Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, ετοιμαστείτε για την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής σας

0
Ο λαός σταδιακά προειδοποιούσε … τα μηνύματά του όμως , δεν ¨τα λάμβανε ¨ κανείς.

Από την ψήφο διαμαρτυρίας και την ψήφο τιμωρίας «περάσαμε » πλέον στην ‘ψήφο’ απαξίωσης του Πολιτικού Συστήματος … μια ψήφος που «κλειδώνει» τις εξελίξεις σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ….
όπου, ο θεός να βάλει το χέρι του.

Όλα δείχνουν ότι η αποχή θα ¨σπάσει ¨κάθε ρεκόρ σε αυτές εκλογές .

Το πολιτικο-οικονομικό σύστημα και η κοινωνία , είναι πλέον δύο διαφορετικοί κόσμοι και αυτό θα φανεί , πάλι μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες .
Δυο κόσμοι που ο καθένας τους , ¨ζει¨ στον ¨κόσμο του¨ , δυο κόσμοι με «πλαστή» επικοινωνία , που τους ενώνει μόνο μια σχέση λυκοφιλίας .

Το δίλημμα είναι τεράστιο με υπαρξιακές διαστάσεις.

Εάν η αποχή ξεπεράσει το 40% , θα έχει παραβιαστεί η Συνταγματική αρχή της Δεδηλωμένης ( η δήλωση της βούλησης του λαού), της Λαϊκής Κυριαρχίας και η αρχή της Ισότητας της ψήφου ;;;
Πως θεωρείτε ότι το 40%+ του λαού θα εκπροσωπείτε στο πολιτικό ΣΎΣΤΗΜΑ που θα ανασχηματισθεί μόνο και μόνο για να επιβιώσει ;;;
Ποιες δυνάμεις θα προκύψουν από το 40% αυτό του λαού και πως θα συνυπάρξουν με το πολιτικό Σύστημα ¨απέναντί τους¨;;;
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα πρέπει να διαλύσει τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς , εάν θεωρηθεί ότι αποδείχθηκαν ,κατώτεροι σε πολιτικές, αξίες και ήθος από την κοινωνία;;;
Πώς αλλιώς μπορεί ο κυρίαρχος λαός να απεγκλωβιστεί ειρηνικά από τους πολιτικούς σχηματισμούς και τους υποψηφίους αυτών , όπου οι τυχόν ομάδες πίεσης (Τράπεζες, Εκδότες, ΜΜΕ, Βιομήχανοι κ.ά.) έχουν βρεθεί ΠΑΝΩ από το πολιτικό σύστημα που ¨συγκροτούν¨ ;;;

Κι όμως , έστω την ύστατη στιγμή , μπορούμε να το αποτρέψουμε.

ΠΩΣ;;

Μιλήστε με ειλικρίνεια στο λαό , πείτε του την αλήθεια ,ότι χρόνια τώρα είμαστε ¨σε πτώχευση ¨ , ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε απολύτως τίποτα , εάν δεν αλλάξουμε όλοι μαζί τους συσχετισμούς στην ΕΕ που διαιωνίζουν και τροφοδοτούν την κατάσταση που βιώνουμε.

Ότι , όλοι μαζί μόνο θα μπορέσουμε να αναδείξουμε την γεωπολιτική και την γεωστρατιγική δυναμική της πατρίδα μας .Μια ΑΞΊΑ που δεν μπορεί να αποτιμηθεί σε χρήμα , καθόσον είναι ανεκτίμητη.

Ότι, όλοι μαζί θα πρέπει να απαιτήσουμε, να αλλάξουμε ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ την κακή μας νοοτροπία , που ξεκινάει από την ρουσφετολογία και το ¨λάδωμα¨ και φτάνει μέχρι τα ¨οργανωμένα συστήματα αρπαχτής ¨ και υπεξαίρεσης της Δημόσιας περιουσίας.

Ότι ναι , είμαστε μια μικρή χώρα που χρειάζεται συμμαχίες , που όμως συνομιλεί με Δύση, Ρωσία, Κίνα, αραβικό κόσμο , που ¨βρίσκονται ¨σε μια παρτίδα θανάτου , σε ένα πλανητικό γεωπολιτικό σκάκι , που ο νικητής ¨τα παίρνει όλα¨

Ότι ,το τίμημα για την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη αξίζει να πληρωθεί και τούτο θα απαιτήσουμε , αναδεικνύωντας ότι είμαστε μια χώρα που ενώνει τον βορρά με τον νότο, και την ανατολή με την δύση, όπως καμία άλλη. Αποτελεί το νότιο άκρο του ΝΑΤΟ και η σχέση που απολαμβάνει με Ρωσία, Ιράν, Κίνα και άλλους είναι μοναδική εντός της συμμαχίας.

Ότι ,ακόμη κι αν είναι υψηλό το τίμημα για την ασφαλή διατήρηση των Αθηνών εντός της ευρωπαϊκής πολιτικής τάξης και ασφάλειας, αξίζει να πληρωθεί. Η Ελλάδα είναι υπεύθυνη για την εξασφάλιση ενός μεγάλου και ασταθούς τμήματος των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε. Κι αυτός ο ρόλος θα γίνει ακόμη σημαντικότερος, με τις συγκρούσεις που μαίνονται στην βόρειο Αφρική και την Μέση Ανατολή.

‘Ότι , η στρατηγική σημασία της χώρας ως πυλώνα της Ευρώπης έχει αυξηθεί και αυξάνεται με την κλιμάκωση του μεταναστευτικού κι ας έχει συρρικνωθεί η οικονομία της κατά το ένα τέταρτο, κι ότι παρόλα αυτά ,είναι μια από τις λίγες χώρες της ευρωζώνης που ανταποκρίνονται στις δεσμεύσεις τους προς το ΝΑΤΟ .

…κι ότι , εάν το παιχνίδι επιβολής που εκτυλίσσεται ανάμεσα στην Αθήνα και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, καταλήξει στην έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο από μερικά απλήρωτα δάνεια και οικονομική πίεση … δεδομένο που μας δείχνει ένα ακατανίκητο πλεονέκτημα που μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να ΑΝΑΔΕΊΞΟΥΜΕ .

Δεν θα υπάρξουν άλλα περιθώρια, δεν θα δοθεί άλλη ευκαιρία.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)