Κρίμα κ. Απόστολε Κακλαμάνη ... ΚΡΙΜΑ!

0
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Η είδηση…. 

Ο Απόστολος Κακλαμάνης  κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών για την απουσία του από την αίθουσα κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου και ενώ ο πρώην πρόεδρος της Βουλής του είχε καταθέσει επίκαιρη ερώτηση σχετικά με την καταβολή των δεδουλευμένων στους απολυθέντες εργαζομένους της ΕΡΤ. «Δεν σέβεται τη Βουλή. Θα μπορούσε να βρει δέκα λεπτά και να έρθει να .......
απαντήσει», είπε ο κ. Κακλαμάνης. 
Ο σχολιασμός… 
Κύριε Κακλαμάνη όλοι γνωρίζουμε ότι είστε ο μακροβιότερος βουλευτής της Βουλής, πρώην πρόεδρος της και πολλάκις υπουργός και είναι απορίας άξιον πως δέχεσθε να συμμετέχετε σε αυτό το παρά φύση κυβερνητικό έκτρωμα του σήμερα.  Για τον κ. Στουρνάρα έχετε απόλυτο δίκιο ότι δεν σέβεται την Βουλή αλλά αυτό είναι φυσικό μια και δεν είναι εκλεγμένος αλλά διορισμένος από τα πρώην αφεντικά του τους μεγαλοτραπεζίτες για να προωθήσει και να προασπίσει τα συμφέροντα τους.  Το θέμα λοιπόν δεν είναι το τι κάνει και το πως φέρεται αυτός, αλλά το τι κάνετε και τι ανέχεστε εσείς προσωπικά που είστε εκλεγμένος  εκπρόσωπος αυτών που εξαθλιώνει ο εν λόγω κύριος.  κ. Κακλαμάνη οφείλω να ομολογήσω ότι όπως και πολλοί άλλοι έχασα πάσαν ιδέα για το πρόσωπο σας όταν στην πρόσφατη ψηφοφορία των νέων μέτρων για το ένα άρθρο σας άκουσα να λέτε ότι δεν συμφωνείτε μεν αλλά ψηφίζεται δε.  Εν συνεχεία όταν καταψηφίσατε το δεύτερο άρθρο όλοι μείναμε εμβρόντητοι από την ανοχή σας απέναντι στον "Φαμφαρόνο" αρχηγό του κόμματος σας ο οποίος σας ξεφτίλισε τελείως με τα “Γαλλικά” που σας είπε ενώπιον όλων για την ενέργεια σας αυτή.  Και εδώ οφείλω να σας πω ότι δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον κ. Βενιζέλο μια και είναι της πάσης γνωστό ο παχυδερμισμός, η αλαζονεία και η αμετροέπεια του το θέμα όμως όπως και στην περίπτωση του κ. Στουρνάρα είναι το τι κάνατε εσείς για να προασπίσετε την υπόληψη σας απέναντι σε όσους σας εκτιμούν και σας ψηφίζουν τόσα χρόνια;
Τίποτα!... καθίσατε σαν φοβισμένο παιδάκι που το μάλωσε ο χυδαίος κηδεμόνας του γιατί τόλμησε να έχει διαφορετική άποψη από αυτόν. 
Ειλικρινά λυπάμαι για σας και ελπίζω να αντιληφθείτε σύντομα ότι όσο είστε συνοδοιπόρος των Σαμαροβενιζέληδων τόσο θα πέφτετε πιο χαμηλά στα μάτια και στην συνείδηση όλων μας! 
Υποσημείωση  Αν ευελπιστείτε πως θα σας προτείνουν για πρόεδρο της δημοκρατίας το 2015 έχετε λάθος αντίληψη μια και αυτή την θέση την έχει μάλλον καπαρώσει ο κ. Κουβέλης ως αντάλλαγμα της συμμετοχής του στην τρικομματική αλλά και για το πατρονάρισμα εν συνεχεία της δικομματικής με αποχές και λευκά στις κρίσιμες ψηφοφορίες! 

 e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)