Πορτραίτα Αναξιοπιστίας

15



Αντώνιος ο Επαναδιαπραγματευτής

Ανθηροστόμου αν-οσίου



Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια
  1. Ανθηρόστομε επί χρόνια καραγκιόζευες τον Γιώργο Παπανδρέου ως Πινόκιο του "Λεφτά Υπάρχουν".Ποιός μπορούσε να πιστέψει ότι ο΄βασικός κατηγορός του θα κατέληγε τρις χειρότερος παραμυθάς με τις 18 επαγγελίες του "για ακόμη καλλίτερες μέρες" και για "επαναδιαπραγμάτευση"!Τουλάχιστο ο Γιωργάκης βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό απάτης και σήψης και δεν ήταν απόγονος Εθνικής Ηρωϊδας και Δασκάλας του Γένους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΚΤΟΣΤΟΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πωω.πω....ρε, τι κακό !

    Με τον Καμμένο τέζα στο έδαφος, οι Ρώσοι βρήκαν ευκαιρία..
    Δάνειο προς την Κύπρο μόνο σε συντονισμό με την ΕΕ.

    [Έχετε χάρη ρε που ο Πανάρας έχει τώρα κάτι άλλα ψιλοπροβληματάκια... μόλις όμως τα κουκουλώσει θα σας δείξει τι θα πει βερύκοκο... Αλήτες δε δίνετε 5 ψωροδις στην Κύπρο! Να τα κόψετε από τα 100 δις που έχει κανονίσει ο Πάνος για εμάς ρε!

    Άλλη μια μεγαλόπνοη ιδέα των ΑΕροψεκασμένων, για δάνειο από τη Ρωσία, αποδείχθηκε περίτρανη παπαριά, καθώς οι Ρώσοι δεν δίνουν ούτε 5 δις στην Κύπρο... κατά τ' άλλα θα έδινα 100 δις στον Πανάρα...]

    Η Ρωσία ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα χορηγήσει δάνειο στην Κύπρο, που ζητά συνολικά 20 δισ. ευρώ για κάλυψη των οικονομικών της αναγκών, μόνο στο πλαίσιο συντονισμένης οικονομικής βοήθειας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
    Ο υπουργός Οικονομικών Anton Siluanov δήλωσε στο Reuters ότι η Ρωσία εξακολουθεί να εξετάζει το αίτημα της Κύπρου για δάνειο 5 δισ. ευρώ προσθέτοντας, όμως, ότι η Λευκωσία ζητά επιπλέον 15 δισ. ευρώ από την ΕΕ.

    Τον Ιούνιο, η Κύπρος ήταν η πέμπτη χώρα της ευρωζώνης που ζήτησε οικονομική βοήθεια για να στηρίξει τις τράπεζές της λόγω της έκθεσής τους στην ελληνική κρίση χρέους.
    Η παραχώρηση δεύτερου δανείου από τη Ρωσία προς την Κύπρο τέθηκε στις 7 Αυγούστου κατά την τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν.

    ΑΕροψεκασμένοι ΧοντροΜαλάααακες: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

    ΣΗΜEIΩΣΗ: Τελικά πολύ τσούζει η αποκάλυψη των γελοιοτήτων του αρχηγού Πάνου.
    Το αποδεικνύουν οι ψυχιατρικού ενδιαφέροντος απαντήσεις των πληρωμένων σχολιαστών και η επιστράτευση χυδαίων ύβρεων αντί απαντήσεων επί της ουσίας.______________
    Αντε παιδιά και Καρατζφέρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ 8:16 ΚΟΛΛΗΣΕ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ.ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΉ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια τρόικα και πούτσ@@ μπλέ;

    Η χαρά του Έλληνα συνεχίζεται: 1000 νέοι διορισμοί... έτσι για να ισιώσει ο Τόμσεν που ζητάει απολύσεις!

    [ Άξιοι! ...Μπράβο τους!
    Αντί να πετάξουν τους διεφθαρμένους και να μεταφέρουν τα τεμπελόσκυλα σε θέσεις που θα εργάζονται, προσλαμβάνουν νέους ρεμπεσκέδες Φωτόπουλους].

    Στις 1.256 ανέρχονται οι θέσεις εργασίας εποχικών υπαλλήλων που έχουν προκηρυχθεί για παιδικούς σταθμούς των Δήμων, ενεργειακά κέντρα της ΔΕΗ, αλλά και την Αστυνομία, την ΕΡΤ, τα ΕΛΤΑ, τον ΟΚΑΝΑ και άλλους δημόσιους οργανισμούς, ενώ σύντομα θα προκηρυχθούν άλλες 777 συμβάσεις νοσηλευτών στα νοσοκομεία.

    Ειδικότερα, οι θέσεις εργασίας που έχουν προκηρυχθεί ή θα προκηρυχθούν σύντομα είναι:
    http://www.fpress.gr/ergasia/item/4089-pano-apo-1000-nees-theseis-ergasias-se-dei-elas--dimoys-elta--ert

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. (ΠΑΝ)ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΣΜΑ

    Αν πας στην Καλαμάτα
    κάνε μας το καλό
    να πάρεις το Αντώνη
    να φυγει από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ 8:56 ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ" ΠΟΥ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ TO ONOMA ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ.

    ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΦΙΔΟΦΩΛΙΕΣ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΚΑΙ ΣΑΠΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

    Ο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟ I PAD Ο ΖΑΠΕΙΑΚΙΑΣ Ο ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ Ο 18 ΣΗΜΕΙΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟς ΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ.

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΠΑΓΚΑΛΟ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΟΥΛΙΘΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΤΑ; ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΩΣ ΤΩΡΑ.

    ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Δεν έχω ακίνητα στο Γαλαξίδι». καλά Πάνο μη ζορίζεσαι... ούτε ο Άκης είχε ακίνητα στο ονομά του.

    [ Δυστυχώς Πανάρα μου η λάσπη επιστρέφει πίσω...
    Προσπερνάμε λοιπόν ότι και ο Τσοχατζόπουλος δεν είχε κανένα ακίνητο στο όνομά του ;)
    Και επισημαίνουμε ότι σύμφωνα με όσα δημοσίευσε ο Ζούγκλας,
    "το ΣΔΟΕ ψάχνει τον Καμμένο για ακίνητα στην Ιτέα και το Γαλαξίδι"...
    Ωστόσο το ΣΔΟΕ μπορεί να μην ψάχνει μόνο αυτό μιας και η έρευνα είναι μυστική...

    Εξάλλου δεν θέλει και πολύ μυαλό για να ψάξεις πχ. αν κάποιος
    (όχι εσύ, προς θεού... αλλά λέμε τώρα) έχει λεφτά στο εξωτερικό...
    όταν ιδρύει κόμμα με γραφεία σε όλα την Ελλάδα και δηλώνει στο πόθεν έσχες 16.000 ευρώ καταθέσεις με 3-4 βιβλιάρια της ξένης City Bank, τα οποία έχουν από 500 ευρώ...

    Κάποιοι δεν μπορεί να μας ταϊζουν το κουτόχορτο που ταϊζουν τους ΑΕροψεκασμένους ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΕ 9:17 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ "ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν' ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ".ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΠΑΓΕΡΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΟ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ.ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ...ΑΝΤΩΝΑΡΑΣ Ο ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΣΜΑΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 8:11 ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΙΧΕ "βεβαρημένο ιστορικό" ...ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. _________________________
    Συνελήφθη (απόψε) ο Σμπώκος...
    Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

    Ο πρώην γενικός γραμμετέας εξοπλισμών επί υπουργίας Ακη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Σμπώκος συνελήφθη ενώ επιχείρησε να διαφύγει απόψε Τρίτη στο εξωτερικό.

    Ο κ. Σμπώκος κατηγορείται στην υπόθεση του σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον Ακη Τσοχατζόπουλου και συγκεκριμένα για είσπραξη μιζών ύψους 40 εκατ. ευρώ το οποίο και κατάφερε να διπλασιάσει επενδύοντάς το.

    Ο κ. Σμπώκος εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή κ. Γαβριήλ Μαλλή ο οποίος ερευνά την υπόθεση Τσοχατζόπουλου την περασμένη Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή 5 Οκτωβρίου.

    Στο μεταξύ επιχείρησε να βγει από τη χώρα και συνελήφθη.


    Αναρτήθηκε από το Press-gr στις 9:35:00 μ.μ.

    1 σχόλια:

    οχι ρεεεεεεεεεεεεεεε
    κάτω η Χούντα ρεεεεεεεεεεε
    ρε το σπλάχνο μας
    το γιό του Βοσκού
    ρεεεεε αλήτες ..τσ..τσ..τσ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια μερα θα το γραψει η 'στοριααα
    πως ζουσανε κατι μαλακες στην αθηνα
    και τους την πηρανε τα γερμανακια
    με ευρουλακια και μπολικα κολπακια

    Της αγκελας τα παιδιααααα, φερανε το σαμαρααα
    φερανε το βενιζελο κι ενα τσουρμο καμπαλερος
    να μας ριξουνε στο λακκο
    που δεν εχει ομως πατοοοΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπένυ: Λίστα υπάρχει αλλά είναι παράνομη και μην το πολυφωνάζετε γιατί θα μου χαλάσετε άλλο ντιλ που έχω στα σκαριά...

    Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ πολιτικών και επικεφαλής του ΣΔΟΕ για τη «λίστα Λαγκάρντ» που «χάθηκε», ξαναβρέθηκε και περιείχε ονόματα 2.000 καταθετών στην Ελβετία.

    Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου απέδωσε χθες ευθύνες στον ΣΔΟΕ και στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος απάντησε ότι η λίστα υπάρχει αλλά δεν είναι νόμιμη, λες και στα άλλα κράτη που χρησιμοποιήθηκε ήταν νόμιμη.

    Φυσικά ο Μπένυ θυμήθηκε ότι η πολύ κουβέντα για τη λίστα μας εκθέτει και θα χαλάσει τη συμφωνία που ετοιμάζεται με την Ελβετία, για φορολόγηση των καταθέσεων... Κάτι που ο ίδιος έχει ανακοινώσει πάνω από 3-4 φορές τον τελευταίο 1,5 χρόνο...

    /// Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Μπένυ θα αυτοκτονήσει αργά ή γρήγορα... από ευθιξία ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κυριε ΣΑΜΑΡΑ που ειναι τα ισοδυναμα που ειναι το αλλο μειγμα που ειναι η αναπτηξη που μας επριζες προεκλογικα ? δεν ηξερες την κατασταση η ελεγες εν γνωσει σου ψεματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου