Φλαμπουράρης: Φυσικά και πληρώνουν εισιτήριο οι πρόσφυγες

0
Φλαμπουράρης: Φυσικά και πληρώνουν εισιτήριο οι πρόσφυγεςΜπορεί ο Αλέκος Φλαμπουράρης να μίλησε για λασπολογία αλλά παραδέχτηκε ότι οι πρόσφυγες που μετακινούνται με τα ναυλωμένα από την κυβέρνηση πλοία, πληρώνουν κανονικά το εισιτήριό τους. Τα παιδιά, όμως, πληρώνουν το μισό!

Άλλωστε, όπως είπε σε δήλωσή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο υπουργός Επικρατείας "το κόστος να παραμείνει εντός των εξαιρετικά στενών δημοσιονομικών ορίων του ελληνικού κράτους αυτή την περίοδο".

Η δήλωση του κ. Φλαμπουράρη έρχεται μετά την αποκάλυψη πως οι 2.440 μετανάστες που μπήκαν στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος από την Κω, τη Λέρο, την Κάλυμνο και τη Μυτιλήνη, πλήρωσαν εισιτήριο έως και 60 ευρώ για να έρθουν στον Πειραιά και εκεί να αφεθούν στη μοίρα τους για να βρουν τρόπο να φύγουν από την Ελλάδα. Ή να "εξαφανιστούν" όπως θα έλεγε και η υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Οι πρόσφυγες πληρώνουν το εισιτήριο που ισχύει στα συμβατικά πλοία, αλλά τους παρέχεται δωρεάν (!) το φαγητό. Εισιτήριο πληρώνουν και τα παιδιά, αλλά το μισό από τους ενήλικες.

Παρότι παραδέχτηκε πως οι πρόσφυγες πληρώνουν εισιτήριο, ο υπουργός Επικρατείας χαρακτήρισε αναληθή δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο και τονίζει ότι αυτά δύσκολα διακρίνονται από τη λασπολογία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)