Ευτυχώς θέλει να γίνει Επίτροπος και όχι ... Αρχιεπίσκο​πος!

0
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Η είδηση …
Πληροφορία-«βόμβα» μετέδωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Όπως είπε, σε περίπτωση που η Ελιά δεν έχει ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές ο κ. Βενιζέλος σκέφτεται πολύ σοβαρά να θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα του Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στη θέση της Μαρίας Δαμανάκη.

Ο σχολιασμός…
Ο κύριος “Εγώ” πέρα από εκβιαστής είναι και “πονηρούλης” αφού προβλέποντας το τι έρχεται δηλ. ότι μελλοντικά με μια "δίκαιη δίκη" θα γίνει τρόφιμος του Κορυδαλλού, θέλει να μας την κάνει για τας Ευρώπας ως Επίτροπος!
Αυτό το κάνει πρώτον γιατί θέλει να.......

συνεχιστεί η ασυλία του ακόμα και στο επίπεδο της έρευνας για όλα όσα του καταμαρτυρούν και δεύτερον γιατί ως άτομο εγωπαθές δεν αντέχει να μην έχει έναν τουλάχιστον "τίτλο" μετά από όλα τα αξιώματα που κατείχε με τελευταίο αυτό που ο ίδιος μας ανακοίνωσε κάποια στιγμή δηλ. το αξίωμα του συνΠρωθυπουργού!
Όπως είναι γνωστό ο τελευταίος εκβιασμός του ότι θα φύγει από την κυβέρνηση του “Μεσσήνιου Κωλοτούμπα” αν δεν ψηφίσουμε την “Ελιά” του με διψήφιο ποσοστό δεν έπιασε αλλά αντιθέτως έκανε πολλούς να αναφωνήσουν περιχαρείς πως “χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι” έτσι θορυβήθηκε και αποφάσισε να ζητήσει επιτακτικά την θέση του Επιτρόπου για να έχει το κεφάλι του ήσυχο για τα επόμενα πέντε χρόνια τα οποία θεωρεί ότι είναι αρκετά για να ξεχάσουμε τις μέρες και τα έργα του.
Όχι κύριε “Εμπνευστή του Χαρατσιού” όπου και να πάτε και όσο κι αν λείψετε να είστε σίγουρος ότι ο Ελληνικός λαός δεν θα σας ξεχάσει ποτέ μια και στην θύμηση του καταγραφήκατε με ανεξίτηλα γράμματα ως αρχιψεύτης, ως απρεπής, ως ανίκανος, ως δόλιος αλλά και ως ένας στυγνός εκβιαστής οπότε αργά ή γρήγορα θα απαιτήσει να σας επιβληθεί η τιμωρία που σας αξίζει!!!

Υποσημείωση
Πάντως το ωραίο το είπε ένας φίλος στην παρέα πως με την φόρα που έχει πάρει κάλλιστα θα μπορούσε να μη ζητήσει να γίνει Επίτροπος αλλά …. Αρχιεπίσκοπος!!!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)