Βόμβα και στη ΝΔ – Βλάχος: Θα ψηφίσω κατά συνείδηση όχι με κομματική πειθαρχία

7
Τριγμούς προκαλεί στη Νέα Δημοκρατία η δήλωση – ανταρσίας από το βουλευτή Αττικής Γιώργο Βλάχο, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει το πακέτο μέτρων που θα έρθει τη Δευτέρα στη Βουλή.
Μιλώντας σε εκπομπή στο ΣΚΑΪ υποστήριξε «Θα ψηφίσω κατά συνείδηση όχι με κομματική πειθαρχία...
Ευτελές να υπερψηφίσω με κομματική πειθαρχία».

Μάλιστα, αναφέρει το iefimerida.gr, είναι ο δεύτερος βουλευτής της ΝΔ, μετά τον Νικήτα Κακλαμάνη που ζητά να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αφήνοντας αιχμές για έλλειψη ενημέρωσης της, ενώ τόνισε πως θα περιμένει να ακούσει από τα χείλη του πρωθυπουργού την απόφαση της κυβέρνησης «όταν συγκληθεί κάποια στιγμή η ΚΟ».

Ενώ πρόσθεσε χαρακτηριστικά «δεν έχουμε ενημέρωση για τα μέτρα εμείς, ό,τι μαθαίνουμε είναι από τα ΜΜΕ»

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια
  1. Ο Τυφώνας ...Αντώνης ΣΑΡΩΣΕ
    τους πολιτικαντισμούς των υποκριτών
    Επιτέλους ΤΕΛΟΣ.

    Αυτό το ΑΛΑΛΟΥΜ που ζούμε τον τελευταίο (κυρίως) μήνα με τους Βενιζέλο και Κουβέλη να προσπαθούν να δείξουν το ..."φιλολαϊκό" τους προσωπείο πήρε ΤΕΛΟΣ.

    Ο Σαμαράς τα "πήρε" (και τους σήκωσε) με αποτέλεσμα να τους φέρει μπροστά στις ΕΥΘΥΝΕΣ τους.
    Και μαζί με αυτούς και ΟΛΟΥΣ
    τους βουλευτές, Συμπολιτευόμενους αλλά και ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ...

    Τα ψέματα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ και για τους αντιπολιτευόμενους αφού τυχούσα ΠΤΩΣΗ της κυβέρνησης θα τους δώσει τα αναμένα κάρβουνα στο ΧΕΡΙ...

    Ήδη κρύος ιδρώτας τρέχει στην πλάτη ορισμένων "Αντιμνημονιακών" που ΣΙΩΠΟΥΝ αποφεύγοντας να ρίξουν λάδι στην φωτιά.
    ΚΑΝΕΙΣ μέχρι αυτή τη στιγμή δεν τόλμησε να πεί ότι η ψηφοφορία
    θα είναι "ψήφος εμπιστοσύνης"
    ώστε να μπορεί να ζητήσει μετά ΕΚΛΟΓΕΣ..
    _____________________________
    Ο Σαμαράς με αυτή του την κίνηση
    τελείωσε και τους "Τσάμπα Μάγκες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αειντε παιδια βαλτε ενα χερακι να ξεβρωμισουμε απο τα κωλοπαιδα που θελουν να δωσουν τη χωρα. Δεν μπορει να ειστε ολοι βρωμικοι, δεν γινεται.
    Οσοι καθαροι, ηρθε η ωρα να αποδειξετε οτι εχετε γενναιοτητα και αυτοθυσια για την πατριδα. Αψηφιστε τις απειλες των μπασταρδων που μας φορτωθηκαν, και πειτε ΟΧΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΑΓΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Φτυστε καταμουτρα τον σαμαρα τον μπουχεσα και τον πατερουλη και στειλτε τους στον αγυριστο. Αειντε να γυρισομε σελιδα, αρκετα μας γκαστρωσαν τα μουνοπανα.
    ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ
    ΕΘΝΙΚΟ RESET ME ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΣΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Η ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ.

    ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ VIDEO-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ___________________
    Ο Σαμαράς με αυτή του την κίνηση
    τελείωσε και τους "Τσάμπα Μάγκες".

    Ο Σαμαράς δίνει τέλος στις κόνξες των "εταίρων". «Ολοκληρώσαμε τη διαπραγμάτευση για τα μέτρα και τον Προϋπολογισμό. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια πιέσεων και χρόνου.

    Ο Σαμαράς είπε ΑΡΚΕΤΑ με τον καλλοπισμό των θέσεών σας και αρκετά με το "μασάζ" των βουλευτών σας. Αυτή είναι η κατάληξη και είναι μία λύση πακέτο.
    Πάρτε την ΟΛΟΚΛΗΡΗ ή ρίξτε την κυβέρνηση.
    Εγώ άλλο δεν παρακαλάω.

    Αυτή, επιτέλους, είναι η ΣΩΣΤΗ κίνηση που βάζει πολλούς πολιτικούς στην ΜΠΡΙΖΑ...
    Είτε ΨΗΦΙΖΟΥΝ αυτά που κατέληξαν μετά από την πολύμηνη διαπραγμάτευση και πάμε παρακάτω (όπως πάμε...)
    Είτε πέφτει η κυβέρνηση και ας αναλάβει ΑΛΛΟΣ να δώσει την "λύση" που εγώ δεν μπορώ να αλλάξω και δεν θέλετε να εγκρίνετε...

    Τα πράγματα είναι πλέον ΑΠΛΑ
    (και ΥΠΕΡ του Σαμαρά μετά από πολύ καιρό...) είτε θα γίνει η χώρα μία σύγχρονη Ευρωπαϊκή οικονομία μέσα στην Ευρωζώνη, είτε θα ακολουθήσει άλλους δρόμους με άγνωστη κατάληξη.

    Οι "αντιμνημονιακοί" δεν θα πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι μέχρι την κρίσιμη ψηφοφορία.
    Μπορεί να τους ..."ΚΑΤΣΕΙ". χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους, οι βουλευτές σηκώνουν το ανάστημά τους απέναντι στην ολιγαρχική κυβέρνηση ! Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ αποφασίζουν να ανεξαρτητοποιηθούν και να καταψηφίζουν τα εγκληματικά μέτρα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων και των παιδιών τους ! Σύσσωμος ο ελληνικός λαός, κατά 80%, απορρίπτει τα νέα μέτρα της καταστροφής του !

    Στελέχη παραιτούνται, συνδικαλιστικές παρατάξεις στρέφονται κατά των οικείων κομμάτων με οργή, αναταραχή και οργή υπάρχει στις τάξεις των προδομένων Νεοδημοκρατών και Πασοκτζήδων. Η ΔΗΜΑΡ φαίνεται να εννοεί αυτά που λέει, αλλά δεν αρκεί να καταψηφίσει μόνο τα εργασιακά. Το πιο εγκληματικό είναι το φορολογικό και τα μέτρα του Υπουργείου Εργασίας !

    Στο χώρο των εκπαιδευτικών, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές, θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στα 3 κόμματα, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, καταψηφίζοντας ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ και τη παράταξη της ΔΗΜΑΡ.

    Ψηφίζουν Χριστιανική Εναλλακτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ( ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ ) ή Ανεξάρτητα ψηφοδέλτια ή ότι άλλο, στελνοντας μήνυμα στη παραπαίουσα κυβέρνηση του κ. Σαμαρά,που επαθε αμνησία και ξέχασε όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων ο ΣΥΡΙΖΑ διευρύνει το προβάδισμα του καθώς συγκεντρώνει 25,5% έναντι 22% της ΝΔ.

    Χρυσή Αυγή 13%

    ΠΑΣΟΚ 7%

    Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%

    ΚΚΕ 5,5%

    ΔΗΜΑΡ 4,5%

    Κι αυτά πριν ανακοινωθούν τα μέτρα και να ψηφιστούν. Ο Αντωνάκης Κωλοτούμπας τρέμει. Ξέρει ότι ακόμα κι αν ψηφιστούν τα μέτρα οριακά, ο λαός θα τον ανατρέψει. Αυτά τα μέτρα δεν θα εφαρμοστούν, κι αν πάνε να τα εφαρμόσουν ή θα έχουμε εμφύλιο ή θα έχουμε νέα Γαλλική Επανάσταση της αστικής τάξης και των προδομένων Νεοδημοκρατών.

    Η ΝΔ έχει χάσει το 1/3 των ψηφοφόρων του Ιουνίου, το ΠΑΣΟΚ το ίδιο, πριν το μπάχαλο των 3 τελευταίων ημερών, που το οδηγούν παρέα με τη ΔΗΜΑΡ στο 4% και πιο κάτω. Η ΔΗΜΑΡ αν κάνει κωλοτούμπα και ψηφίσει τα μέτρα θα έχει τη τύχη του ΛΑΟΣ ! Με τη ψήφιση των μέτρων η Χ.Α θα πάει στο 20% τουλάχιστον και οι ΑΝΕΛ στο 12 με 15%. Οι ηλίθιοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν καταλαβαίνουν ότι με τα άθλια οικονομικά, φορολογικά μέτρα βάζουν σε κίνδυνο και το κοινοβουλευτικό πολίτευμα, αφού ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ακόμα και κεντρώους να σκέφτονται τη λύση της Χ.Α !
    Φυσικά οι βουλευτές της ΝΔ εξευτελίζονται με τις προεκλογικές κωλοτούμπες κι αν ψηφίσουν τα μέτρα, δεν θα πατάνε στις εκλογικές τους περιφέρειες ! Αλλά είναι κοτούλες λιράτες, που τους κάνει ότι θέλει ο ψευτοτυφώνας Αντωνάκης ! Σαμαράκια έρχεται το τέλος σας ! Φρικτό πολιτικό τέλος θα έχετε, αν δεν αλλάξετε μυαλά και πλώρη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το "βιολι" του ο Βλαχος...
    Η στάση του Γιώργου Βλάχου τον τελευταίο χρόνο, δεν άρεσει ούτε στον νυν, ούτε στον πρώην...

    Ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε πριν λίγους μήνες να διαγράψει τον βουλευτή Αττικής, ο οποίος είχε καταψηφίσει τη δεύτερη δανειακή σύμβαση, αλλά επέστρεψε μετά το κάλεσμα για "πανστρατιά" λίγο πριν τις εκλογές του Μαΐου.

    Διαφωνίες με το "αντάρτικο" είχε και ο Κώστας Καραμανλής, με τον οποίο ο Βλάχος διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια στενές σχέσεις.
    Στον πρώην πρωθυπουργό δεν άρεσε η επιλογή του Βλάχου να σηκώσει... μπαϊράκι, κάτι που γνωρίζει από πρώτο χέρι ο βουλευτής.

    Εκτός των αρχηγών όμως, διαφωνίες με τη στάση του Βλάχου φαίνεται πως είχε και ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος τον έβγαλε τρίτο σε σταυρούς, πίσω από τον Μάκη Βορίδη και τη "φρέσκια" Γεωργία Μαρτίνου. Σημειωτέον ότι στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις είχε σαρώσει τις πρωτιές.

    Χθες μας ενημέρωσε ότι "θα ψηφίσει κατά συνείδηση όχι με κομματική πειθαρχία".

    Όλα δείχνουν πως πριν προλάβουν οι νεοδημοκράτες να τον αφήσουν εκτός Βουλής, θα τον αφήσει ο Σαμαράς εκτός κόμματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου