Κωλοτούμπα Καπερνάρου για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος χθες, δήλωνε αντιμνημονιακός, αμετακίνητος από τις θέσεις του και ξεκάθαρος ότι δεν θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σήμερα άλλαξε γνώμη
Χθες, ο Βασίλης Καπερνάρος, με μία λιτή επιστολή του προς τον Π. Καμμένο..., κοινοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του από τους ΑΝΕΛ, εκφράζοντας παράπονα ότι δεν στηρίχθηκε από το κόμμα και αφέθηκε να αντιμετωπίσει μόνος τους το δύσκολο προεκλογικό αγώνα.

Μιλώντας, λίγο αργότερα, στο news.gr, o ανεξάρτητος πλέον βουλευτής είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Δεν πρόκειται να αποκλίνω από τις θέσεις μου και να επεκτείνω την επεξήγηση του σαφούς. Δεν θα αποκλίνω των δεσμεύσεών μου απέναντι σε όσους με εξέλεξαν βουλευτή ούτε κατά κεραία. Θα κάνω αυτά που είχα δεσμευτεί ως βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Πάντα ήμουν εναντίον του Μνημονίου και πάντα θα είμαι, ενάντια σε όσους μας έφεραν σε αυτό το χάλι».

Ο τίτλος της συνέντευξή του ήταν «Καπερνάρος: Μένω αντιμνημονιακός, δεν ψηφίζω Πρόεδρο Δημοκρατίας».

Μιλώντας σήμερα στο Βήμα FM, ωστόσο, ο Β. Καπερνάρος δείχνει να άλλαζει γρήγορα γνώμη:

«Εάν υπάρχει ο άνθρωπος αυτός και πρώτα δω ότι δε συμφέρει τη χώρα να πάει σε εκλογές, δεύτερον με ικανοποιήσει σαν προσωπικότητα, και αυτό θα το κρίνω με κάθε ευθύνη -για να μη σας πω ότι θα αρχίσω να παίρνω ξεχωριστά τους ψηφοφόρους μου τηλέφωνο και να τους ρωτάω- τότε εκείνη τη στιγμή, πρώτα ο Θεός, θα μπορώ να σας απαντήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

(Πηγή: news.gr)