Όλο το πολυνομοσχέδιο - Αίσχος!

7
Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Οικονομικών το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος 2013-2016. Να σημειωθεί πως το σχέδιο νόμου κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, ενώ αύριο θα ξεκινήσει η συζήτησή του, για να ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, με ονομαστική ψηφοφορία...


Πατήστε εδώ για το πολυνομοσχέδιο.
Πατήστε εδώ για την αιτιολογική έκθεση.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια
  1. ΞΕΦΤΙΛΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ! ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΛΟΙ ( ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ) ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ 50-100 ΕΥΡΏ ( ΤΟ ΔΙΗΜΗΕΡΟ ). ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΜΩΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ;

    ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΑΥΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ, ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ, ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΩΝ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ Ή ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !

    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ. ΚΟΙΝΩΣ, ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΣΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ( ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ) ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΣ ( Ή ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ- ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ 24 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΌ ΤΗ ΔΟΣΗ !!!! ) ΣΟΥ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ !

    ΜΗΝ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙΣ! ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016. ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ 2017 ; ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΑ ;

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ; ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγραψαν ενα δαιδαλωδες τερατουργημα για το οποιο καποιος χρειαζεται πολυ καιρο για να το ΜΕΛΕΤΗΣΗ και να αποφασισει εαν θα το ψηφιση η οχι.Βεβαια και αυτοι οι 300 τεμπεληδες αμφιβαλω εαν εχουν διαβαση εστω και μια παραγραφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ, ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΣΑΜΑΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλληνες:
    Όχι στην σύνταξη.
    Όχι στον μισθό.
    Όχι στην περίθαλψη.
    Όχι στα επιδόματα.
    Όχι στο αφορολόγητο.
    Όχι σε κάθε είδους δικαίωμα.
    Ναί στα μέτρα.
    Ναι στην ανακεφαλαιοποίηση των ανακεφαλαιομένων τραπεζών.
    Ναι στις ιδιωτικές παρελάσεις.
    Ναι στο ξυλοκόπημα διαδηλωτών.
    Ζήτω η Νέα Δημοκρατία, το Πασόκ, η ΔΗΜΑΡ και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
    Από την ΔΑΚ και την ΠΑΣΚ σχολιαστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί αίσχος; Μια χαρά είναι το νομοσχέδιο. Να μας σώσουν θέλουν οι άνθρωποι και σείς οι αχάριστοι που τρέχατε με χίλια να τους ψηφίσετε, διαμαρτύρεστε.
    Από την ΔΑΚ φοροφυγάδων και την ΠΑΣΚ καταθετών στην Ελβετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου