Η διακομματική θα «βγάλει» την ημερομηνία του ντιμπέιτ

0
Η διακομματική θα «βγάλει» την ημερομηνία του ντιμπέιτ - MediaΣε  άτυπη σύσκεψη της διακομματικής επιτροπής στις έξι το απόγευμα στη Βουλή θα τεθεί το θέμα που προέκυψε με την ημερομηνία του ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.
Για τις 14 Σεπτεμβρίου έχει «κλείσει»...
η τηλεμαχία μεταξύ των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη αντίστοιχα, όμως ακόμα δεν έχει βρεθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του ντιμπέιτ όλων των πολιτικών αρχηγών, εκτός του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Η αρχική πρόταση της Όλγας Γεροβασίλη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το ντιμπέιτ να οριστεί για τις 10 Σεπτεμβρίου. Όμως αυτό ανετράπη από το γεγονός ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά είχε προγραμματίσει για την ίδια μέρα την κεντρική της ομιλία στη ΔΕΘ.

Ακολούθησε κύκλος τηλεφωνημάτων, για να αποφασιστεί τελικά να συγκληθεί ατύπως η διακομματική επιτροπή σήμερα το απόγευμα στη Βουλή, προκειμένου να καταλήξουν σε μέρα που θα «βολεύει» όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Το ΠΑΣΟΚ, αντιπρότεινε τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ στις 9 Σεπτεμβρίου, που σύμφωνα με συνεργάτες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι ημερομηνία στην οποία συμφωνούν και η ΝΔ και το Ποτάμι.
Όμως σε αυτή διαφωνεί η Λαϊκή Ενότητα καθώς εκείνη τη μέρα επισκέπτεται τη ΔΕΘ ο επικεφαλής της Παναγιώτης Λαφαζάνης. Οπότε στη σημερινή άτυπη σύσκεψη της διακομματικής ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας θα προσέλθει με αντιπροτάσεις για την ημερομηνία διεξαγωγής της τηλεμαχίας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)