Η ανοχή και η αδράνεια μας τους αποθράσυνε πλέον τελείως!

10
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε εξωφρενικά πράγματα που σε κάνουν να αναρωτιέσαι ποιος νοσηρός εγκέφαλος θα μπορούσε να τα σκεφτεί αλλά το κυριότερο θα είχε το θράσος να τα δημοσιοποιήσει ζητώντας να εφαρμοστούν. Μιλώ για τις απαιτήσεις της τρόικας να ...

εκκενώσουμε τα νησιά του Αιγαίου τα οποία έχουν λιγότερους από 150 κατοίκους ως ασύμφορα!... για την Ελληνική οικονομία αλλά και για την προτροπή τους να στέλνουμε τα πλοία μας για επισκευή σε άλλες γειτονικές χώρες και όχι στα δικά μας ναυπηγεία.
Επίσης αίσθηση προκαλεί η είδηση για την δυνατότητα των σούπερ μάρκετ να διαθέτουν ‘ληγμένα” τρόφιμα (που πρέπει κανονικά να πετάνε) σε καλύτερη τιμή όπως και για τα 50 € χαράτσι ακόμα και στους … νεκρούς!
Όλα αυτά μπορεί να φαντάζουν παρανοϊκά αλλά παρανοϊκά είναι και τα μέτρα που θέλουν να περάσουν οι ξεπουλημένοι ΣαμαροΒενιζελοΚουβέληδες και οι "άβουλοι" βουλευτάδες τους που τους ακολουθούν έρποντας και γλύφοντας  ... λέγοντας στις κρίσιμες ψηφοφορίες το γνωστό “Ναι σε όλα”.
Πιστεύω ότι όλοι αυτοί οι "κύριοι" ενεργούν με την καθοδήγηση ειδικών στην παραπλάνηση, στον αποπροσανατολισμό αλλά κυρίως στην τρομοκράτηση του λαού μας με απώτερο σκοπό να εκμηδενίσουν τις δυνάμεις αλλά και την διάθεση του για αντίσταση σε όλα αυτά τα απεχθή που πρόκειται να υλοποιήσουν εις βάρος όλων μας στο άμεσο μέλλον!
Δυστυχώς επιβεβαιώνεται αυτό που είχα γράψει προ καιρού δηλ. ότι αυτά τα πολιτικά "καθάρματα" θα σκαρφιστούν και θα μας πλασάρουν πιθανά και απίθανα σενάρια προκειμένου να διατηρήσουν τα αξιώματα τους αλλά κυρίως να αποφύγουν το πραγματικό “πόθεν αίσχος” τους για τις περιουσίες που απέκτησαν πολλοί από αυτούς οι οποίοι όπως είναι γνωστό αν και μπήκαν ξεβράκωτοι στην πολιτική τώρα διαθέτουν αμύθητες ακίνητες και κινητές περιουσίες. Όλοι γελάσαμε πικρόχολα με την ιστορία της περίφημης λίστας (με τους επώνυμους Έλληνες καταθέτες στις Ελβετικές τράπεζες) της κ. Λακάρντ  που κατέληξε στο συρτάρι του κ. Βενιζέλου και ως εκ θαύματος μετά από αρκετό καιρό μετατράπηκε από Cd σε ….στικάκι!(που όπως είναι γνωστό μπορεί να αλλοιωθούν τα στοιχεία)
Φίλες/οι το θέμα δεν είναι τι κάνουν αυτοί αλλά το τι κάνουμε εμείς δηλ. πως μπορούμε ακόμα και ανεχόμαστε αυτό τον ξεπουλημένο θίασο ο οποίος εδώ και καιρό μας κοροϊδεύει και μας λοιδορεί κατάμουτρα με περίσσιο θράσος και μεγάλη αναίδεια. Όσο λοιπόν παραμένουμε αδρανείς και δεν αντιδρούμε να είστε σίγουροι ότι θα μας λένε εξωφρενικά και απίθανα πράγματα για να μας κάνουν να αποδεχτούμε αμαχητί (τρομάζοντας μας με τις υπερβολές που εντέχνως μας πλασάρουν) αυτά που πραγματικά έχουν προσχεδιάσει για εμάς και την πατρίδα μας τα αφεντικά τους δηλ. αυτοί που τους εξαγόρασαν με τις μίζες και τα δωράκια για τις υπηρεσίες που τους παρείχαν, τους παρέχουν αλλά και έχουν σκοπό να τους παρέχουν!
Θεωρώ πλέον ότι έχουμε ιερή υποχρέωση να διατηρήσουμε με κάθε Μέσον και με κάθε Τρόπο ελεύθερη την χώρα μας πρώτα για τους ένδοξους προγόνους μας, μετά για εμάς, αλλά κυρίως για την φυσική μας συνέχεια δηλ. τα παιδιά και τα εγγόνια μας!

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια
  1. ΖΩΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η ανοχή και η αδράνεια μας τους αποθράσυνε πλέον τελείως!"

    Zητούν ό,τι μπορεί να φαντασθεί ο πιο διεστραμμένος πολιτικός νους!

    Μετά την τουαλέτα σειρά παίρνει το γραφείο του πρύτανη..

    Την ώρα που ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μυλόπουλος, βάζει λουκέτο στο μεγαλύτερο ίδρυμα της χώρας ζητώντας επιπλέον χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό για να πληρώσει τη ΔΕΗ και το φυσικό αέριο και τα σκουπίδια σχηματίζουν βουνά από τις κινητοποιήσεις των απλήρωτων εργαζομένων καθαριότητας, έχει εντάξει τον ευπρεπισμό του γραφείου του σε ερευνητικό πρόγραμμα που χρηματοδοτείται πλουσιοπάροχα με στόχο την προαγωγή των επιστημών!

    Οπως αποκαλύπτει σήμερα το «protothema.gr», ο καθαρισμός του γραφείου του κ. Μυλόπουλου, θεωρείται από τον ίδιο πεδίο επιστημονικής έρευνας σε μία χρονική στιγμή που οι εισαγγελικές έρευνες για τα πεπραγμένα των πρυτανικών αρχών του ΑΠΘ πέφτουν βροχή. H διαχείριση των ερευνητικών κονδυλίων στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, ύψους εκατομμυρίων ευρώ, δείχνει να κινείται σε περίεργη τροχιά καθώς, εκτός των άλλων, θεωρείται και πληρώνεται ως ερευνητικό έργο η συνάντηση του πρύτανη με τον προϊστάμενο υπουργό Παιδείας και η παρατήρηση πουλιών στην πανεπιστημιούπολη από τον αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού, κ. Γιάννη Παντή!

    Ο τρόπος που ο κ. Μυλόπουλος εγκρίνει και αναθέτει στον εαυτό του ερευνητικά προγράμματα λαμβάνοντας αντίστοιχα επιμίσθια πολλών χιλιάδων ευρώ σε σταθερή βάση και το αντικείμενο των έργων που «τρέχει» ο ίδιος και ο αντιπρύτανης εντείνουν τον προβληματισμό για το τι τελικώς γίνεται στο ΑΠΘ. Πόσο μάλλον όταν φαίνεται ότι στοιχειώδεις συμβατικές υποχρεώσεις των πρυτανικών αρχών έχουν «βαφτιστεί» ως ερευνητικό έργο και χρηματοδοτούνται από τον ειδικό λογαριασμό κονδυλίων έρευνας.

    Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Νίκος Παντελής, ο οποίος εποπτεύει τους εισαγγελείς οικονομικού εγκλήματος, έχει δώσει εντολή για επίσπευση των διαδικασιών των υπό διερεύνηση υποθέσεων στο ΑΠΘ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΣΥΝΗΔΗΤΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...

    ΚΑΤΩ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρίζουν τα 3 κόμματα της κυβέρνησης. Δεκάδες βουλευτές αδυνατούν να ψηφίσουν τέτοια μέτρα, που θα εξαφανίσουν τις Ελληνικές Οικογένειες ! Όποιος ψηφίσει τα μέτρα, το ξέρει, ότι είναι τελειωμένος, είτε από το λαό, είτε από τη νύχτα Αγίου Βαρθολομαίου που ετοιμάζουν οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης σε όσους αντιπαθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Η ανοχή και η αδράνεια μας τους αποθράσυνε πλέον τελείως!"

    Zητούν ό,τι μπορεί να φαντασθεί ο πιο διεστραμμένος πολιτικός νους!

    Μετά την τουαλέτα σειρά παίρνει το γραφείο του πρύτανη..

    Την ώρα που ο £ΥΡΙΖΑΙΟΣ πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μυλόπουλος, βάζει λουκέτο στο μεγαλύτερο ίδρυμα της χώρας ζητώντας επιπλέον χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό για να πληρώσει τη ΔΕΗ και το φυσικό αέριο και τα σκουπίδια σχηματίζουν βουνά από τις κινητοποιήσεις των απλήρωτων εργαζομένων καθαριότητας, έχει εντάξει τον ευπρεπισμό του γραφείου του σε ερευνητικό πρόγραμμα που χρηματοδοτείται πλουσιοπάροχα με στόχο την προαγωγή των επιστημών!

    Οπως αποκαλύπτει σήμερα το «protothema.gr», ο καθαρισμός του γραφείου του κ. Μυλόπουλου, θεωρείται από τον ίδιο πεδίο επιστημονικής έρευνας σε μία χρονική στιγμή που οι εισαγγελικές έρευνες για τα πεπραγμένα των πρυτανικών αρχών του ΑΠΘ πέφτουν βροχή.

    H διαχείριση των ερευνητικών κονδυλίων στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, ύψους εκατομμυρίων ευρώ, δείχνει να κινείται σε περίεργη τροχιά καθώς, εκτός των άλλων, θεωρείται και πληρώνεται ως ερευνητικό έργο η συνάντηση του πρύτανη με τον προϊστάμενο υπουργό Παιδείας και η παρατήρηση πουλιών στην πανεπιστημιούπολη από τον αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού, κ. Γιάννη Παντή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.ΑΣ ΣΤΗΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε το πρεβενιο, έχει λέει και φυσική συνέχεια……..
    Κι’ εγώ που νόμιζα ότι οι κουραδες δεν αναπαράγονται!!!!
    Θαύμα, θαύμα!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σημφονω απολητα,αλλατη τη ειναι αυτω που δεν μας αφηνει να εγερθουμαι.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 15 Οκτωβρίου 2012 9:29 π.μ. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΒΕΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ. ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΠΑΛΙΟΧΑΦΙΕ Ε ΠΑΛΙΟΧΑΦΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 15 Οκτωβρίου 2012 9:29 π.μ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου