Video: Η οργή των επιβατών για τον ελεγκτή που ώθησε στον θάνατο τον 18χρονο στο Περιστέρι

6

Λίγα λεπτά αφού έχει σημειωθεί η τραγωδία στο Περιστέρι όπου ένας 18χρονος στην προσπάθεια του να αποφύγει τους ελεγκτές επειδή δεν είχε εισιτήριο, πήδηξε από το τρόλεϊ που επέβαινε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του και χάσει τη ζωή του, οι επιβάτες επιτέθηκαν στον ελεγκτη και τον οδηγό...
Το τρόλεϊ έχει σταματήσει και στο σημείο είχαν καταφθάσει πέντε περιπολικά ωστόσο η κατάσταση ήταν ηλεκτρισμένη.Επιβάτες και περαστικοί τα βάζουν με τον ελεγκτή ενώ ένας από τους επιβαίνοντες έρχεται στα χέρια μαζί του.

Οπως αναφέρει και το eurospy που δημοσιεύει το βίντεο, μία κοπέλα, που κάθεται στο πεζοδρόμιο σε κατάσταση «αμόκ» μη μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη λίγα λεπτά πριν, σηκώνεται και εκσφενδονίζει ένα μπουκάλι νερό προς τον ελεγκτή λέγοντάς του «Σε ακούω τόση ώρα πάνω από το κεφάλι μου. Πήρες τη ζωή του παιδιού το καταλαβαίνεις;»Αμέσως τα αίματα ανάβουν και πάλι. Ο ελεγκτής ζητά να πάει αυτόφωρο η κοπέλα ενώ κάποιοι επιβάτες απευθυνόμενοι στον οδηγό και τον ελεγκτή λένε «Να δούμε πως θα κοιμάστε τα βράδια».

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια
  1. Σιγα ρε φιλε με τον βαρυγδουπο τιτλο σου , " για τον ελεγκτη που ώθησε στον θάνατο τον 18χρονο". Τι μαλ@κιες ειναι αυτες????????? Πως τον "ώθησε" δηλαδη????????? Γιατί δεν μας το λεςς??????????? Εσυ τα γραφεις αυτα καφετζη?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ελεγκτές είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,κυνηγά-
    νε ΜΟΝΟΝ τούς Ελληνες...τούς αλλοδα-
    πούς τούς αφήνουν ατιμώρητους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ . Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ? Η ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΟΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ... ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ? ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανοοιτη ραγιαδες δεν σας αζιζη αυτοι η χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ""ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ?""

    Ετσι θα λέτε και για τους δικαστικούς κλητήρες,όταν έρθουν να σας πάρουν το σπίτι?? Οτι απλά κάνουν τη δουλειά τους??
    Για θα τους ξαπλώσετε νεκρούς με σφαίρες στο κεφάλι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον πειραξε το "αντε γαμησου" μετα απο τετοιο επισοδειο; Και το επαιζε και νομοταγης; Αν διαβασει κανεις γνωστος ας πει στον πατερα να μην κανει ουτε μυνηση. Εξω να τον φτιαξει μοναχος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου