Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

Βουλή!...καθαρίζει όλους τους λε(α)κέδες!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Η είδηση … (Πηγή)  Δικογραφία αναφορικά με ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλου και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στην υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, διαβιβάστηκε από τον Άρειο Πάγο στη Βουλή στις 4 Ιουνίου, λίγες μόνο ώρες πριν κλείσει η Βουλή κι ενώ "αράχνιαζε" στα συρτάρια της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και του............. υπουργού Δικαιοσύνης επί έναν ολόκληρο μήνα. 
Ο σχολιασμός … Διαβάζοντας την παραπάνω είδηση δεν μπορούμε να μη σκεφτούμε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και επί πολλά έτη υπουργός, βουλευτής και συνταγματολόγος κ. Βενιζέλος δεν είχε κάτι … κατά νου … τότε που “εμπνεύστηκε” αυτό τον κατάπτυστο νόμο της παραγραφής ο οποίος χρησιμοποιείτε στην παρούσα φάση και για όφελος του ιδίου προκειμένου να μη διερευνηθεί ούτε σε πρώτο στάδιο η τυχόν εμπλοκή του στην υπόθεση των υποβρυχίων.  Φυσικά έχω την αίσθηση πως δεν ήταν “τυχαία” η πολύμηνη καθυστέρηση της εν λόγω δικογραφίας στην Εισαγγελία και στα συρτάρια του “απίθανου” Υπουργού Δικαιοσύνης καθώς και το κλείσιμο της Βουλή λίγες ώρες μετά την μεταβίβαση της στο προεδρείο της.  Αντιθέτως θεωρώ πως όλα αυτά είναι μεθοδευμένες ενέργειες από ένα “κύκλωμα” το οποίο εδώ και χρόνια λειτουργεί με “Μαφιόζικες” μεθόδους όπου μεταξύ των μελών της η αλληλοκάλυψη είναι κυρίαρχη προτεραιότητα.  Κάλλιστα λοιπόν το Ελληνικό Κοινοβούλιο των τελευταίων χρόνων θα μπορούσε από "Ναός της Δημοκρατίας" (εκτός από μπουρδ@λο όπως φωνάζουν απέξω οι διαδηλωτές) να μετονομαστεί και σε "Πλυντήριο Ανομημάτων" και μάλιστα παραφράζοντας την γνωστή διαφήμιση του απορρυπαντικού (με τους 29 κατασκευαστές) να λέμε ότι οι Μιζαδόροι, οι Κλέφτες και τα πάσης φύσεως Πολιτικά τρωκτικά για εξαγνισμό και απαλλαγή των ευθυνών τους συνιστούν την … ΒΟΥΛΗ! 
 
 e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.