Συμφωνία με Νίνη

kafeneio sp
0
Ο Έλληνας διεθνής, Σωτήρης Νίνης είναι ένα βήμα από την οριστικοποίηση του δανεισμού του από την ιταλική Πάρμα στη Θεσσαλονίκη για χάρη του ΠΑΟΚ. Όλα είναι έτοιμα για το δανεισμό καθώς έχει βρεθεί και συμφωνία για το συμβόλαιο του παίκτη.Υπάρχει εναλλακτική στον ΠΑΟΚ...


Η ιταλική ομάδα θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Έλληνα μέσου και δεν αποκλείεται να πληρώσει μέρος των 750.000 ευρώ που λαμβάνει ετησίως βάσει του συμβολαίου του.

Το τελικό "οκ" θα δοθεί από τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει και εναλλακτική λύση που ακούσει στο όνομά του Βίκτορ Ομπίνα. Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ έχει κάνει προεργασία για να έρθει στο “Δικέφαλο” ο 26χρονος διεθνής Νιγηριανός μεσοεπιθετικός από τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ο Ομπίνα έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Κιέβο, την Ίντερ, την Μάλαγα και τη Γουέστ Χαμ και είχε δύο γεμάτες σεζόν με την Λοκομοτίβ με την οποία έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2015. ωστόσο, φέτος, λόγω μίας εγχείρισης στο γόνατο έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα και μέσω του ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Αν, όμως, κλείσει ο Νίνης παύει να ενδιαφέρει αυτή η περίπτωση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)