Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

«Πανικός» στο Μαξίμου για τις κάλπες... Λαγκάρντ

Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται στο Μαξίμου καθώς δεν εξηγούνται διαφορετικά οι διαρροές για κομματική πειθαρχία στις ψηφοφορίες που θα γίνουν για τη σύσταση ή όχι προκαταρκτικής επιτροπής για τις ευθύνες υπουργών και πρώην πρωθυπουργών για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ...
Σε υποθέσεις κάθαρσης και συνείδησης των βουλευτών μπορεί να υπάρξει κομματική πειθαρχία;
Δεύτερον μια τέτοια απόφαση έρχεται σε σύγκρουση με το πνεύμα και το γράμμα του Συντάγματος που προβλέπει μυστική ψηφοφορία.

Τέλος θα πρέπει αυτός που διαρρέει τα περί  κομματικής πειθαρχίας, να μας εξηγήσει πως θα εντοπιστούν οι κομματικά απείθαρχοι για να τιμωρηθούν, αφού η ψηφοφορία είναι μυστική.

Εκτός αν σκέφτονται στην κυβέρνηση μετά τη ψηφοφορία να ερευνήσουν τα δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στα ψηφοδέλτια.    

Εάν δεν πρόκειται για αστείο, ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να εντοπίσει το φωστήρα που κάνει τέτοιες διαρροές και να του τραβήξει το αυτί, γιατί εκθέτει την κυβέρνηση και προσβάλει τη συνταγματική τάξη.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.