Η πρώτη αντίδραση του Παύλου Χαϊκάλη μετά την υπουργοποίηση

0
Η πρώτη αντίδραση του Παύλου Χαϊκάλη μετά την υπουργοποίηση (Photos) - Media«Με βαρύ αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την πρόταση του πρωθυπουργού» αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, λίγη ώρα μετά την υπουργοποίησή του.

Ο Παύλος Χαϊκάλης, καταλαμβάνει στο νέο κυβερνητικό σχήμα που ανακοινώθηκε την Παρασκευή την θέση που άφησε κενή ο Δημήτρης Στρατούλης...
, εκείνη δηλαδή του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Λίγη ώρα αργότερα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραφε:

«Με βαθύ αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την πρόταση του πρωθυπουργού προκειμένου να αναλάβω τα καθήκοντα του Υφυπουργού Εργασίας με αρμοδιότητα τα θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων.

Έχοντας διατελέσει τα τρία τελευταία χρόνια τομεάρχης κοινοβουλευτικής ευθύνης για θέματα εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και γνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία θα δώσω τη μάχη προκειμένου να συμβάλλω στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό στην δημιουργία κατάλληλων συνθηκών, ώστε να διαμορφωθεί ένα εργασιακό περιβάλλον ισονομίας και αξιοκρατίας με κύριο γνώμονα την εργασιακή ειρήνη και την εργασιακή ηθική.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)