Εκτοξεύει τις χορηγίες ο Μπερμπάτοφ

0
Ειναι αλυσιδωτές οι αντιδράσεις που προκάλεσε η μεταγραφική έκρηξη του ΠΑΟΚ με τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος άσος επιδρά θετικά σε όλους τους τομείς, από το αγωνιστικό μέχρι και τη χορηγία στη φανέλα του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η πρόταση για χορηγία φανέλας που κατατέθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από στοιχηματική εταιρία...
(για την οποία έχει δώσει πληροφορίες και ο επίσημος ΠΑΟΚ) έχει αναπροσαρμοστεί προς τα πάνω μετά την μεταγραφή του Βούλγαρου άσου.

Ειδικότερα, το ποσό που δίνεται για το μπροστινό μέρος της φανέλας έχει υπερδιπλασιαστεί, απόρροια της τεράστιας δημοφιλίας του ονόματος Μπερμπάτοφ σε συνδυασμό με τη δυναμική του ΠΑΟΚ. Η συγκεκριμένη πρόταση, μάλιστα, τη δεδομένη χρονική στιγμή υπερτερεί αυτής που έχει στα χέρια του ο ΠΑΟΚ από τον ΟΠΑΠ.

Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, ως γνωστό, έχει ζητήσει να μην ισχύσει η αποκλειστικότητα στη διαφήμιση στις φανέλες των ομάδων στη συμφωνία που θα κάνει η Λίγκα με τον ΟΠΑΠ, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποια πρόταση θα επιλεγεί από την πλευρά του Δικεφάλου..

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)