Πέταξαν έξω από βαγόνι ελεγκτές του ΗΣΑΠ...

4
Το παρακάτω περιστατικό αν αληθεύει δείχνει πως η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει...

“Πριν απο λιγο δυο ελεγκτες πεταχτηκαν με τις κλωτσιες εξω απο συρμο του....
ηλεκτρικου στον Αγ. Ελευθεριο...
Προσπαθησαν να αντιδρασουν αλλα η σταση του κοσμου ηταν τετοια που τους αναγκασε να φωναξουν στον οδηγο να κλεισει τις πορτες κ να φυγει για να γλιτωσουν τα χειροτερα.

Μια γυναικα φωναζε: “το σωμα του παιδιου ειναι ακομα ζεστο κ εσεις ξαναβγηκατε για να μαζεψετε λεφτα”;

Κακη επιλογη το συγκεκριμενο βαγονι..”

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
  1. Οι αριστερόχειρες κάνουν τη δουλειά τους, η οποία είναι απλά και καθαρά να υποσκάπτουν κάθε τι νόμιμο και παραγωγικό, η θολούρα τους έχει κάνει επιθετικούς γιατί μισούν όπως μόνο αυτοί ξέρουν!
    Ενώ θα ήταν σωστό ο άνεργος να παίρνει κάποιο πάσο στα μμμ, τώρα δεν θα πληρώνει κανένας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν οικονομικές τρύπες τις οποίες θα πληρώσει -ποιος άλλος- ο "κοσμάκης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομιμο και παραγωγικο ειναι οτι δεν ειναι κλεμμενο. και κλεμμενος ειναι ο πλουτος των καπιταλαδων ανωνυμε, και οχι το εισητηριο του ανεργου. να πας εσυ για δουλος στους καπιταλαδες και ασε τον υπολοιπο λαο. δεν θαμιλησεις εσυ στο ονομα του λαου. εξαλου η δεξια κυβερναγε παντα και με τον μανδυα του υποτιθεμενου σοσιαλιστικου πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι εθνικστες ναζι στη γερμανια υποστηριξαν στις δικες μετα την ισοπεδωση του ραϊχ οτι "εκαναν την δουλεια τους", ως φιλοτιμοι εργαζομενοι.
    καλο ειναι να μην ξεχναμε τα ιστορικα ντοκουμεντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ,ΑΔΕΛΦΟΣ ΦΙΛΟΣ...ΞΥΠΝΑΤΕ....ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ...ΠΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου