Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Οι "Σκληροπυρηνάρχες" του ... Κράτους!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση …. Η ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικές τις αναδρομικές, από 1η Αυγούστου 2012, περικοπές των αποδοχών των ενστόλων, με το σκεπτικό ότι η συγκεκριμένη κατηγορία εργαζομένων ανήκει στον σκληρό πυρήνα του κράτους και χρήζει ειδικής προστασίας και μεταχείρισης σε σχέση με τους άλλους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα. Ο σχολιασμός ….
Αν αυτό αληθεύει και είναι το σκεπτικό των.......
Δικαστών αντιλαμβάνεται ο καθένας μας ότι εμείς οι απλοί πολίτες ανήκουμε σε μια υποδεέστερη κατηγορία Ελλήνων υπολειπόμενοι αυτών που μας έκλεψαν και μας κλέβουν για χρονιά δηλ. των Πολιτικών, αυτών που τους φυλάνε και μας δέρνουν με περίσσια βαρβαρότητα οπότε τολμούμε να διαμαρτυρηθούμε δηλ. των Αστυνομικών και τέλος αυτών των ιδίων που μας δικάζουν και μας βάζουν φυλακή ή μας κατάσχουν τις περιουσίες μας για τα μικρά ή μεγάλα χρέη μας.  Φίλες/οι δυστυχώς για μας δεν ανήκουμε στο σκληρό πυρήνα του κράτους οπότε για αυτούς όλους τους “Κύριους” είμαστε “αναλώσιμοι” και δεν τους καίγεται καρφί αν είμαστε άνεργοι, αν δεν έχουμε υγεία, παιδεία, αν τα μικρά παιδιά μας λιποθυμάνε στα σχολεία, αν οι νέοι μας επιστήμονες φεύγουν στο εξωτερικό, αν οι γονείς μας φυτοζωούν με την πενιχρή σύνταξη που τους δίνουν και τέλος αν καθημερινά πολλοί εκ των απελπισμένων συμπολιτών μας δίνουν τέλος στη ζωή τους. Κύριοι “Σκληροπυρηνάρχες” του κράτους, Κυβερνήστε, Δείρετε και Δικάστε χωρίς περικοπές στις αμοιβές και τα προνόμια σας αλλά να είστε σίγουροι ότι σύντομα η δόλια συμπεριφορά σας και η άμετρη αλαζονεία σας θα γεννήσει χιλιάδες “αληθινούς Ξηρούς” και τότε … ουαί και αλίμονο σας!
 

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.