιβάλλουν, το 2ο ή 3ο σενάριο, δηλαδή οι ΑΝΕΛ να μην εισέλθουν στη Βουλή, έως και την εγκαθίδρυση της Ύπατης Αρμοστείας.
            Το βλέπετε, το αισθάνεστε και το διαισθάνεστε.
            Η Λογική και η Κρίση, που επιχειρούν σκόπιμα επί 40 χρόνια να στερήσουν από τον Ελληνικό Λαό, δημιουργεί ερωτήματα όπως:
                        -« Θέλω σταθερότητα στη χώρα μου, για να αντιμετωπίσω τις επερχόμενες και ήδη σε ενέργεια απειλές, που μεθοδεύουν τη διάλυσή της ή Αστάθεια και Ακυβερνησία;;;;;;»
                        -« Θέλω στην Εξουσία και Διαχειριστές, αυτούς που επί 40 χρόνια με οδήγησαν στο ΣΗΜΕΡΑ ;;;;;; Μόνο ένας ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ πιστεύει, ότι το ΣΗΜΕΡΑ, προήλθε μέσα σε …… 7 μήνες !!!!»

Ευάγγελος Αθανασιάδης
Συνταγματάρχης ε.α.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)