Τουρκόλαγνοι και … Τουρκόσποροι!

1
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Τα τελευταία χρόνια παρακολουθούμε μία προσπάθεια εγχώριων παραγόντων να παραχαράξουν ιστορικά γεγονότα τα οποία αφορούν την διαχρονική μας πορεία και με τους γείτονες και "άσπονδους" φίλους μας Τούρκους!
Σίγουρα δεν είναι τυχαίος αυτός ο “κατακλυσμός” των καθημερινών Τούρκικων τηλεοπτικών σειρών στα μεγάλα Ελληνικά κανάλια και προσωπικά πιστεύω ότι ...
όχι μόνο δεν τις προμηθεύονται δωρεάν αλλά ίσως και να επιδοτούνται για αυτό από κάποιους που φυσικά εξυπηρετούν τις επιδιώξεις των γειτόνων μας.
Γιατί άραγε αυτά τα σήριαλ δεν μεταγλωττίζονται όπως γινόταν παλιά στα Βραζιλιάνικα και στα Αργεντίνικα σήριαλ;
Προφανώς θέλουν να εξοικειώσουν πολλούς από εμάς με την γλώσσα, με την κουλτούρα αλλά και με την καθημερινότητα των διαχρονικών μας “φίλων” με σκοπό να μας καταστήσουν Τουρκόλαγνους ώστε να αποδεχτούμε τα μελλοντικά τους σχέδια να μας καταστήσουν δορυφόρους και υποτελείς σε αυτό που απεργάζονται δηλ. στην αναβίωση της νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Επίσης φαίνεται ότι τα σχεδόν τετρακόσια χρόνια της σκλαβιάς μας, άφησαν ανάμεσα μας πολλούς Τουρκόσπορους και …. "Τουρκοσπορίνες" οι οποίες με περίσσια αυθάδεια και μεγάλο θράσος αμφισβητούν τις γενοκτονίες των Ελλήνων (Μικρασιατών και Ποντίων) αλλά και τον χαμό των αμάχων στα παράλια της Σμύρνης το 22’ τον οποίο αποδίδουν σε ένα …. Συνωστισμό! 
Η λέξη ντροπή περισσεύει και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία παρά μόνο το αυταπόδεικτο δηλ. πως όλα αυτά λέγονται και γίνονται από κάποιους στα πλαίσια διατεταγμένης … υπηρεσίας!
  e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. Η συνεχιζόμενη προβολή τούρκικων σήριαλς απο τα κανάλια, φέρνει στο μυαλό των ελλήνων την επί 400 χρόνια κατοχή μας απο το αιμοσταγές ισλάμ
    και στέλνει όλο τον κόσμο στη Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου