Το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει τη Δευτέρα να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

11

Το ΠΑΣΟΚ, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να αναδειχθεί η αντισυνταγματικότητα του κόμματος της Χρυσής Αυγής με στόχο να τεθεί εκτός νόμου.
Ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συντακτικού Συνεδρίου, στον πολυχώρο «Αθηναϊς»...
ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα αρχίσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

Σε σημερινό του άρθρο σήμερα στην εφημερίδα «Τα Νέα» χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή αντισυνταγματικό κόμμα, ναζιστικό, φιλοχουντικό και προκλητικό. Κι όπως επισημαίνει υπάρχουν θεσμικοί τρόποι αντιμετώπισης του φαινομένου και στο επίπεδο της νομοθεσίας-ιδίως της ποινικής- και στο επίπεδο κανονισμού της Βουλής

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια
  1. τι λεει ρε παιδια αυτος ο χοντρομαλακας,που επρεπε ηδη να ειναι φυλακη.εχετε διαβασει αρθρο γι αυτο το καθαρμα του θυμιου καλαμουκι στο διαδικτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή η κίνηση του ΠΑΣΟΚ. Η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα παρανοϊκών, όποιος κάνει ένα πρόχειρο ψυχογράφημα για τους Βουλευτές της το καταλαβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχετε ποτε σας αναρωτηθη ποιοι εναντιονονται και βγαζουν αφρους κατα της χρυσης αυγης;Μηπως εντελως τυχαια ολοι αυτοι που διαχρονικα εχουν προδωσει την Ελλαδα και την εχουν μειωσει σε ολα τα επιπεδα;Σκεφτειτε το λιγο.Και ποιος μιλαει για συνταγματικοτητα;Ο κατα Καλαμουκη τροφιμος του Κορυδαλου καταδικασθεις για απατες κατα την διαρκεια των φοιτητικων του χρονων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΕΛΕΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ - ΥΠΟΥΡΓΟΙ - ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΝ ΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ελευθερία συνεπάγεται την ευθύνη του να μην καταπατάς την ελευθερία ενός άλλου. Ο νόμος απαγορεύει την βία. Άρα με τα λεγόμενά της και τα πεπραγμένα της η Χρυσή Αυγή έχει ήδη θέσει εαυτόν εκτός νόμου και κατά της ελευθερίας. Και θα συνεχίσει έτσι όσα ονόματα και να αλλάξει και όσα διαφορετικά ράσα και να φορέσει. Είναι ένα καρκίνωμα της κοινωνίας που βασίζεται στην αμορφωσιά, την ξενοφοβία και τα ζωώδη ένστικτα. Οι ομοϊδεάτες ηλίθιοι που την ψηφίζουν έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράσουν έτσι την γνώμη τους. Το κόμμα όμως δεν έχει το δικαίωμα να καταπατά ελευθερίες και να εφαρμόζει βία. Είναι απλό. Αλλά το να ζητά κανείς από μερικούς Έλληνες να το καταλάβουν αυτό είναι σαν να περιμένεις από ένα πίθηκο να κάνει κακά του στην τουαλέτα.

    Παρεμπιπτόντως, το άρθρο μιλά για το αν είναι νόμιμη ή όχι η Χρυσή Αυγή. Όχι για το αν είναι καλοί ή κακοί οι άλλοι. Μένετε στο θέμα και μην το θολώνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκτος απο το να πετας ανεγκεφαλιες μπορεις να σκεφτεις και λιγο;Ειναι βιαια η χρυση αυγη που αναποδογυριζει παγκους λαθρομεταναστων και δεν ειναι βιαιες οι κυβερνησεις που ψηφιζετε οι οποιες αναγκασαν 3000 Ελληνες να αυτοκτονησουν, εξαναγκασαν εκατομμυρια αλλους σε μαρασμο,και απεμπολησαν την εθνικη κυριαρχια της Ελλαδος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι κυβερνήσεις "ανάγκασαν" κανέναν να αυτοκτονήσει; Πως ακριβώς τους "ανάγκασαν" ηλίθιε; Τα δώσανε όλα στους πελάτες, και όταν δεν έμεινε τίποτα άλλο να φαγωθεί, οι πελάτες άρχισαν να αυτοκτονούν; Άλλωστε αυτοί δεν τους είχαν ψηφίσει; οι ίδιοι που τώρα θα ψηφίσουν εσάς; Ένα καλαμπούρι είναι η κοινωνία σας να γελάει ο κόσμος. Εσείς θα μείνετε μόνες σας, να κάνετε μόνες σας αυτό που σας αρέσει περισσότερο: να κατηγορείτε όλους τους άλλους χωρίς οιανδήποτε προσωπική ευθύνη για τίποτα. Ανεύθυνοι ηλίθιοι χιμπαντζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΧΡΥΓΗ ΑΥΓΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΤΑΡΧΑΣ, ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ; ΜΗΠΩΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ;

    ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΚΛΟΓΕΩΝ, ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΕΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κόμμα των απατεώνων θα ζητήσει να τεθεί εκτός νόμου το πιό πατριωτικό κόμμα της βουλής.
    Τους χαλάει την σούπα η Χ.Α. Όλοι οι άλλοι τα έχουν βρεί μεταξύ τους και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Αυτό συμβαίνει.
    Προφανώς οι (πραγματικές) δημοσκοπήσεις έχουν δείξει ότι η Χ.Α. είναι πολύ πολύ ψηλά και θα τιμωρηθούν οι προδότες της χώρας. Ο Άκης θα έχει μεγάλη παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΟΝΤΡΕ

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΕΛΑΔΕΣ;

    ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΒΡΩΜΕΡΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΤΥΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτοί είναι οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ που κυβερνούν!!!! Η Γενιά του Πολυτεχνείου .... που τα διέλυσε όλα, τα πούλησε όλα και τώρα της φταίει η Χ.Α. Ρε άει γ....αργαλήσου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου