Ο Φαήλος Κρανιδιώτης δικηγόρος του Ρόντου

2
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης και το άλογοΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται πληροφορίες και στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση του σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Μεταξύ άλλων για την υπόθεση είχε κληθεί να καταθέσει...
ο συνεργάτης του υπουργείου Εξωτερικών και εμπλεκόμενος σήμερα στην υπόθεση της αμαρτωλής ΜΚΟ που απέσπασε από το ελληνικό δημόσιο περίπου 9 εκατ. ευρώ, Άλεξ Ρόντος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου το σχέδιο της δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, αποτελούσε μέρος του... αμερικανικού σχεδίου ματαίωσης της κατασκευής και λειτουργίας του ενεργειακού αγωγού South Stream.

Όταν ο Άλεξ Ρόντος κλήθηκε να καταθέσει η έκπληξη των παριστάμενων ήταν μεγάλη. Ο λόγος; Ο δικηγόρος, ο οποίος τον συνόδευε δεν ήταν άλλος από τον εξ απορρήτων σύμβουλο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Φαήλο Κρανιδιώτη.

Φυσικά δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός. Ούτε μπορεί να επικαλεστεί ο κ. Κρανιδιώτης, ο οποίος είναι γνωστό ότι είναι ευαίσθητος για τα... εθνικά θέματα, ότι δεν γνώριζε. Αντίθετα η παρουσία του στο πλευρό του Άλεξ Ρόντου μαρτυρά, ότι ο μυστικοσύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών είχε διακομματική στήριξη και στήριξη ακόμη και από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά. Εύκολα δηλαδή υποθέτει κάποιος ότι η στήριξη στον Άλεξ Ρόντου αποτέλεσε πολιτική επιλογή. Διότι και ο Αντώνης Σαμαράς και ο Φαήλος Κρανιδιώτης γνώριζαν για τον ρόλο του. Αλλά όλα αυτά θα τα πούμε σύντομα...

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
  1. Μυστική κατάθεση Ρόντος: "Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης"
    -Κατέθεσε και για το "σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή" που φέρεται να ήταν εις γνώση του!

    Μάρτυρας στην υπόθεση Καραμανλή
    Στην Ευελπίδων όμως βρέθηκε ο κ. Ρόντος και χθες Παρασκευή καθώς κατέθεσε ως μάρτυρας ενώπιον του 3ου Τακτικού Ανακριτή Δ. Φούκα που χειρίζεται τη δικογραφία που αφορά το καταγγελόμενο σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με στόχο τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής του.

    Η κλήση του κ. Ρόντου σε κατάθεση, αφορά έγγραφο, που εξετάζεται από την ανάκριση, σύμφωνα με το οποίο η όλη επιχείρηση εναντίον του τότε πρωθυπουργού, που φέρεται να είχε εξελιχθεί σε δύο στάδια το 2008-2009, ήταν σε γνώση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ακροαριστερά παρτάλια, υποστηρίζουν τους τρομοκράτες, αναρχικούς και λοιπούς άπλυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου