Το αστείο του Σουλτς για τον Τσίπρα: Είναι πολύ αριστερός αλλά διορθώνεται!

4
Πολύ... αριστερός για τα γούστα του Μάρτιν Σούλτς είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Έτσι τουλάχιστον είπε ο πρόεδρος της Ευρωβουλής, αστειευόμενος κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν χθες, στο πλαίσιο των επαφών που είχε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις Βρυξέλλες. Και ο Γερμανός πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις κοινές τους δηλώσεις, θέλησε να...
αστειευτεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Χαριτολογώντας, ο Μάρτιν Σουλτς είπε ότι είναι και οι δυο πολιτικοί της Αριστεράς, αλλά ενδεχομένως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «είναι κάπως πιο Αριστερός» αλλά... αυτό «διορθώνεται».

Ο Μάρτιν Σουλτς αναφέρθηκε και στον επόμενο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θέση για την οποία πολλοί θέλουν να είναι υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας. Ο επόμενος πρόεδρος της Κομισιόν θα πρέπει να εκφράζει την πλειοψηφία της ευρωβουλής που θα προκύψει από τις ευρωεκλογές του Μαΐου και όχι την πολιτική ομάδα που θα έχει τις σχετικά περισσότερες έδρες, είπε ο Σουλτς.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
  1. Bούτσης στο «ΣΚΑΪ Τώρα»: «Δεν απαντάνε οι πολίτες στις τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις γιατί έχουν κομμένο το τηλέφωνο και ψάχνουν για δουλειά. Γι’ αυτό δεν φαίνεται ότι ανεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ».

    Γέλια! Εντάξει, στη φαντασία δεν σας φτάνει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ αριστερός αλλά .....διορθώνεται!

    Το πιάσατε πρόβατα της Αριστεράς και της ..Προόδου του πρωκτού σας

    - μπάαααααα......εεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Bούτσης στο «ΣΚΑΪ Τώρα»: «Δεν απαντάνε οι πολίτες στις τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις γιατί έχουν κομμένο το τηλέφωνο και ψάχνουν για δουλειά. Γι’ αυτό δεν φαίνεται ότι ανεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ».

    Γέλια! ..Εντάξει, στη φαντασία δεν σας φτάνει κανένας.

    ο Συριζα ειναι ικανος να προτεινει δημοσκοπησεις με σηματα καπνου..Μπουχαχαχαχαχαχ

    - Eγώ λέω να αφήσουμε το Σύριζα ώς έχει...
    Μιά χαρά γελάμε έτσι με τον ημίτρελο Αλέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΕ ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥΛΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου