Θύμα απάτης έπεσε ο Λουκάς Παπαδήμος

0
Θύμα μεγαλοαπατεώνων έπεσε ο πρώην Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, όπως αποκαλύπτει η Realnews. Αετονύχηδες έβαλαν στο μάτι δύο οικόπεδα-φιλέτα που είχε κληρονομήσει από τον πατέρα του στην Αιξωνή της Γλυφάδας και επιχείρησαν να τα......
πουλήσουν!

Η απίστευτη ιστορία ξεκίνησε όταν ο ιθύνων νους της απάτης Οδυσσέας Κοκκινάκης που έλεγε πως έχει νονό τον Λουκά Παπαδήμο κατάφερε να πείσει τον υποψήφιο αγοραστή-κατασκευαστή να του παραδώσει τον περασμένο Σεπτέμβριο επιταγή 550.000 ευρώ για να του πουλήσει δύο οικόπεδα 409 και 403 τετρ. μέτρων. Τα οικόπεδα βρίσκονται στην πανάκριβη περιοχή Αιξωνή της Γλυφάδας.

Ο Κοκκινάκης, σύμφωνα με την εφημερίδα, επειδή ήταν υπέρβαρος φρόντιζε, ανάλογα με την περίπτωση να εμφανίζει άλλον συνεργό του που ήταν εμφανίσιμος. Τον είχε μάλιστα εφοδιάσει με πλαστή ταυτότητα στο όνομα Λουκάς Παπαδήμος.

Η συμμορία εντόπιζε οικόπεδα με ιδιαίτερα υψηλή αντικειμενική αξία στη Βούλα, τη Βάρη και τη Γλυφάδα και αφού ανακάλυπτε τους ιδιοκτήτες κατασκεύαζε πλαστά έγγραφα και στο όνομά τους προχωρούσε στην πώληση, αποκομίζοντας μεγάλα οφέλη.

Η σπείρα, η οποία εξαρθρώθηκε από την αστυνομία, είχε καταφέρει να αποσπάσει προκαταβολή 20.000 για ξένο οικόπεδο στη Βούλα και 15.000 στην οδό Ζακύνθου της ίδιας περιοχής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)