Πιάνει δουλειά ως υποψήφιος πρωθυπουργός ο Τσίπρας

0
Μετά την παράδοση του πρωθυπουργικού γραφείου στην υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου, ο Αλέξης Τσίπρας αφοσιώνεται στο συντονισμό της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και των διαδικασιών. Τουλάχιστον για τις επόμενες 23 ημέρες, η βασική ιδιότητα του Αλέξη Τσίπρα είναι αυτή του "προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ" που διεκδικεί την πρωθυπουργία...


Με δήλωσή του στην "Αυγή", ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εεξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει ισχυρή εντολή για το παρόν και το μέλλον: «Σήμερα ξεκινά η μεγάλη εκλογική μάχη. Ο ελληνικός λαός θα δώσει ισχυρή εντολή για το παρόν και το μέλλον. Η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Και δεν θα γυρίσει. Θα πάει μόνο μπροστά», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, σήμερα Παρασκευή συνεδριάζει  στα γραφεία της Κουμουνδούρου η Επιτροπή Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του προέδρου Αλέξη Τσίπρα. Υπεύθυνοι για τη διαμόρφωση αυτού του λεγόμενου "παράλληλου" με το μνημόνιο προγράμματος είναι οι Γιάννης Δραγασάκης, Γιώργος Σταθάκης και Αριστείδης Μπαλτάς. Στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας - Εκλογικής Επιτροπής του κόμματος.

Για αύριο Σάββατο στις 10:30 το πρωί είναι προγραμματισμένη η πανελλαδική σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμμετοχή των μελών της ΚΕ, των μελών των Νομαρχιακών Επιτροπών και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπου θα μελετηθεί η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων.

Το τελευταίο κάθε άλλο παρά εύκολη αποστολή θεωρείται, δεδομένης της αποχώρησης τόσο των στελεχών που μετακινήθηκαν στη Λαϊκή Ενότητα όσο και στελεχών που μένουν στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά αρνούνται να κατέβουν στις εκλογές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)