Οι “Κουλές” ερμηνείες και οι “Οχλοβοές” στα τηλεπαράθυρα τεκμηριώνουν την θεωρία των δύο ... Άκρων!!!

1
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Είναι γνωστό ότι στα σημαντικά θλιβερά γεγονότα υπάρχουν οι ερμηνείες της πρώτης στιγμής τις οποίες μπορούμε να χωρίσουμε στις “εν βρασμό” δηλ. σε αυτές που προκαλούν το σοκ ή ο φόβος αλλά και στις “σκοπούμενες” δηλ. σε αυτές που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα και άλλες ...
καταστάσεις.
Εδώ βέβαια μπορεί να γεννηθεί το ερώτημα μήπως αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα διαπράττονται για να εξυπηρετήσουν τις..... σκοπούμενες ερμηνείες;
Φυσικά στο ερώτημα αυτό δεν μπορεί κανένας από εμάς τους απλούς πολίτες να απαντήσει με σιγουριά από την πρώτη στιγμή αλλά μπορούμε παρακολουθώντας την εξέλιξη των γεγονότων να βγάλουμε μακροπρόθεσμα, πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε πως τα παραπάνω τα αναφέρω για να τα συσχετίσω με τις πρόσφατες δολοφονίες των τριών νέων συνανθρώπων μας του Π. Φύσσα, του Μ. Καπελώνη, του Γ. Φουντούλη καθώς και τον βαρύ τραυματισμό του Α. Γέροντα.
Είδαμε και βλέπουμε το πως χειρίζονται επικοινωνιακά τα δύο θλιβερά γεγονότα οι φορείς της “έγκυρης” ενημέρωσης.
Από την μία έχουμε “Κουλές” ερμηνείες κάποιων μεμονωμένων δημοσιογράφων στα διάφορα blogs και εφημερίδες και από την άλλη τις “βαθυστόχαστες” αναλύσεις στις “οχλοβοές” των τηλεπαράθυρων των “ΜεGάλων” και όχι μόνο καναλιών.
Για μένα τουλάχιστον επικοινωνιακά παρακολουθούμε κατά το πλείστον μια “σκοπούμενη” δημοσιογραφική αλητεία η οποία δεν εξυπηρετεί την πραγματική ενημέρωση αλλά άλλους σκοτεινούς σκοπούς μια και όλοι αυτοί οι “Κύριοι” προχωρούν σε κρίσεις αλλά και σε “υποδείξεις”,  με σκοπό να μπερδέψουν και να αποπροσανατολίσουν τους τηλεθεατές.
Δεν είμαι οπαδός ή φίλος της Χρυσής Αυγής αλλά η κοινή λογική μου με κάνει να θεωρώ αδιανόητο ότι κάποιος αρχηγός νόμιμου κόμματος στις μέρες που ζούμε (όπου όλοι γνωρίζουν ότι παρακολουθούνται) θα μπορούσε να διατάξει ή να καλύψει κάποιον δολοφόνο.
Επίσης θεωρώ αδιανόητο να δεχτώ αυτό που πάνε να μας πλασάρουν για την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο νεαρών στο Ν. Ηράκλειο δηλ. ότι έγινε για λόγους αντεκδίκησης!!!

Φίλες/οι κάποιοι παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια εις βάρος της δημοκρατίας και του τόπου μας και για αυτό θα πρέπει να είμαστε πολλοί προσεχτικοί σε ότι ακούμε και βλέπουμε μια και μέρα με την μέρα ενισχύεται η “θεωρία” των δύο άκρων.
Μια θεωρία που ήδη έχει βάλει πίσω από τα κάγκελα κάποιους από το ένα άκρο (ελπίζω γρήγορα όπως έχει προαναγγείλει ο υπουργός να έχουμε την “δίκαιη” δίκη για να πεισθεί και η καχύποπτη κοινή γνώμη) αλλά φοβούμαι πως πολύ σύντομα θα οδηγήσει και κάποιους άλλους από το άλλο άκρο εκεί για να τους κάνουν παρέα!
Το σίγουρο είναι ότι προς το παρόν όλα αυτά ευνοούν αυτούς που διέπραξαν και διαπράττουν πολιτικά και κοινωνικά εγκλήματα εις βάρος όλων μας και τα οποία μας έφεραν σε αυτή την δεινή θέση.
Μια θέση που μας αποδυναμώνει σαν χώρα και σαν λαό κάνοντας μας ευάλωτους σε όσους επιβουλεύονται τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές αλλά και την εθνική μας κυριαρχία!!! 
 e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. κ. Πρεβενιέ φαντάζομαι το "Κουλές" είναι για τις άθλιες δηλώσεις του Κούλογλου. Δεν νομίζω αυτοί οι άνθρωποι πως είναι δημοσιογράφοι αλλά μόνο πράκτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου