Μπαμπάκο, άκουσες; Oι Εβραίοι

5



κάψανε έξη εκατομμύρια Γερμανούς!
Ανθηρόστομος


Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια
  1. ΟΧΙ ΔΕΝ Τ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΛΑ ΜΠΑΜΠΑΚΟ....ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΛΕΕΙ,ΚΑΨΑΝΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,(ΚΑΛΑ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;)ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΠΩΣ ΑΥΓΑΤΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ)ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε που είστε "αστείοι" σε αυτό το μπλογκ, τουλάχιστον δεν μπορείτε να γράφετε σωστά τη λέξη "έξι";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπαμπακο ακουσες τι λενε για την χρυση αυγη ο σαμαρας, ο βενιζελος, ο κουβελης, ο τσιπρας και οι κουκουεδες? Πρεπει να ειναι πολυ κακοι ανθρωποι οι χρυσαυγιτες, δεν θελουν ο σαμαρας, ο βενιζελος, ο κουβελης, ο τσιπρας και οι κουκουεδες ε μπαμπακο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΙ ΗΠΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΧΕ 2%; ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΤΣΙ; ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6:38 Ώ αγαθέ χαρτoγιακά-αν μη τι άλλο πλέον σύνήθες- σ΄ενοχλεί καθ΄εξιν το "έξη"(παλαιότατη γραφή προ Γ. Ράλλη-δεν θέλω ούου!) και όχι ή έξις αρπαχτής και λαμογιάς των(εκάστοτε και νυν)εφιαλτών της ΤρΩικας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου