ΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΕΛΙΑ

0


Κώστα Δημ.Χρονόπουλου
(Αρθρογράφου – Σχολιογράφου)


Οι ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ του «Κομματικού Συστήματος» (Σ.Σ Το «Πολιτικό» μας ….τελείωσε) βασίζουν την κομματική, ατομική, επαγγελματική καριέρα/ επιβίωσή τους σε:
Φ ό β ο (ερχομού του «κακού» αντιπάλου) και ε κ β ι α σ μ ό  !!!
Εντείνονται τα ανησυχητικά εκφυλιστικά φαινόμενα πολιτικαντισμού.
Παρατηρείται μια (παθολογική) λιπώδης εκφύλιση: Διανοητική, ηθική, δημοκρατική, κοινοβουλευτική.
Διαπιστώνεται ανεξέλεγκτη, αυτοχειριαστική τάση αυτοέκθεσης και αυτογελοιοποίησης, από μέρους .....
κάποιων ταγ(γ)ών.
Οικτίρουν και ελεεινολογούν, ακόμη και τέως «σύντροφοι» τον κο Αρχηγό.
Το πόπολο παρακολουθεί αποσβολωμένο, μετανοιωμένο για κάποιες επιλογές του.
Το: Υπόλειμμα / Λείψανο/ Απολειφάδι του «Κινήματος», το οποίο μετέχει στην (Συν) Κυβέρνηση, απειλεί ευθέως να την ρίξει, αν ο εταίρος – η Ν.Δ – δεν το στηρίζει εκλογικά  ώστε να πιάσει το 10%. Ποσοστό που θα δικαιολογεί την περαιτέρω συμμετοχή του στο κυβερνητικό σχήμα. Διαφορετικά – ειδικά αν πάρει  4-5%- θα αποχωρήσει για λόγους ευθιξίας (Σ.Σ Υπάρχει και φιλότιμο;) αφού δεν το εμπιστεύτηκαν αρκούντως οι ψηφοφόροι (;)
Πως, άραγε, θα επιτευχθεί η …..παροχή /εκχώρηση / δωρεά ψήφων;  Από την Ν.Δ στο ΠΑΣΟΚ; Θα (εκ)δώσει η Ν.Δ εντολή / «φύλλο πορείας» στους δικούς της ψηφοφόρους να παρουσιαστούν  στις κάλπες και να ψηφίσουν  ΠΑΣΟΚΕΛΙΑ (ή ΕΛΑΙΟΠΑΣΟΚ);
Και πως θα επιτευχθεί το απαιτούμενο 10%; Μήπως …λαδώνοντας; Επιπρόσθετα και (παρα) πειστικά, επισείεται, από μέρους του κου Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, και ένας άλλος – συναφής βέβαια – κίνδυνος:
«Αν το βράδυ των εκλογών δεν πάρουμε αρκετό (sic) ποσοστό θα γίνουμε … Τουρκία, Βόρειος Αφρική, Ουκρανία, επειδή το ΠΑΣΟΚ θα προκαλέσει πτώση της Κυβέρνησης με την αποχώρησή του (!).
Προφανώς θα χάσουμε τον ένα και μοναδικό πυλώνα / εγγυητή – όπως αυτάρεσκα αποκαλούν τον εαυτό τους – στήριξης του κυβερνητικού έργου.
Θα μας τελειώσει δηλαδή αυτό το … τρομακτικό /φρικώδες θαύμα που βιώνουμε.
Παρήγορο το ότι δεν μας απείλησαν και με πυρηνικό ολοκαύτωμα, αν δεν τους δώσουμε, τουλάχιστον, 10% (!).
Όμως το να γίνουμε πχ Ουκρανία – οικονομικά και εμφυλιοπολεμικά – δεν είναι και το καλύτερο.
Οι …. «μπαρουτοκαπνισμένοι» πολιτικάντηδες αδίστακτοι «κινηματίες» στην ουσία εκβιάζουν το εκλογικό Σώμα, μέσω απειλών προς την Ν.Δ. Ανεδαφικό.



Άραγε οι εξυπνάκηδες αυτόχειρες του ΠΑΣΟΚ, δεν σκέφτηκαν πως οι αγανακτισμένοι, εξαθλιωμένοι (κυρίως εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ) πολίτες, θα αδράξουν την ευκαιρία για να το μαυρίσουν ώστε να πραγματοποιήσει τον εκβιασμό (απειλή του, να πέσει η Συνκυβέρνηση και να γλυτώσουν από τα χειρότερα;
Αλλά και εκείνοι που θέλουν να συνεχίσει η Ν.Δ να κυβερνά, θα προτιμήσουν να την ψηφίσουν (και όχι το Πασόκ) που πιθανώς θα αποσύρει τη στήριξη του).
Κοντολογίς: Σε κάθε περίπτωση χάνει ψήφους το «Κίνημα» μετά τις ανόητες αυτοκτονικές θέσεις του.





Υ.Γ Μακάρι οι ψηφοφόροι να απαντήσουν στους εκβιαστές όπως πρέπει.
Όσο για την Ν.Δ έφτασε η ώρα να καταβάλλει το (οφειλόμενο) τίμημα του εναγκαλισμού / Συνκυβέρνησης με το (μισητό;) ΠΑΣΟΚ .                                                     Εξάλλου … «εδώ πληρώνονται όλα» (Σ.Σ Τελικά από ….εμάς!).


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)