Βίντεο-"ξυράφι" N.Farage σε Α.Σαμαρά: «Να ονομάσετε το κόμμα σας No Democracy»!

4

TON EKANE ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ....ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

Με πολιτικό "ξυράφι", αποτελείωσε σήμερα τον πρωθυπουργό Α.Σαματά πριν λίγη ώρα στην συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου...
που διεξάγεται ως εναρκτήρια για την ελληνική προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Βρετανός ευρωβουλευτής και ηγέτης του UKIP, Nigel Farage, ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα για τις παρεμβάσεις του κατά της τρόικα, από την αρχή της (αιματηρής) οικονομικής περιπέτειας.

Ο Nigel Farage λοιπόν, απευθύνθηκε ως εξής στον κ. Α. Σαμαρά, με αφορμή τη δήλωσή του δεύτερου ότι αντιπροσωπεύει "την κυρίαρχη βούληση του ελληνικού λαού", αμφισβήτησε ευθέως την πολιτική του πρόθεση και του πρότεινε να αλλάξει το όνομα του κ΄πομματος από "Νew Democracy" σε "No Democracy"!

"Δεν κυβερνάτε εσείς την Ελλάδα. Η τρόικα κυβερνά! Το κόμμα σας ονομάζεται "Νέα Δημοκρατία", αλλά νομίζω ότι θα 'πρεπε να το ονομάσετε "No Democracy" (Μη Δημοκρατία), διότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!"

Απολαύστε ολόκληρη την σημερινή του παρέμβαση το Ευρωκοινοβούλιο στο παρακάτω βίντεο, με τα χαρακτηριστικά κατσουφιασμένα και ενοχλημένα πρόσωπα των υπόλοιπων Ευρωπαίων πολιτικών και του ίδιου του Α. Σαμαρά!

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
  1. Επιτέλους βρέθηκε ένας ευρωβουλευτής να πει τα πράγματα με τ΄όνομα τους. Την ίδια ώρα που τα καθεστωτικά δημοσιογραφικά τσιράκια (Τρέμηδες, Πρετεντέρηδες, Καψήδες, Ευαγγελάτοι, Παπαδημητρίου, Πορτοσάλτηδες κλπ) νιώθουν προσβεβλημένοι επειδή τάχα ΄μου έθιξε τον Έλληνα πρωθυπουργό. Εγώ πάλι γιατί νιώθω ικανοποίηση που ένας ευρωβουλευτής υπερασπίστηκε τον ελληνικό λαό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελους, βρεθηκε καποιος να βαλει τα πραγματα στην θεση τους μεσα σε 10 λεπτα. δεν ειναι τοσο η περιγραφη της καταστασης στην πρωην χωρα μας, οσο η αναδειξη της κυριαρχης τασης που θα καθορισει την πορεια της ΕΕ. Απο δω και στο εξης, η συγκρουση θα γινεται μεταξυ των οπαδων μιας ευρωπης μελων κρατων και των οπαδων μιας ευρωπης των γερμανικων εταιρειων. Παντως οι "ελληνικες" μαριονεττες της golden και της μερκελ πρεπει να περασαν δυσκολες στιγμες. και ειναι μονο η αρχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γέλαγε ο Σαμαράς όση ώρα ο Nigel Kammenos έλεγε τα ψεκασμένα του
    Ο γνωστός γραφικός ευρωβουλευτής, Νάιτζελ Φάρατζ, επιτέθηκε σε ότι υπάρχει στην Ελλάδα επικεντρώνοντας φυσικά στον Σαμαρά που είχε απέναντί του. Τα επιχειρήματά του ανθέλληνα (ο τύπος έχει πει ότι πρέπει να μας πετάξουν έξω από την ΕΕ) όσα του έχει πει ο Πάνος Καμμένος στις συναντήσεις τους.

    Φυσικά ο Αντώνης Σαμαράς άκουσε ότι έλεγε ο Nigel Kammenos με ένα μειδιάμα και στο τέλος του απάντησε με μία φράση. «Ευχαριστώ τον κ. Φάρατζ για τα μαθήματα δημοκρατίας που έδωσε. Θα εκτιμούσα, όμως, αν έδειχνε και αλληλεγγύη κάτι που δεν έκανε. Ίσως κάποιοι δεν νιώσουν ικανοποίηση που η Ελλάδα τα κατάφερε και μένει στο ευρώ» είπε ο πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8;48 οι δικοι μας απλως μας εχουν πουλησει αμαχητη.......οπως και το 1821...οι δικοι μας περναν δανεια και τα χρεωναν στον λαο και ηρθε η χρεοκοποια του 29 ενω ολοιι οι ηρωες του 21 κελιστηκαν στις φυλακες..και πεπεπελυσαν τα τσιρακια........ετσι και σημερα...Στουρναρας πρωην στελεχος της Goldman sachs, Θεοχαρης..πρων στελεχος τησ Lehman brothers..εκεινης της τραπεζουλας που οταν φαληρησε αφησε 30 εκατομυρια αστεγους στην Αμερικη........Βενιζελος..απο σκανδαλο σε σκανδαλο και ολες οι κυβερνησεις εως τωρα...μΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ σκανδαλα σισμενς, Καραμανλης ο νεοτερος..σκανδαλα Ολυμπιακων αγωνων, μονη Βατοπαιδιου, Αντωνακης..αυτος απο αντομνημονιακος εγινε μνημονιαρα....Παππακωνσταντινου...μας εβαλε με τα πμουτρα στο μνημονιο με τον Γιωργακη..τι παιδι καια υτο και παει λεγοντας..τον Ακη δεν τον αναφερω γιατι αυτον τον εκαψαν γιατι ηατνε καμενο χαρτι για να γλυτωσουν την παρτι τους..οπως τοτε με τα παμπερες του Ανδρεα..τα φωρτωσαν στον Μενιο και παει και αυτος αδοξα//κλπ////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου