ΑΘΩΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ Η ΒΟΥΛΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

7

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια
  1. λιγότερη νοημοσύνη και απο τα σκτλιά της φωτό

    Έχεις ρε κατσαρίδα

    τι αθώους ρε μαλακισμένε δίποδε ;

    Απλώς δεν έπαιξε το θέατρο Τσύριζα
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΝΕ
    ΑΦΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
    10 ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ.


    --------- άντε στον κτηνίατρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10:03 μ.μ. μωρή τρελορεβέλω του τρελαντώνη σου θίξανε τον αρχηγό;. Αφού ψηφίσατε όχι. Βούρλο κομματόσκυλο γιατί δεν μιάς για το ότι καυαψφίστηκε η εξεταστική επιτροπ΄. Βόδι που θα ψάχνεις που να κρυστεία όταν θαρθει και δικ΄σου σειρά. Μαλάκα που μπαίνεις πανύβλακα να τρολάρεις όταν η γαμμένη συγκυνέρνσ σας γερμανόδουλη κυβέρνσ σας έχει στ΄σει έναν κώλο να. Βρωμοπροδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγα μην δεν τους καλυπτε ο Κατωβρακιας Σαμαρας.

    Προς Ανωνυμο 10:03 μ.μ Δωσε χεραιτισμους στον πιτσομεταφορεα ταβανοπληκτο ξεβρακωτο κωλοτουμπογλυφτη Προεδρο της ξεφτυλας Αντωνακη την Αμαρτωλη (ψυχή).

    Με κωλοτουμπες δεν θα γλιτωσει τις φαπες και θα ειναι σβουριχτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ, Μ΄ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ...ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΣΑΔΙΣΤΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΞΕΡΝΑΕΙ. ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ? ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΑΡΔΩΝΕΙΟ, ΤΟ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΤΑΣΧΗΜΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ, ΣΕ...ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα με τον 8:19.
    Θα προσθέσω όμως και τον Μπουμπούκο.
    Ρε παιδιά, αναρωτιέμαι πόσα κιλά μαλακίας πρέπει να κουβαλάνε οι ηλίθιοι που τους ψήφισαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤ΄ΑΛΛΟ. ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ. ΕΝΑΣ ΝΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μούγγα για τον Μπόμπολα ο Καμμένος... μόνο τον διευθυντή του ΕΤ είδε και μετά από πίεση τον Τράγκα...

    Ανέβηκε στο βήμα τις Βουλής και άρχισε να πετάει τις γνωστές συνωμοσιολογίες που δεν αποδεικνύονται εδώ και ενάμιση χρόνο μπας και τσιμπήσει κανας άσχετος...

    Κατέθεσε μάλιστα και CD με τα CDS... μη φανταστείτε κανα έγραφο με σφραγίδες και υπογραφές... ένα κολόχαρτο με ένα κατεβατό από νούμερα που μπορεί να γράψει ο καθένας.
    Εκεί όμως που έγινε ρόμπα ήταν όταν είπε μόνο το όνομα του διευθυντή του ΕΤ που είναι στη λίστα Λαγκάρντ (ο οποίος απάντησε και είπε ότι είναι εκεί λόγω της διευθυντικής του θέσης στον εκδοτικό όμιλο ΠΗΓΑΣΟΣ)...

    Όταν διάβαζε τη λίστα Λαγκάρντ και έφτανε στο όνομα Μπόμπολας (
    που αναφέρεται 3-4 φορές) αλληθώριζε...

    Μετά από πίεση της Βούλτεψη θυμήθηκε και τον Τράγκα... τον Μπόμπολα όμως δεν θα τον θυμόταν ακόμα και αν τον βάζαμε στο εκτελεστικό απόσπασμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου