Δε φεύγει από τη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου…

Τη ζωή δύσκολη, μέχρι την τελευταία στιγμή, φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να κάνει, στη νέα κυβέρνηση, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αρνείται να εγκαταλείψει τη Βουλή, συνεχίζοντας....
να εκτελεί καθήκοντα προέδρου, μέχρι την εκλογή του νέου προεδρείου, που υπολογίζεται να εκλεγεί εντός των επομένων 10 ημερών.

Η κ. Κωνσταντοπούλου, όπως αναφέρει η Ημερησία, αποφάσισε την σύγκλιση της επιτροπής Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους της Βουλής. Οι συνεδρίες τις επιτροπής θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Παρασκευή και θα μεταδίδονται απευθείας από το κανάλι της Βουλής.

Η πρόεδρος της Βουλής έχει δηλώσει πως θα καλέσει να καταθέσει στην επιτροπή και τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, με προφανή στόχο να δημιουργήσει προσκόμματα στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώην υπουργός θα τοποθετηθεί σχετικά με το πώς φτάσαμε στην υπογραφή του 3ου μνημονίου.

Επίσης θα τοποθετηθεί και ίδια, κατά τη διάρκεια των συνεδριών, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Ημερησίας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχε φροντίσει να εξασφαλίσει ένα γραφείο στη Βουλή. Μάλιστα άλλαξε και κλειδαριά και το κλείδωσε. Όμως, αν και έχει δικαίωμα να διατηρεί γραφείο, υπενθυμίζεται ότι η ίδια είχε προσπαθήσει να εκδιώξει όλους τους πρώην προέδρους του σώματος από τα γραφεία τους στη Βουλή.

Ημερησία