Διαχρονικοί ... πολιτικοί απατεώνες!

16
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Απόσπασμα άρθρου του κ. Γ. Δελαστίκ ...
Τελικά, τα ομόλογα που έχουν σήμερα στα χέρια τους τα ασφαλιστικά ταμεία, από 18,7 δισ. ευρώ που άξιζαν προ «κουρέματος», σήμερα αξίζουν μόνο… 4,7 δισεκατομμύρια, αν τα ρευστοποιήσουν! Η κυβέρνηση τους έφαγε 14 ολόκληρα δισεκατομμύρια, τα τρία τέταρτα, το 75% των αποθεματικών τους!

Ο σχολιασμός ...
Η πολιτική συμμορία που μας κυβερνάει όπως είναι γνωστό προχώρησε (με τα Βαΐων και κλάδων) στο........... περίφημο κούρεμα του χρέους το οποίο όμως αφορούσε σε μεγάλο ποσοστό αυτό που αναφέρει παραπάνω ο κ. Γ. Δελαστίκ. Ένα άλλο ποσοστό αφορούσε όσους Έλληνες εμπιστευτήκαν το περίφημο σλόγκαν τους «Με την εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου» για την αγορά ομολόγων που στο τέλος κατάντησαν κουρελόχαρτα με αξία υποβαθμισμένη σε πολλές περιπτώσεις 70% και 80%.
Βέβαια αυτή την αθλιότητα την παρουσίασαν σαν επιτυχία στο εσωτερικό της χώρας ενώ η επιτυχία αυτή αφορούσε τους έξωθεν τραπεζικούς τοκογλύφους στους οποίους ούτε "χτένισμα" δεν έκαναν αλλά αντιθέτως τους διασφάλισαν με το Αγγλικό δίκαιο (αν τα πράγματα ζορίσουν) το δικαίωμα να κατάσχουν όλη την ... Ελλάδα.
Πραγματικά ζούμε υπό το καθεστώς αδίστακτων ανθρώπων οι οποίοι κατάντησαν την χώρα Μπανανία και Προτεκτοράτο των Γερμανών και των "λοιπών συγγενών" αφού επιτρέπουν να μας ελέγχουν (ουσιαστικά να μας κυβερνούν) ούτε καν οι ίδιοι, δηλ. Μέρκελ, Ολάντ κ.λ.π) αλλά οι υπάλληλοι τους.(οι περίφημοι Τροικανοί.)
Με πιάνει θλίψη για την περίοδο που βίωσα σαν μαθητής, σαν σπουδαστής, σαν εργαζόμενος, σαν γονιός δηλ. αυτή της περίφημης μεταπολίτευσης όπου τόσα εκατομμύρια Έλληνες πίστεψαν σε ψεύτικα συνθήματα και έδωσαν την ευκαιρία σε ξεβράκωτους πολιτικούς απατεώνες να τον κλέψουν και να υποθηκεύσουν το μέλλον του οδηγώντας των στην εξαθλίωση.
Τι να πρωτοθυμηθούμε το «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», το «Έξω οι βάσεις του θανάτου», το «Περήφανα γηρατειά» ή την μεθοδική αποβιομηχανοποίηση της χώρας, τις ύποπτες καταστροφικές φωτιές την δεκαετία του 80’ στα μεγάλα Ελληνικά πολυκαταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, τις μαϊμού επιδοτήσεις (πολλές για διακοπή της καλλιέργειας ορισμένων αγροτικών προϊόντων) οι οποίες έδιωξαν τον νέο αγρότη από το χωράφι και τον έκαναν “αραχτό” ιδιοκτήτη καφετερίας στην πλατεία του χωριού. Τι να πω για την αθρόα και εγκληματική λαθρομετανάστευση (μετά το 1991) που έδωσε την ευκαιρία στους μεγαλοεργολάβους και προς χάρην του υπερβολικού κέρδους να κατεβάσουν το κόστος για τα Ολυμπιακά έργα. Βέβαια εκ των υστέρων ακούσαμε ότι το κόστος των συγκεκριμένων έργων διπλασιάστηκε και σε ορισμένες περιπτώσεις τριπλασιάστηκε αλλά να είστε σίγουροι ότι αυτά αφορούσαν και τις παχυλές μίζες των υπευθύνων πολιτικών και μεγάλων (σε θέσεις) κρατικών υπαλλήλων.
Τι να πούμε για την περίφημη κλοπή εκατοντάδων χιλιάδων μικροεπενδυτών στην περίφημη φούσκα του χρηματιστηρίου και την μετέπειτα είσοδο μας με χαλκευμένα στοιχεία όπου με μια απίστευτη ισοτιμία Ευρώ και δραχμής εν μία νυκτί τριπλασίασαν το κόστος ζωής μας.    
Πως να εξηγήσω την μακαριότητα, την αδράνεια και την φυγή του Κωστάκη Καραμανλή ο οποίος παρέδωσε στον κ. Λεφτά υπάρχουν και ο οποίος ξεκίνησε τουρνέ ανά τον κόσμο για να διαλαλήσει ότι κυβερνά ένα διεφθαρμένο λαό οδηγώντας μας εσκεμμένα και με δόλο στην αγκαλιά του Δ.Ν.Τ και των άλλων Ευρωπαίων κοράκων!
Τέλος τι να πω για την σημερινή τριάδα των ΣαμαροΒενιζελοΚουβέληδων οι οποίοι για άλλη μία φορά υπέκλεψαν την ψήφο μας λέγοντας ο καθείς μία λέξη ή μία φράση τις γνωστές “αναδιαπραγμάτευση” ο πρώτος, “επιμήκυνση” ο δεύτερος και “κόκκινες γραμμές” ο τρίτος.
Για αυτό λοιπόν αγαπητοί συνταξιούχοι (που στην πλειονότητα σας τους ψηφίσατε από φόβο) μη σας κάνει εντύπωση που σας κόβουν κι άλλο την σύνταξη και υποβαθμίζουν η μάλλον βάζουν σε κίνδυνο την υγεία και την ζωή σας. Τα λεφτά τα φάγανε (κοινώς τα έκλεψαν) και δεν υπάρχει σάλιο όπως έλεγε ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Λοβέρδος.
Η λύση λοιπόν αν θέλουμε να ξανακερδίσουμε τις ζωές και την χώρα μας είναι να πάρετε τις μαγκούρες σας, τα παιδιά και τα εγγόνια σας και όλοι μαζί να γίνουμε ένα ποτάμι οργής για να τους ... εξαφανίσουμε για πάντα ... από το προσκήνιο και το παρασκήνιο!

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια
  1. Ε, ΌΧΙ!
    Δεν έχει το θεό του ο Βρούτσης!

    Καταργεί την ειδική σύνταξη των Μανώληδων που είχε θεσμοθετήσει ο Μεταξάς!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Νομοθετική ρύθμιση με την οποία καταργείται η καταβολή ειδικής σύνταξης λόγω συνδικαλιστικής ιδιότητας από την 1η Νοεμβρίου 2012, προωθεί η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και στους Μανώληδες και Πολυζωγόπουλους επικρατεί πανικός.


    Έτσι εξηγείται ο αφηνιασμένος Μανώλης που κάθε μέρα μπινελίκωνε τον Βρούτση.

    Επί μέρες ακούμε και βλέπουμε να ξεδιπλώνετε από διάφορα δημοσιογραφικά, πολιτικά και εν μέρη συνδικαλιστικά κέντρα ένας πόλεμος λάσπης κατά του υπουργού εργασίας Γιάννη Βρούτση.

    Και δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε γιατί ένας νέος επαρχιώτης βουλευτής που δεν προέρχεται από κανένα πολιτικό τζάκι όπως ο Γιάννης Βρουτσης δέχεται αυτόν τον πόλεμο λάσπης.

    Τελικά σήμερα το μεσημέρι λύθηκε η απορία μας καθώς διαβάσαμε ότι...με απόφαση Βρούτση καταργείται από την 1η Νοεμβρίου

    ____η συνδικαλιστική σύνταξη ___
    που έπαιρναν οι ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

    εκμεταλλευόμενοι μια Μεταξική διάταξη για να γυρίζουν τα κανάλια και τα ραδιόφωνα και να παριστάνουν τους προστάτες του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα θρησκεύτηκα θα μας σώσουν από την κρίση ? τρομάρα σου , ανιστόρητε , αγράμματε, αν είσαι έλληνας …

    Ε βέβαια !! αφού ορκίζονται από ‘ σιωνιστές ‘ και μεγάλο κομμάτι γίνονται κλεφτές μένοντας ατιμώρητη .
    και ξέρετε γιατί ? Η '' ΣΙΟΝ ‘’ Η Σιωνιστής'' πηγάζει από τον '' Μυστικό δείπνο '' που με καμάρι !! η παπάδες μας τον υμνούν εδω και 2 χιλιάδες χρόνια .

    Είναι μια κρυφή Ομάδα όλοι τους εναντίον του Έλληνα και ελληνισμού .. ( ακούω ότι την ονομάζουν ?? bildenberg / Rotchill / DNT / που με τα 30 αργύρια τους έχουν τον GAP mineiko Chad / benaki Samara/ ben zel Τουρκ. ογλου / Σημίτη/ κλπ αλλά κανένας ελληνικής καταγωγής ου να υμνεί τον Κολοκοτρώνη Πλάτων Αριστοτέλη και την ζυγαριά της θέμιδας κανένας ……. Που εδω και 2000 χρόνια με ‘άλλαξαν’ το όνομα ΡΟΥΜ. – Ρωμιός - Ρούμελη , και σήμερα κ Πολύδωρα η θρησκεία σου που απεχθάνεται τον ελληνισμό μου .. με αποκαλεί Ρ Ο Υ Μ … και όχι Έλληνα και στην μικρ ασιατική πατρίδα μου + ‘σημερινή Τουρκιά’ αυτά που ο ελληνισμός δικαιούται και ζητά ποιος από τον τουρκο κατακτητή .., τα ονομάζει ‘’ρωμαϊκή κοινότητα ’’δίνοντας στον τούρκο δικαιώματα στην Θράκη ο κ Βαρθολομαίος .. ‘’ κοιμάται ακόμη ο έλληνας αλλά θα ξυπνήσει κάτι που εσύ δεν θέλεις διότι ακούγετε ότι έχεις ‘ bonus ’ στα 30 αργύρια !! ’’ … και μου ζητάς να γίνω ποίμνιο αυτόν που σταμάτησαν την ελληνική επιστήμη / την ελληνική γεννητικότητα / που κε σήμερα με του παραπάνω ‘’ συνάδελφους τους και με ‘’ παγίδες , παγιδεύουν οικονομικά για μηδέν ελληνική ανάπτυξη .
    ΕΛΛΗΝΑ αυτά τα 5 κόμματα / ΠΣΚ/ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ/Ρεπουση/και ΚΚΕ που ψήφησες πιστεύω να γνώριζες τι μας έκανες ‘’σακάτεψες ’ τα παιδία σου ,τον αδερφώσου, τον γείτονα σου και όλη την ελληνική κοινωνία σου .

    Σύντομα θα ξαναψηφίσουμε (μακάρι) τότε πρόσεξε και εσύ που έκανες λάθος !!!
    Ψήφησε 100% ελληνόπουλα που αγαπούν τον Κολοκοτρώνη /Πλάτων / Αριστοτέλη και την ζυγαριά της ελληνίδας ΘΕΜΙΔΑΣ που σήμερα την τρέμουν μέσα στην ελληνική βουλή ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού ψοφάμε για δημαγωγούς και ρήτορες ρε φιλε.. Αν βγει κάποιος και πει ότι θα πάει να πάρει τα κλεμμένα πίσω θα τον ψηφίσουμε με χερια και με πόδια. Αυτό είναι το επίπεδο μας. Τι μαγκούρες και τετοια μας λες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι είναι τελικά η Χρυσή Αυγή: παραθρησκευτική οργάνωση
    ή Παραστρατιωτικό κόμμα;

    Τι είναι ο Σύριζα και ο Λαθρο λάγνο Πούστης ΜΚΟ Ανταρσύα του ..κώλου
    εκτός απο κρετίνος ;

    Έχουμε ξεφύγει εντελώς.

    Εντελώς όμως!

    Και ως κράτος, ως πολίτες, ως δημοκρατία, ως πολιτισμός γενικά των νεοελλήνων.

    Και μετά τι;
    Ποια Ελλάδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας;
    Την Ελλάδα του ‘εγέρθητω’ και της σφαλιάρας;
    Την Ελλάδα της δραχμής και της απομόνωσης;
    Τη Νέα Ελλάδα της καθαρής φυλής και της ανώτερης ράτσας;

    Ουαί!

    Ή την Μουσουλμανική περιοχή, πρώην Ελλάδας των 10.000.000 εποίκων ΑφρικοΑσιατών ;

    Ουαί !


    Μιχαλολιάκος και Ισλαμοφασίστες Λαθρομετανάστες, αγκαλιά με τους αποτυχημένους θεωρητικούς του ΣΥΡΙΖΑ, και τα παράσιτα των Πούστηδων Αριστεριστών αποτελούν μια ατομική βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας.

    Θα την αφήσουμε να εκραγεί και να παρασύρει το μέλλον των παιδιών μας στην ολοκληρωτική καταστροφή;

    ΟΧΙ.
    _________________________________
    Εμπρός λοιπόν ΝΑ τους ξαναχώσουμε στους βόθρους τους.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι με τηρατε που κρατω στα χερια μια τριχα;
    Μην ειναι απο τ'αρχιδια μου μην ειν'απ'τ'αχαμνα μου;
    Μηδ'απ΄τα ρχιδια μ' επεσε μηδ'απο τ'αχαμνα μου, μον απ'της μερκελ το μνι της αρχοντοκυρας μου, ο,τι πολυτιμοτερο εις τον απανω κοσμο. Μου το 'δωκε με την ευχη, του χρονου τετοια μερα, να 'μαι στην κοκκινη μηλια με μια χοντρη φλογερα. Να σαλαγαω προβατα κατσικες κι'αγελαδες. Ελευθερος σαν το πουλι, να κανω τον τσομπανο
    ΕΓΩ ΧΑΖΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ

    Καλο μου βγηκε!!..
    Σας το δινω αμονταριστο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @11:25


    «ΕΓΩ ΧΑΖΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ»

    Οι κρετίνοι δεν κάνουν αυτοκριτική, εσύ γιατί απολογείσαι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η καταστροφη των παντων αρχισε το 80 με την αποβιομηχανοποιηση της Ελλαδας ,την Σπαταλη των αποθεματων της χωρας ,το αγριο χερι στα χρηματα των ασφαλιστικων ταμειων δηλαδη με μια λεξη δωστε την εξουσια στο λαο και οπου βγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Κυβερνώντες αισυμνήτες

    Αισυμνήτες, γιατί εκλεχθήκατε σε εποχή κρίσης δύσκολη εποχή, μία εποχή πολέμου, γιατί πόλεμο έχουμε και εκλεχθήκατε πέραν από εκλογικά παραταξιακά κριτήρια, αλλά από ένα φοβισμένο και έντεχνα τρομοκρατημένο από εσάς και τους γύρω σας λαό. Μη ξεχνάτε ότι στη αρχαία Ελλάδα οι αισυμνήτες στο τέλος απολογούντο.

    Εσείς που δεν μας λέτε πως αποκτήσατε την περιουσία σας και τις καταθέσεις σας όλες εδώ και έξω, πως τα βρήκατε, και όλα τα διαμορφώνετε ώστε να μη μαθαίνουμε τι άλλα έχετε, μέσα και έξω, πέραν του τι δηλώσατε, και πράττεται το μη ηθικό να ανέχεστε :
    -τη φοροδιαφυγή, μάγκες να αποδεικνύονται και έξυπνοι τα λαμόγια,
    -[δεν υπάρχουν πια «μεγαλοσυνταξιούχοι» και προνομιούχοι, πέραν από εσάς, τους πέριξ σας και τις προσφιλείς συντεχνίες σας που παραμένουν ακόμη απυρόβλητοι],
    -να γδέρνετε δειλοί τις συντάξεις, που τις έχετε φέρει όλες, ναι! όλες, στο μισό της αγοραστικής δύναμης του 2009 σε όλες τις κατηγορίες, ή στο μηδενισμό τους
    -υγεία «όποιος έχει» θα ζήσει, και θα έχει παιδεία, ….
    Μέχρι που θα μας φθάσετε ??? το βαρέλι δεν είχε … πάτο και το ξέρατε.
    Δύο επιλογές έχετε:
    1- Παραδώσατε ευθέως χωρίς «τελετές» τα κλειδιά της χώρας, στους κατακτητές εσείς ως υπεύθυνοι γιατί εσείς κατά καιρούς είχατε έμμεσα και άμεσα την εξουσία, χωρίς να χρειάζονται σαφέστατα άλλες εκλογές , αφού έχει καταλυθεί η κυριαρχία, και έχει υποστεί ασέλγεια η δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε, και ας έλθουν αυτοί να αντιμετωπίσουν τον λαό αν έχουν τ@ κότσι@ οι τίμιοι δανειστές μας και τα τσιράκια τους, ή
    2- Διώξτε τους με το λαό με όποια έστω και τώρα επώδυνη λύση, βρείτε λύση στο πρόβλημα που είναι δημιούργημά σας.

    Αν συνεχιστεί αυτό που γίνεται τώρα και αν νομίζετε ότι θα σας μείνει «αξιοπρέπεια», μη τολμήσετε να καμαρώσετε, ότι κάποτε είχατε την εξουσία σε αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Διαχρονικοί πολιτικοί απατεώνες!"
    3.000.000 ευρώ το χρόνο κόστιζαν οι χαριστικές συντάξεις 1.000 συνδικαλιστών..

    Τέλος σε άλλη μια παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία έβαλε το υπουργείο Εργασίας ανακοινώνοντας την κατάργηση της επικουρικής σύνταξης που λάμβαναν περίπου 1.000 εκλεγμένοι συνδικαλιστές που είχαν εκλεγεί πριν από το 1999 όταν καταργήθηκε ο νόμος του Μεταξά που προέβλεπε το συγκεκριμένο χαριστικό προνόμιο.

    Όπως ανακοίνωσε χτες ο υπουργός Εργασίας, με βάση το νόμο 971/1937 της δικτατορίας του Μεταξά οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι που είχαν εκλεγεί μέχρι και το 1999 είχαν δικαίωμα επικουρικής σύνταξης η οποία κυμαινόταν συνήθως από 200 έως 600 ευρώ ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ανέβαινε ακόμα και στα 1000 ευρώ το μήνα. Την «συνδικαλιστική σύνταξη» δικαιούνταν όλοι οι πρόεδροι και γενικοί γραμματείς πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων καθώς και τα μέλη της διοίκηση ς της ΓΣΕΕ με 12ετή θητεία.

    Το περίεργο ήταν πως οι «συνδικαλιστικές συντάξεις» χορηγούνταν από το επικουρικό ταμείο του ΙΚΑ, δηλαδή χρηματοδοτούνταν από τις εισφορές των υπολοίπων εργαζομένων. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εθνος», το κονδύλι για το ταμείο αυτό ανέρχεται στα 11,5 εκατ. ευρώ ετησίως, εκ των οποίων τα τρία εκατομμύρια προορίζονται για αυτές τις επικουρικές συντάξεις των δικαιούχων συνδικαλιστών.

    Ο σχετικός νόμος Μεταξά άλλαξε το 1999, δηλαδή όσοι συνδικαλιστές εκλέχτηκαν μετά δεν θα πάρουν ποτέ επικουρική σύνταξη, ωστόσο όσοι είχαν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα συνέχισαν να λαμβάνουν τις «συνδικαλιστικές συντάξεις» τους Με απόφαση του κ. Βρούτση, όμως, καταργούνται και αυτές οι συντάξεις από 1ης Νοεμβρίου 2012.


    Ε, ΌΧΙ!
    Δεν έχει το θεό του ο Βρούτσης!

    Καταργεί την ειδική σύνταξη των Μανώληδων-Παναγόπουλων και ΠασοκοΣυριζαίων, που είχε θεσμοθετήσει ο Μεταξάς!

    ____τη συνδικαλιστική σύνταξη ___
    που έπαιρναν οι ΓΝΩΣΤΟΙ. ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

    Για να γυρίζουν
    τα κανάλια
    και τα ραδιόφωνα
    και το Ιντερνετ,τώρα τελευταία.
    και να παριστάνουν τους προστάτες του λαού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό ούτε το Έθνος του κ. Μπόμπολα δεν το περίμενε...

    Σε λίγο θα μας πούν ότι "Πέφτουν από τα σύννεφα" τα ΜΜΕ που αποκαλύπτεται σιγά σιγά ότι οι συνδικαλιστές ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ από προνόμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. Στα δικαστήρια πάνε τα λαμόγια οι συνδικαλιστές -Έρχεται η σειρά πρώην δημάρχων κλπ.

    Τα λαμόγια οι Μανώληδες που κατά τ' άλλα χθες μας είπαν ότι είχαν ζητήσει μόνοι τους να καταργηθεί η συνδικαλιστική σύνταξη, ξαφνικά το ξανασκέφτηκαν και θα προσφύγουν στα δικαστήρια, γιατί λέει παίρνουν τη σύνταξη επειδή τους γινόντουσαν κρατήσεις!!

    Ξέρετε τι κρατήσεις εννοούν: Θα τους κρατούσαν 0,5% ή 1% δηλ στα 2.000 μισθό θα τους κρατούσαν 10-20 ευρώ το μήνα για να τους δίνουν 200-1000 ευρώ σύνταξη...

    Ρε δεν πάτε και στο ...ΔΙΑΒΟΛΟ εκτός από τα δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παρατήρηση: Τα σχόλια που γράφονται παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση με το πραγματικά ΑΡΙΣΤΟ άρθρο του εξαίρετου και αγωνιστή δημοσιογράφου κ. Γ.Δελαστίκ τον οποίο θέλω να ΣΥΓΧΑΡΩ από βάθους καρδίας και να τον παρακαλέσω να συνεχίσει να αγωνίζεται γράφοντας ΑΛΗΘΕΙΕΣ όσο αντέχει η πένα του.Όλα όσα χράφονται για σχόλια είναι ασυναρτησίες αγράμματων φανατικών ηλιθίων.Χ.Μ.Συντ.Εκπ/κός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παραπάνω απο σένα..ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. που ούτε τον τίτκο διάβασες
    για να δεις ποιός το γράφει

    σκουπίδι..¨εκπαιδευτικέ"
    της κακιάς ώρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κ. ασχεται, δεν έχει σημασία ποιός αναπαράγει αλλά ποιός γράφει ένα άρθρο και ο κ. που το μετέφερε το γράφει καθαρά. Απόσπασμα από το άρθρο του Γ. Δελαστίκ.Για τις βρισιές δεν έχω να πω τίποτα.Ο τρόπος που γράφει τον ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ.....Χ.Μ.Συντ.Εκπ/κός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου