Αναρωτιέμαι πραγματικά ... έχει "σώας τας φρένας¨;

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Παρακολουθώ αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο και αναρωτιέμαι αν τον άφησαν ή ….τους ξέφυγε! Αυτός ο κύριος έχει γίνει πλέον μια συνεχής τηλεοπτική και ραδιοφωνική “ηχορύπανσης” η οποία εξευτελίζει ακόμα περισσότερο την ήδη απαξιωμένη πολιτική σκηνή των δοσιλόγων και των θεατρίνων. Τον έχουμε ακούσει πάμπολλες φορές να κατηγορεί και να εκβιάζει δημόσια ανθρώπους και κοινωνικές ομάδες π.χ σε ένα τηλεοπτικό πάνελ έλεγε ότι θα απολύσει όσους αντιδρούν στις αποφάσεις του καθώς και σε κάποιο άλλο τον άκουσα να απειλεί τους φαρμακοποιούς ότι για να τους “τιμωρήσει” θα επιβάλει μείωση του..........
ποσοστού του κέρδους τους!  Κατήγορος όλων των κοινωνικών ομάδων που αντιδρούν στα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης που συμμετέχει ξεχνά ότι υπηρετεί αυτόν που πριν λίγα χρόνια κατηγορούσε και έβριζε στο κανάλι του Καρατζαφέρη δηλ. τον κ. Σαμαρά ο οποίος (άλλος κι αυτός κάνει πως δεν τον άκουσε τότε) τον προσέλαβε για να του κάνει την βρώμικη δουλειά.  Τώρα τελευταία όμως μάλλον βρίσκεται σε φάση “κρίσης” και αρχίζει να γίνεται επικίνδυνος γιατί βγαίνει και λέει πράγματα που ξεφεύγουν από την συνήθη πολιτική αντιπαράθεση μέσω τον διαπλεκομένων καναλιών που τον καλούν συνεχώς. (η φαιδρότητα του τους φέρνει και νούμερα τηλεθέασης).  Μας είπε λοιπόν ότι σε περίπτωση που στις ερχόμενες εκλογές έχει προβάδισμα ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ οι Έλληνες θα πεινάσουν (λες και τώρα είναι χορτάτοι) και πως κανένας επενδυτής δεν θα έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να μη μπλέξει με την βουλευτίνα Ζωή Κωνσταντοπούλου!!!  Ναι κ. Γεωργιάδη βεβαίως δεν θα έρθει κανένας από τους πλιατσικοδόρους στους οποίους ξεπουλάτε την χώρα που καταστρέψατε!   Όσο για την κ. Κωνσταντοπούλου μακάρι να είχατε ένα δράμι από το μυαλό της και λίγο από την μπέσα της (και ας είναι και γυναίκα) μια και οι πραγματικοί άντρες δεν γλύφουν εκεί που έφτυναν στο πρόσφατο παρελθόν. 
Μη βγαίνετε λοιπόν και κράζετε σαν κλώσσα που έκανε το αυγό γιατί στην ουσία δεν κάνετε τίποτα ενώ μέρα με την ημέρα όλο και περισσότεροι σας κατατάσσουν εκεί που σας πρέπει και σας αξίζει δηλ. ως ένα φαιδρό και ανυπόληπτο υποκείμενο! 
Υποσημείωση  Το βέβαιο είναι ότι όταν έρθει ξανά η λευτεριά στην σκλαβωμένη πατρίδα μας αυτό το "κουτσαβάκι" δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει πουθενά (ούτε τώρα μπορεί) αφού θα γίνεται ο περίγελος και το "θέαμα” όσων τον συναντούν!  
Θαυμάστε τον άντρα το μπεσαλή που τιμά τα παντελόνια που φοράει!!!
https://www.youtube.com/watch?v=b1PuVrSCa94


 e-mail: prevejohn@yahoo.gr