Και ο Πακιστανός; Τον…ταΐζουμε!



Του Θανάση Νικολαΐδη

 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, για λόγους…αμερικανικούς. Για τον έλεγχο της ανθρωπότητας, με γκρεμισμένα τα  «κομουνιστικά» κάστρα. Με το ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ τους, με τις βόμβες «κατά λάθος». Πήραμε πρόγευση απ’ τα μεταλλαγμένα τους, άνοιξαν αγορές σε Ανατολή και Δύση, άνοιξαν και τα σύνορα των λαών. Και τα δικά μας. Για τον ευρωπαίο που μας θέλει γκαρσόνια του. Για τον Ανατολίτη, που έχει πολιτισμό και ιστορία (των προγόνων) του, αλλά τον πνίγουν τα προβλήματα.
ΠΛΑΚΩΣΑΝ ξένοι και τους ετοιμάσαμε υποδοχή. Ως αλύτρωτους ελληνοπόντιους, με…ρυμούλκα ρωσο-ρώσους των......
διαλυμένων (λεγόμενων) Δημοκρατιών τους. Το’ μαθαν πως στην Ελλάδα η ψήφος (τους) είναι ακριβή και «ανταλλάξιμη». Πως ο αστυνομικός της δημοκρατία μας δεν απασφαλίζει το όπλο του, πριν του ρίξει πρώτος ο κακοποιός.
ΚΑΙ το’ στρωσαν στο (υπαίθριο) ταβλάκι με τη φιάλη δίπλα τους. Και, βέβαια, δεν αγάπησαν ποτέ τους την Ελλάδα, και, κατά βάθος, μας μισούν. Το μαρτυρά το αστυνομικό δελτίο με τους σκληροτράχηλους εξ Ουκρανίας και αλλαχού, απ’ τις…δημοκρατίες τους, διψασμένοι για δημοκρατία.
ΠΑΡΑΤΑΜΕ την Μ. Ανατολή, πάμε στην Άπω,με τους Πακιστανούς, Ινδούς, Αφγανούς κ. ά. να φτάνουν στα χωρικά μας ύδατα. Με τα μέσα που τους εξασφάλισε το κύκλωμα δουλεμπόρων στην πατρίδα τους. Με τη ψυχή στα δόντια και οι μισοί στη θάλασσα. Μας άγγιξαν. Τους αγκαλιάσαμε. Ως έλληνες του «Ξένιου Δία», με το φιλότιμο και τις μνήμες μας απ’ τα δεινά της προσφυγιάς. Ότι, δεν κάνει ο έλληνας βάσει των νόμων, το κάνει με τον νόμο της καρδιάς του. Γι αυτό και ψάχνουμε για πιθανούς ενόχους της τραγωδίας στο πικρό Φαρμακονήσι.
ΠΑΜΕ στον αντίποδα κι είναι δίπλα μας. Η Μυρτώ με τα τραύματά της, οι γονείς της με το δράμα τους και ο «ωραίος» εκ Πακιστάν. Γράφτηκε πως οι φυλακισμένοι μάς κοστίζουν 200-250 ευρώ την ημέρα, κατ’ άτομο. Ο Πακιστανός δεν δουλεύει σκληρά, στη φυλακή, για τη δαπάνη της Μυρτώς και τη δικιά του. Τον ταΐζουμε!
ΚΑΙ, βέβαια, τον θέλαμε με το κρανίο (του) τρύπιο «απ’ τα 6 μέτρα», για την κόλαση του Ισλάμ, αλλά για (άγριες) εκτελέσεις ψάξε στην πατρίδα του. Το ‘ξερε πως εδώ τα αποσπάσματα είναι μόνο ασκήσεις. Το ξέρουν και οι δικοί μας «πονόψυχοι», με ξένο αίμα-το αίμα της Μυρτώς.