Ο Αλέξης Τσίπρας ακούει φωνές

0
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής στηρίζει τον Τσίπρα γιατί ο Τσίπρας λατρεύει τους ολιγάρχες», ο Αλέξης Τσίπρας παρομοίασε τον εαυτό του με τον Προμηθέα Δεσμώτη και είπε πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης του έτρωγαν το συκώτι...


Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στους συνεργάτες του πως, αν δεν ήταν η Κωνσταντοπούλου, ο Λαφαζάνης και κάτι άλλοι ενοχλητικοί, θα είχε περάσει το Μνημόνιο από τον Φεβρουάριο και οι πολίτες δεν θα αντιδρούσαν γιατί είναι χάπατα και καθυστερημένοι.

«Καλά να πιστεύουν οι πολίτες τα ψέματα που έλεγα για κατάργηση του Μνημονίου, να τα πιστεύουν και η Ζωή με τον Παναγιώτη;» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στους συνεργάτες του και έπεσε ξερός από τα γέλια.

«Τι χαζοί που είναι αυτοί οι αριστεροί, ρε Νικόλα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Νίκο Παππά και του ζήτησε να πάρει τηλέφωνο τον Σταύρο Ψυχάρη, για να μάθει αν οι ολιγάρχες είναι ευχαριστημένοι από αυτόν ή θέλουν να του δώσουν και άλλες εντολές.

Αυτό που προβληματίζει τον Αλέξη Τσίπρα είναι οι μαζικές αποχωρήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και η προσχώρησή τους στη Λαϊκή Ενότητα, ενώ προβληματισμό προκαλούν και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές που δεν ενθουσιάστηκαν από το Μνημόνιο Τσίπρα, όπως όφειλαν να κάνουν.

«Δεν πειράζει, θα μας ψηφίσουν οι δεξιοί, θα μας ψηφίσουν οι νοικοκυραίοι» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στους συνεργάτες του.

«Κάναμε την Πρώτη Φορά Αριστερά, τώρα θα κάνουμε και το “η Πρώτη Φορά Αριστερά ήταν τελικά Δεξιά” και θα κάνουμε τέτοιο σουξέ που θα το πάμε περιοδεία στο εξωτερικό» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στους συνεργάτες του και ζήτησε να του φέρουν τον Φλαμπουράρη να του πει κάνα παραμύθι για να τον πάρει ο ύπνος.

ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)