Γιακουμάτος: «Δεκαπέντε ούφο προσπαθούν να πάρουν υπογραφές για πρόεδροι»

0
Με το γνωστό πεζοδρομιακό ύφος που τον χαρακτηρίζει, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν στο εσωκομματικό μέτωπο της Νέας Δημοκρατίας, έκανε λόγο για «δεκαπέντε ούφο» που προσπαθούν να πάρουν υπογραφές για πρόεδροι.

«Μέχρι στιγμής έχουμε δυο υποψηφιότητες....
Αλλά έχουμε και πίσω που έρχονται καμιά δεκαπενταριά ούφο που ψιλοπρασπαθούν να πιέσουν να πάρουν υπογραφές. Αυτό είναι για μένα απαράδεκτο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Όπως αποκάλυψε ο Γιακουμάτος, στηρίζει για την προεδρία τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο οποίος «μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω». Βέβαια, σύμφωνα με τα όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ, ο Μεϊμαράκης έχει καθυστερήσει αρκετά.

«Πράγματι ο Βαγγέλης έχει καθυστερήσει. Δεν μπορεί να αφήσει το πράγμα να έρπει, είναι εις βάρος της παράταξης. Από τη μια βλέπεις έναν Τσίπρα που κάνει περιοδείες στην Αμερική και από την άλλη εμείς εδώ ξυνόμαστε» είπε ενώ πρόσθεσε πως θα ψηφίσει τον Μεϊμαράκη καθώς μεταξύ των αρίστων θέλει τον άριστο.

Ο Γιακουμάτος ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τα σενάρια που θέλουν κάποιον υποψήφιο από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ. «Ό,τι έχει γίνει καλό για τη φτωχολογιά έχει γίνει από την παράταξή μας. Πρέπει να βάλουμε στο κάδρο την κοινωνική κεντροδεξιά. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μπορεί να το κάνει αυτό».

Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ διευκρίνισε ότι τιμά τους κ. Μητσοτάκη και Τζιτζικώστα που επίσης έχουν θέσει υποψηφιότητα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)