Θα τους δώσουν κάτι παραπάνω ... για τις υπηρεσίες τους!

2
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση ....
Με "εντολή" Σαμαρά οι αστυνομικοί θα πάρουν επιπλέον χρήματα στο μισθό τους από το πρωτογενές πλεόνασμα.

Ο σχολιασμός....
Φυσικά όλοι αναγνωρίζουμε πως οι αμοιβές στα σώματα ασφαλείας είναι μικρές αλλά στο καιρό του Μνημονίου αυτό συμβαίνει σε όλες τις εργασιακές ομάδες ενώ σχεδόν 2.000.000 συμπολίτες μας είναι άνεργοι χωρίς κανένα εισόδημα. Το λογικό λοιπόν θα ήτανε αν υπάρχουν αυτά τα χρήματα να διατεθούν στην ανάπτυξη για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να ανακουφιστούν κάποιοι συνάνθρωποι μας. Όμως αυτό δεν έγινε και πιστεύω ότι η επιλογή του Πρωθυπουργού είναι προϊόν πανικού του ίδιου, αλλά και των υπολοίπων της εξουσίας για το...... επερχόμενο τσουνάμι οργής του Ελληνικού λαού οπότε θέλουν καλοταϊσμένους και ευχαριστημένους τους "φύλακες" τους.                                 
Φίλοι αστυνομικοί μη θεωρείτε τους εαυτούς σας "τυχερούς" γιατί για όλους αυτούς τους γραβατοφορεμένους "Κατσαπλιάδες" είστε απλά "εργαλεία" για την προστασία τους αλλά και ο "σάκος" του μποξ του θυμού και της αγανάκτησης (για τα πεπραγμένα τους) όλης της Ελληνικής κοινωνίας αφού σας χρησιμοποιούν ως τάγματα τρόμου της Κοινοβουλευτικής Δικτατορίας τους. Όσο για τα "ψίχουλα" που σας τάζουν και ενδεχομένως θα σας δώσουν να είστε σίγουροι ότι σύντομα θα σας ζητήσουν να τα εξαργυρώσετε για άλλη μία φορά με γκλοπς, με χημικά και με προβοκάτσιες εις βάρος των δικαίως διαμαρτυρομένων συμπολιτών σας.
 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 50 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ?Ο ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανδρέας Ηλιοδρομίτης18 Μαρτίου 2014 στις 10:25 π.μ.

    Και βέβαια λέμε ΝΑΙ στην ανάπτυξη, έλα όμως που προϋπόθεσή της είναι η τάξη και η ευνομία...
    Και δεν εννοώ την "ευνομία" που ευαγγελίζεται ο κ.Υπουργός, αλλά την πραγματικη ευνομία που θα ξαναδώσει τις πόλεις του στον Έλληνα και θα στείλει το εγκληματικό λεφούσι στις τρύπες από τις οποίες ξεπρόβαλε, όποιας καταγωγής και να είναι..!
    Και πριν μιλήσουν κάποιοι για φασισμό, ας αναλογισθούν ποιοί φασίστες έφεραν τη χώρα εδώ που την έφεραν, ασελγώντας επάνω της επί 40 χρόνια τώρα..!
    Ας το βάλουν ΚΑΛΑ μέσα στο μυαλό τους κάποιοι : Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΕΣ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΈΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΕΣ (αποφεύγω τη λέξη "ηλιθιότητες") ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου