Ανεκδιήγητος και αμετανόητος ως το ... τέλος!

18
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Ο κ. Βενιζέλος πέρα από ανίκανος ως πολιτικός (εκ του αποτελέσματος χρόνων αλλά και ως αρχηγός του “μικρού” πλέον ΠΑΣΟΚ) θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηρισθεί ως άτομο χωρίς καμία τσίπα και συστολή αφού ...
στην πολιτική του καριέρα πάμπολλες φορές με περίσσιο θάρρος και θράσος έχει εκτραπεί λεκτικά προσβάλλοντας πολλές φορές τους συνομιλητές του αλλά...... και εκβιάζοντας την κοινωνία εμμέσως πλην σαφώς με τα ψευδοδιλλήματα και της ρητορικές αλλά άνευ περιεχομένου κορώνες του!
Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος που όπως είναι γνωστό εφεύρε τον παγκοσμίου πρωτοτυπίας νόμο περί παραγραφής και ασυλίας των πολιτικών προσώπων έδωσε το δικαίωμα τα τελευταία χρόνια σε πολλά πολιτικά καθάρματα να κατακλέψουν ή να κάνουν τα στραβά μάτια (με το αζημίωτο φυσικά) σε ανομίες και σε παράνομες πράξεις που έφεραν την χώρα μας στο χείλος του γκρεμού.
Ακόμα και τώρα την ύστατη ώρα της πατρίδας μας για την οποία φέρει μεγάλη προσωπική ευθύνη, όχι μόνο συμμετέχει στην κυβέρνηση του μέγα "κωλοτούμπα" κ. Σαμαρά αλλά τολμά και δημοσίως να απειλεί τον άλλο εταίρο της εσωτερικής τρόικας τον ψευτοαριστερό κ. Κουβέλη ότι αν δεν ψηφίσει μαζί με τα συντρόφια του τα μέτρα … θα τον αποβάλει από την κυβέρνηση!
Για ποια κυβέρνηση μας μιλάτε κ. Βενιζέλο; Μήπως αυτή που συναγωνίστηκε και ξεπέρασε σε προδοσία της πατρίδας μας (έναντι στους σύγχρονους Ες Ες της Μέρκελ και του Σόιμπλερ) δηλ. την γνωστή και περίφημη κυβέρνηση του κατοχικού Τσολάκογλου;
Για ποια κυβέρνηση μιλάτε κ. Ευάγγελε; Μήπως για αυτήν που έκανε τις καθημερινές αυτοκτονίες των απελπισμένων Ελλήνων ειδήσεις ρουτίνας με ψιλά γράμματα στις εφημερίδες, δημιούργησε στρατιές ανέργων και αναγκάζει όλο και περισσότερους συμπολίτες μας να αναζητούν λίγη τροφή στα σκουπίδια;
Μήπως λοιπόν θα έπρεπε να μιλάτε για ένα πολιτικό θίασο που παίζει καλά το ρόλο του σε ένα προσχεδιασμένο έργο με προσδοκόμενο αποτέλεσμα την εξαθλίωση όλων μας για να ξεπουλήσετε την γη, τον αέρα και την θάλασσα μας;
Θα πρέπει να αντιληφθείτε επιτέλους πως κάθε εμφάνιση σας το μόνο που προκαλεί είναι οργή, θυμό και αγανάκτηση! Μη θεωρείτε λοιπόν ότι η εξουσία και η προστασία που σας παρέχει αυτή την στιγμή θα είναι παντοτινή αλλά να ξέρετε ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει η στιγμή που δεν θα μπορείτε να κυκλοφορήσετε πουθενά αφού (και αν ακόμα γλυτώσετε τις ποινικές ευθύνες που έχετε) θα αντιμετωπίζετε ως το τέλος της ζωής σας, την χλεύη και την περιφρόνηση που σας αξίζουν λόγω των πράξεων αλλά και των παραλήψεων της "κατάπτυστης" πολιτικής σας σταδιοδρομίας! 

Υποσημείωση
Θεωρώ ότι όλες αυτές οι δήθεν συσκέψεις αλλά και οι πρόσφατες κόντρες του κυβερνητικού αυτού εκτρώματος είναι "σικέ" και όλα είναι προαποφασισμένα και καλά σχεδιασμένα. Έγκειται λοιπόν σε κάποιους "Βουλευτάδες" να τολμήσουν επιτέλους να ξεστομίσουν ένα "ΟΧΙ" αλλά και σε εμάς τους “καναπεδάτους” να πάρουμε πια την κατάσταση στα χέρια μας, μιας και όλα αυτά δεν αφορούν άλλους … παρά μόνο … εμάς τα παιδιά μας και το μέλλον της πατρίδας μας!  
 

Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια
  1. Ο Χοντρομπαλάς ο Βουβουζέλος : ” Το άκρον άωτον της ιδιότυπος ναρκισσισμός και ο αυταρχισμός . φαυλότητας…”

    Ο συνταγματολόγος Κουραδομηχάνη … το “φαινόμενο” της οικονομολογίας …και της συγκάλυψης

    Ο συνταγματολόγος, που στις δεκαετίες του αίσχους προστάτευσε όλους τους διεφθαρμένους, οι οποίοι απειλούνται από το Σύνταγμα, αλλά που κατά “σύμπτωση” δεν προστάτευσε ποτέ το Σύνταγμα από κανέναν από αυτούς.

    Ο συνταγματολόγος που έκανε το Σύνταγμα κουρέλι..

    Η δική του “επιστημοσύνη” είναι αυτή, που σήμερα μας οδηγεί στο χάος και τον όλεθρο.

    Με βάση το δικό του “νομοθετικό” έργο “απαλλάχθηκαν” όλων των ευθυνών οι εγκληματίες των Ολυμπιακών Αγώνων, του Χρηματιστηρίου, των δομημένων ομόλογων και των αρχηλαμόγιων …

    Ο γνωστός μπουγατσολόγος, σαπιοκοιλιάς που παριστάνει τον συνταγματολόγο και εκτελεί χρέη νεκροθάφτη, είναι που ψήφισε νομοθετικές ρυθμίσεις για να απαλλάξει τους υπόλογους πολιτικούς που σκορπούν το δημόσιο χρήμα και βοήθησε δημοσυντήρητους επιχειρηματίες να ξεφύγουν από την δικαιοσύνη.

    Αυτή η παραφουσκωμένη μαριονέτα, αυτό το απύθμενο τίποτα που εδώ και χρόνια μας πίνει το αίμα, έχει φτιάξει μία ασύλληπτη “οικογενειακή” περιουσία .

    O Βουβούζελος είναι ένας πολιτικός που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πλουσιότερους μεταξύ των μελών του κοινοβουλίου.

    Αυτός ο Αδηφάγος και όλη η συμμορία των Πασοκό-ληστών, που τόσα χρόνια ασελγεί σε βάρος μας , κατάφερε να μας πείσει ότι έχουμε κοινά συμφέροντα και ότι μας είναι απαραίτητος!

    Ο Βαγγέλης ο σαπιοκοιλιάς αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του υπόλογου πολιτικού συστήματος και πάνω στα νομοπαρασκευάσματα βασίστηκαν και τα δύο κόμματα εξουσίας (ΘΑΣΟΚ και ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑ ) για να κάνουν παιχνίδι με τις αρπαχτές, τις χορηγίες και τις μίζενς …

    Ο ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΟΣ είναι ο πρώτος που πρέπει να αποβληθεί, για να αρχίσει η πτώση του Συστήματος της Μεταπολίτευσης,της οικογενειοκρατίας και της Ψευδοδημοκρατίας των Μιζαρισμένων των τελευταίων 38 ετών

    Αυτός είναι ο πραγματικός Εφιάλτης της Μεταπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γνωστός μπουγατσολόγος, σαπιοκοιλιάς που παριστάνει τον συνταγματολόγο και εκτελεί χρέη νεκροθάφτη, είναι που ψήφισε νομοθετικές ρυθμίσεις για να απαλλάξει τους υπόλογους πολιτικούς που σκορπούν το δημόσιο χρήμα και βοήθησε δημοσυντήρητους επιχειρηματίες να ξεφύγουν από την δικαιοσύνη.

    Αυτή η παραφουσκωμένη μαριονέτα, αυτό το απύθμενο τίποτα που εδώ και χρόνια μας πίνει το αίμα, έχει φτιάξει μία ασύλληπτη “οικογενειακή” περιουσία .

    O Βουβούζελος : Είναι ένας πολιτικός που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πλουσιότερους μεταξύ των μελών του κοινοβουλίου.
    Αυτός ο Αδηφάγος και όλη η συμμορία των Πασοκό-ληστών, που τόσα χρόνια ασελγεί σε βάρος μας , κατάφερε να μας πείσει ότι έχουμε κοινά συμφέροντα και ότι μας είναι απαραίτητος!

    Σήμερα, τα ανδρείκελα αυτά αναζητούν σωσίβιο για την πολιτική τους επιβίωση και απευθύνονται γονατιστοί εκεί που έφτυναν και έβριζαν σκαιότατα μέχρι προχθές…
    Αυτός ο ατιμώρητος πολιτικάντης εμφανίζεται σήμερα σαν ο κατάλληλος να μας σώσει από το “έγκλημα”.

    Στην πραγματικότητα έβαλαν τον “δολοφόνο” να μεριμνήσει για τα της “κηδείας μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ Π Ρ Β Ο Γιάννη!!!Τα είπες όλα.Έτσι ακριβώς,στο άκουσμα και μόνο του ονόματός του,γίνομαι θηρίο ανήμερο. Τον μισώ και θέλω να τον ξεσκίσω.Αν και πιστεύω ότι το ον αυτό πάσχει από βαριάς μορφής ψυχασθένεια,ανίατη κατά τη γνώμη μου και χρήζει άμεσου εγκλεισμού στο Δαφνί,πασχίζει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην εξουσία,φοβούμενος τις συνέπειες. Θέλω να Ελπίζω ότι αργά ή γρήγορα θα πληρώσει,ο αλήτης,το πολιτικό σκύβαλο,ο γερμανοτσολιάς και το ερπετό της διαπλοκής και της υποτέλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι και κάνει μια μικρή τομή στο πρόσωπο του, θα αναβλύσει σαν πίδακας η χοληστερίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala na sas kani den ton legate katalilotero tora giati kanete parapona apo enan alazona xontro kai epikindino mouroxavlo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΝΑΙΔΕΙΣ ΨΕΥΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΙΑΣ ΝΥΧΤΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ,ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ,ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ,ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΟΧΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αργησατε να τον καταλαβετε και δεν ξερετε τιποτα για αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ως γονιός, καλώ όλους τους εκπαιδευτικούς να μη ψηφίσουν, αύριο Δευτέρα, τη ΔΑΚΕ, την ΠΑΣΚ και την παράταξη της ΔΗΜΑΡ. Ψηφίστε ανεξάρτητα ψηφοδέλτια, αριστερά σχήματα, χριστ. εναλλ. κίνηση εκπαιδευτικών, ότι άλλο, όχι, όμως τις 3 παρατάξεις των 3 κομμάτων της καταστροφής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα πραγματα ειναι απλα.ο Βενιζελος ειναι ο απολυτα επαγγελματιας πολιτικος,δηλ. ναρκισσος,επικινδυνος,εγωμανης καιχωρις ηθικες αναστολες.η προσωποποιηση της παγκοσμιοποιησης οπως αυτοι και μονο αντιλαμβανονται.να ανηκουν στην παγκοσμια ελιτ οι ιδιοι και ας παμε να γαμηθουμε εμεις οι υπολοιποι.να τον χαιρονται οι εναπομειναντες ηλιθιοι ψηφοφοροι του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΚΤΗΝΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ , ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ,

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ , ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...

    ΚΛΕΨΑΝΕ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ, ΠΑΡΑΔΟΣΑΝΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΖΕΤ ΣΕΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ...

    ΜΑΣ ΦΤΩΧΙΝΑΝ, ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ,...

    ΟΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΥΝΗΔΗΤΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειχε προεκλογικά έρθει στο Ναύπλιο και αηδίασα βλέποντας μικρονοηκούς, κρετίνους, καθώς και αγράμματους διορισμένους επί ΠΑΣΟΚ Δημοσίους υπαλλήλους να προσέρχονται να ακούσουν αυτό το πολιτικό απόβλητο. Γιατί δυστυχώς ακόμα υπάρχουν ηλίθιοι πολίτες και ακόμα τέτοιοι πολιτικοί μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο βενιζέλος είναι απαίσιος,σωστά. Ο ΓΑΠ πολιτικό κάθαρμα κλπ ο παπακωνταντίνου ο Σαμαράς ο κουβέλης ο παπαδήμος οι καραμαλήδες οι μητσοτάκηδες/σες κ.α. τί είναι;
    Εχουμε σαν λαός μεγάλο πρόβλημα να αποφασίσουμε ποιός πολιτικός μας είναι ο χειρότερος.
    Τι κατάρα είναι κι αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο(η) συνοδος του γκλετζου, ο αβανταδόρος, ο χειροκροτητής, ο αποτυχημένος μουζικάντης τα ‘βαλε με τον χοντρούλιακα.
    Όπως λέμε τα σκατά εναντίον της ευκοιλιότητας……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανίκανος, άθλιος, αδίστακτος, εμετικός!

    Δοσίλογος μαζί με τους υπόλοιπους της κυβέρνησης Γιωργάκη.

    Με την στοματική του διάροια, ένοιωθε συγχρόνως και ηδονή όταν ανακοίνωνε τα χαράτσια.

    Με το περίφημο PSI απειλούσε πλέον ανοικτά σαν μαφιόζος όποιον δεν συμφωνούσε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην απαντάτε στα παρακάτω νούμερα τα οποία είναι από την εισπρακτική εταιρία που έχει πάρει παράνομα τα στοιχεία μας από την Εθνική Τράπεζα η οποία όπως είναι γνωστό ανήκει κατά 92% σε ξένους επενδυτές και όχι στο Ελληνικό Δημόσιο.
    Μάλιστα πέρσιτα λαμόγια που μας κυβερνούν πέρασαν νόμο όπου ο διοικητής της εν λόγω τράπεζας έχει αρμοδιότητες και εξουσία παραπάνω και από τον εκάστοτε υπουργό των οικονομικών!
    Τα νούμερα των ενοχλητικών και παράνομων που δεν σέβονται ώρες κοινής ησυχίας αλλά είναι και απειλητικοί είναι τα παρακάτω.
    6944489149-6944489038-6958824628-6948277173-6958701911-6951428383-6957054822-6948700149-6944483806-6944489782-6944483053-6944483608-6944483659-6944483686-6943988707-6944296411-6958490279-6944483785

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ζήτω ο λαοπρόβλητος ηγέτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η φωτογραφία εκπληκτική. Ότι πρέπει για καλλιστεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου