Το Foxnews αποκαλύπτει την ταυτότητα του πεζοναύτη που σκότωσε τον Μπιλ Λάντεν

0
Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του τηλεοπτικού καναλιού των ΗΠΑ, Fox News, σύμφωνα με την οποία θα μεταδώσει σε λίγες μέρες μια αποκλειστική συνέντευξη του πεζοναύτη ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον Οσάμα Μπιν ...
Λάντεν κατά τη διάρκεια της επιδρομής στο Πακιστάν το 2011. Ο SEAL, που ευρέως έχει γίνει γνωστός ως “ο Σκοπευτής” θα αποκαλύψει την ταυτότητά του για πρώτη φορά, δυόμισι χρόνια μετά τη μυστική αποστολή στο Πακιστάν με στόχο την εξόντωση του υπαιτίου της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου στην Νέα Υόρκη, του ηγέτη της διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης αλ-Κάιντα.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του δικτύου, ένας διάσημος δημοσιογράφος της Fox έχει πάρει αποκλειστική συνέντευξη από τον SEAL η οποία περιλαμβάνεται σε ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί σε δύο μέρη με τον τίτλο “Ο άνθρωπος που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν” (“The Man Who Killed Osama Bin Laden”).

Η Fox News έχει ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει λεπτομέρειες που δεν έχουν έρθει ακόμη στο φως και η παρουσίαση θα δώσει φυσικά έμφαση στην κρίσιμη κατά πρόσωπο επίθεση του πεζοναύτη με τον Μπιν Λάντεν, την περιγραφή του “Σκοπευτή” για τις μοιραίες στιγμές του Μπιν Λάντεν λίγο πριν το θάνατό του, καθώς και τι επακολούθησε αφού εξέπνευσε, ο Νο1 Κίνδυνος για τις ΗΠΑ.Οι παρασημοφορήσεις και οι τελετές τιμής προς τους εκτελεστές του Μπιν Λάντεν κρατήθηκαν μυστικές, με γνώμονα την διαφύλαξη της μυστικότητας των προσωπικών στοιχείων των πρωταγωνιστών της επιχείρησης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)