Το άλλο που δεν σας είπαν…

10
 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
H Ρούλα Μεσημερούλα , ο Λάκης Λαλάκης και το 87% των τετραπέρατων συμπολιτών τους   ήταν σαφείς και κατηγορηματικοί. Για την κατάντια της Ρουσφετόβιας και του περιούσιου λαού της φταίνε οι πολιτικοί! (βλ. πρόσφατη έρευνα της Metron Analysis)   Ο λαός – πελάτης απλά αξιολογεί τάματα τενεκέδων,  μοστράρει στο κούτελο  (το καθαρό από πάσα υπόνοια συναλλαγής και συνευθύνης)  το ................
κατάλληλο κομματικό αυτοκόλλητο, και με το πλαστικό σημαιάκι στο χέρι άμοιρος ευθυνών απλά ψηφίζει!
«Μα να μην μας πουν τίποτα?» «Μα να μην μας προειδοποιήσει κανένας γι αυτό που ερχόταν?» Απορούν σήμερα κατόπιν εορτής τα τάγματα «αθώων» πελατών της κοινωνίας του «δώστα όλα» και του  «λεφτά υπάρχουν»  που μέχρι χθες  προγραμμάτιζαν  αβασάνιστα το μέλλον τους με βάση τα τάματα τενεκέδων!
Τα ιστορικά προηγούμενα αλλά και οι επιταγές της κοινής λογικής που λένε πως  όταν μια χώρα μηδενικής παραγωγής δανείζεται  καμιά 25αριά δις ευρώπουλα το χρόνο για να κρατούν χαρούμενους οι αχόρταγοι για εξουσία πολιτικοί της τους αχόρταγους για τάματα πελάτες τους, στην ουσία βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια στο φαλιμέντο, είναι προφανώς αντικείμενο ειδικής μνείας για τους αχόρταγους-χορτάτους πολίτες της! Ειδικά μάλιστα όταν δεν συμπεριλαμβάνονται  ως αντικείμενο σπουδών στην μαζική διαχρονική διατριβή στην κοινωνική αποχαύνωση από  αγράμματες πρωϊνούδες, αστοιχείωτες  μεσημερούδες, ξεφωνημένες λούγκρες της «σόου μπιζ» και ξεφτιλισμένα λαμόγια του «λάϊφ στάϊλ» στην οποία αποχαύνωση  οι εν λόγω απορημένες λευκές περιστερές επιδόθηκαν με πρωτοφανή ζήλο και αφοσίωση!
Λοιπόν άκου Μεσημερούλα μου, άκου Λαλάκη μου, ακούστε λευκές περιστέρες της δύστυχης Ρουσφετόβιας «αποκαλύψεις» που σας έχω έτσι για να φτιάξει το κέφι σας! Ακούστε ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ μπας και προλάβετε τα χειρότερα που όταν θα έρθουν (γιατί εκεί πηγαίνει το πράγμα) ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ μετά με τίποτα!
Εκτός από τους στοιχειώδης οικονομικούς δείκτες που με σχετική ακρίβεια  «δείχνουν»  το οικονομικό μέλλον  μιας χώρας ,  τους οποίους  όψιμα έμαθε κατόπιν εορτής και ο κάθε αγανακτισμένος ανεύθυνος αστοιχείωτος, υπάρχει κι ένας κοινωνικός στατιστικός  «δείκτης» που με ΑΠΟΛΥΤΗ ακρίβεια  «προβλέπει» τον χρονικό ορίζοντα φυσικής επιβίωσης ενός έθνους
Το όνομα αυτού «fertility rate» ή «ρυθμός γονιμότητας». Πρόκειται για ένα απλό αριθμητικό μέγεθος που ανάγει  τον αριθμό γεννήσεων σε μια πληθυσμιακή ομάδα, σε αριθμό παιδιών που αντιστοιχούν σε κάθε γυναίκα της  ομάδας η οποία βρίσκεται σε ηλικία που επιτρέπει τεκνοποίηση (15-50 έτη).
Οι ανά τον κόσμο ειδικοί έχουν καταλήξει στο μαθηματικό συμπέρασμα ότι για να διατηρηθεί σε σταθερά επίπεδα ο πληθυσμός της υπό εξέταση πληθυσμιακής ομάδας πρέπει ο ρυθμός γονιμότητας να είναι μεγαλύτερος ή ίσος του 2,11
Τιμές μικρότερες αυτού του ορίου καταδικάζουν μαθηματικά την εν λόγω ομάδα σε ΑΦΑΝΙΣΜΟ του οποίου ο χρονικός ορίζοντας εξαρτάται από το πόσο μικρότερος είναι ο ρυθμός γονιμότητας από το όριο του 2,11
Όπως δηλαδή μια κοινωνία βολεμένων που ζει με δανεικά χωρίς να παράγει τίποτα είναι καταδικασμένη σε χρεοκοπία έτσι και μια κοινωνία που δεν γεννά παιδιά έχοντας δείκτη γονιμότητας κάτω του 2,11 είναι καταδικασμένη σε ΕΠΙΠΟΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ
Επίπονη γιατί πρώτα έρχεται το γήρας, μετά η δύσκολη επιβίωση με όρους μειοψηφίας στην ίδια σου την πατρίδα και μετά το μοιραίο !  Μια ματιά στους πίνακες της Παγκόσμιας Τράπεζας όπου φιγουράρει το τραγικό 1,4 ως δείκτης γονιμότητας για την Ρουσφετόβια  το 2010 , το οποίο έγινε 1,36 το 2011,  μια ματιά στα αποκαρδιωτικά στοιχεία  που την ρίχνουν στην 200η θέση επί συνόλου 220 χωρών στην παγκόσμια κατάταξη γονιμότητας, και μια σύγκριση των στοιχείων αυτών  με τους ρυθμούς γονιμότητας  λαγοκούνελων που πετυχαίνουν τόσο οι χώρες που την τροφοδοτούν με εποίκους όσο και οι ίδιοι οι έποικοι εντός συνόρων του ξέφραγου αμπελώνα είναι αρκετή για πείσει και τον πλέον ηλίθιο για αυτό που έρχεται που δεν είναι άλλο από την φυσική εξαφάνιση του περιούσιου λαού αφού πρώτα οι επόμενες γενιές του στην φθίνουσα πορεία τους  ζήσουν τον «πολιτισμό» της ξενόφερτης μπούρκας !
Μεσημερούλα μου και Λαλάκη μου σας ενδιαφέρει η διαιώνιση του περιούσιου είδους? Κάντε μια σύντομη επανάληψη μέσα από τη βιβλιοθήκη του life style που σας έμεινε αμανάτι  για τα σημεία  G, Χ, Ψ της γυναίκας και του άντρα ,  ρίξτε μια ματιά στα κεφάλαια «πώς να την τρελάνεις» «πώς να τον τρελάνεις» που τα διαβάζατε σε ακριβοπληρωμένες συνέχειες που κυκλοφορούσαν στα  περίπτερα, κάνοντας πλούσιους διάφορους τυχάρπαστους τίποτες , θυμηθείτε πως οι παππούδες σας και οι γιαγιάδες σας που έζησαν πόλεμο και απόλυτη φτώχια αντί για τις κούρσες, τα εξοχικά στη Μύκονο και τις βόλτες μάσες ξάπλες,  θεωρούσαν τα ΠΑΙΔΙΑ ως απόλυτη ευτυχία και δεν δίσταζαν να τα αποκτήσουν αφιερώνοντας τη ζωή τους σε αυτά , και πράξτε τα δέοντα…!
Αν πάλι κολλάτε και βολεύεστε στην κλάψα του «μα να μην μας πουν τίποτα» και του «μα να μην μας προειδοποιήσει κανένας γι αυτό που ερχόταν» ανάγοντας  , ακόμα και το ανεκτίμητο χαμόγελο ενός παιδιού για το οποίο κάποιοι άλλοι κυριολεκτικά ξεπουλιούνται, σε ισοζύγιο εσόδων εξόδων,   σεβαστή μαγκιά σας
Αν σβήσουμε κάποια στιγμή από τον χάρτη, όπως λέει και ο καθηγητής Χρήστος Γιανναράς , μάλλον ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ…
Katsikas.george@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια
  1. Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!!
    Από την ΕΡΤ, διευθυντής στο Κόκκινο FM, ο Κώστας Αρβανίτης

    Τελικά κανείς δεν χάνεται.

    Λίγες ημέρες μετά την εκπνοή της σύμβασής του στην ΕΡΤ, ο παρουσιαστής της «Πρωινής Ενημέρωσης» Κώστας Αρβανίτης, που ηρωοποίησε σύσσωμη η Αριστερά για ένα μάλλον χλιαρό σχόλιο για τον υπουργό Δημόσιας Τάξεως (Δένδια), το οποίο έγινε αφορμή για μια σειρά κινητοποιήσεων...
    ...μπήκε στη ζεστή αγκαλιά του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ, «στο Κόκκινο» αναλαμβάνοντας τη διεύθυνσή του.
    Αν και προέρχεται από τον χώρο του ΚΚΕ (είναι παράλληλα μέλος του Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ και ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο 1ος ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ Υπ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ... ΗΠΕΙΡΟ...!!!
    «ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ "ΕΛΙΤ" ΗΣΑΝ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ...ΠΟΝΤΙΚΙΑ»...!!!


    Άρχισε η διάλυση της Χρυσής Αυγής...
    Τούς πήραν χαμπάρι -- ως συνήθως συμβαίνει-- πρώτα οι δικοί τους...!!
    Ένας--ένας καταλαβαίνουν το συρφετό των αστείων καί γραφικών πού συγκροτούν την Κ.Ο. της Χ.Α. καί στο ιερό όνομα της Πατρίδος εμπορεύονται και καπηλεύονται τις αγωνίες και τούς πόθους τού λαού μας... «γιά να κάνουν καριέρες στα Αθηναϊκά σαλόνια»...!!!
    Έτσι ο πρώτος σε σταυρούς στο Ν. Ιωαννίνων υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στις περσινές διπλές εκλογές, ξεκαθαρίζει ότι πλέον δεν έχει καμία σχέση με το ακροδεξιό κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου με επιστολή-κόλαφο που έστειλε στο:
    http://epirusgate.blogspot.gr/2013/02/blog-post_22.html
    *****************
    Η ΕΠΙΣΤΟΛΉ του Ιάσονα Μπίμπου:
    *****************
    «Θα ήθελα να ενημερώσω τους αγαπητούς εθνικιστές πατριώτες του Νομού Ιωαννίνων ότι ως πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Έλληνας εθνικιστής στην Ήπειρο στις τελευταίες διπλές εθνικές εκλογές, πλέον δεν έχω καμία σχέση με το πολιτικό κόμμα Χρυσή Αυγή των Αθηνών.
    *****************
    Πατριωτισμός είναι να προσφέρεις στην μητέρα παρτίδα και όχι με το πρόσχημα του πατριωτισμού να χτίζεις, με τις πλάτες του λαού, πολιτικές καριέρες στα αθηναϊκά σαλόνια και να θες έτσι να διαλαλείς οτι θα ελευθερώσεις την βόρειο 'Ηπειρο.
    *****************
    Ας γνωρίζουν οι συναγωνιστές που με στήριξαν οτι ο εθνικοπατριωτικός αγώνας που κάνουμε εδώ και χρόνια θα συνεχιστεί.
    *****************
    Κανένα πολιτικό κόμμα δεν είναι υπεράνω της πατρίδας και κυρίως υπεράνω των γηγενών πατριωτών δυνάμεων.
    *****************
    Επειδή ίσως θα τολμήσουν να διαδώσουν ψεύδη για το πρόσωπο μου μερίδα νεοφώτιστων ψευτό-εθνικιστών, οι γιαννιώτες συναγωνιστές θα γνωρίζουν σίγουρα οτι και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις όλοι αυτοί ήταν κρυμμένοι σαν τα ποντίκια στα σπιτάκια τους και σήμερα μας παρουσιάζονται ως πατριωτική και εθνικιστική ελίτ, φυσικά πάλι μέσα απ το σπίτι τους ή εξ αποστάσεως ορμώμενοι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στ' αρχιδια μας φιλε 10:23 μ.μ.
    Τελειως ομως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΝΕΙΡΑ ΠΙΚΡΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ COPY PASTE:

    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ
    SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως αντιλαμβάνεσαι Γιώργο Κάτσικα, το επίπεδο των αναγνωστών είναι τέτοιο που, κάτω από ένα τόσο σοβαρό, αληθινό και προειδοποιητική κείμενο, γράφουν ό,τι άσχετο τους κατέβει. Άρα με μαθηματική ακρίβεια αυτά που γράφεις θα συμβούν διότι μάλλον μας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοινωνία ψεύτρα..
    - Τρεις και ο κούκος...στους δολαριάκηδες.

    Στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο περιφέρειας Κρήτης των "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" με θέμα «Πλουτοπαραγωγικές πηγές-ΑΟΖ». Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος των Α,Ε κ. Πάνος Καμμένος.

    Έσπευσαν τα στελέχη και οι οπαδοίαπό ΟΛΗ την Κρήτη στο δωμάτιο που χορήγησε ο δήμος Ηρακλείου ...

    Ήταν δε τόσο μεγάλη η ...κοσμοσυρροή που όπως βλέπετε και μόνοι, ήταν......ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΤΑΝ ΙΣΧΥΡΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΤΕ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΞΕΠΟΥΛΙΩΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΓΗΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΡΟΣΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΞΕΠΟΥΛΙΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ. ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ..........ΚΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΟΙ ΒΑΡΔΙΓΙΑΝΝΟΛΑΤΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ "ΤΡΟΦΗ" ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΕΛΛΗΝΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου