Ο δεινός ρήτορας … θα αφηγείται (επί πληρωμή) την ανικανότητα και την αποτυχία του!

10
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Διαβάζουμε κατά καιρούς για τις υπερβολικές αμοιβές που λαμβάνουν ανά τον κόσμο πρώην πρόεδροι, πρωθυπουργοί και υπουργοί για ολιγόλεπτες ομιλίες τους σε διάφορα συνέδρια και όχι μόνο.
Ως του θαύματος όλοι αυτοί οι “πρώην” (ειδικά των ανεπτυγμένων χωρών) μετά την θητεία τους (ή τις θητείες τους) λαμβάνουν πάμπολλες προσκλήσεις σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και οι οποίες πολλές φορές διοργανώνονται από κάποια απίθανα σωματεία ή φορείς που δικαίως διερωτάσαι που......
βρίσκουν τα χρήματα για την αμοιβή των υψηλών ομιλητών τους.
Έπειτα από μία διαδικτυακή περιήγηση και αξιολόγηση κάποιων στοιχείων επί του θέματος κατέληξα στην άποψη ότι πολλές από τις ομιλίες αυτές γίνονται για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος για λογαριασμό των ομιλητών οι οποίοι δηλώνοντας τις υποτιθέμενες υπέρογκες αμοιβές προσθέτουν νόμιμα στα περιουσιακά τους στοιχεία χρήματα που τους δοθήκαν ή τους τάχθηκαν … κατά  την διάρκεια της θητείας τους!
Φυσικά το γιατί φαντάζομαι ότι όλοι μπορούμε να το υποψιαστούμε μια και σε πολλές εκ των περιπτώσεων οι διοργανωτές τέτοιων ομιλιών “όλως τυχαίως” είχαν κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα με το κράτος ή τον φορέα (υπουργεία, ή δημόσιες επιχειρήσεις) των ομιλούντων!  
Ξέρω, κάποιοι θα πείτε ότι όλα αυτά τα αναφέρω γιατί ο κ. Παπανδρέου τις τελευταίες ημέρες φιγουράρει στα διεθνή μέσα ως περιζήτητος ομιλητής και μάλιστα με υψηλό κασέ!
Όχι προς θεού δεν αφήνω καμία υπόνοια για τον πρώην πρωθυπουργό σε σχέση με τις παραπάνω μου σκέψεις μια και θεωρώ ότι οι προσκλήσεις προς το πρόσωπο του έχουν να κάνουν με το σοβαρό θέμα που ακούγεται ότι θα αναλύει και το οποίο συγκεκριμένα θα αφορά την διαχείριση οικονομικών κρίσεων όπου φαντάζομαι οι ακροατές του ακούγοντας τις αναλύσεις από τις προσωπικές του εμπειρίες και χειρισμούς θα ξέρουν μετά … τι δεν θα πρέπει να κάνουν ... για να μη καταστραφεί μια χώρα ολοσχερώς!  
 e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια
  1. Αφου τον αφησαμε να φυγει ατουφεκιστος καλα να παθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ....καλα !!! υπαρχουν μαλακες που πληρωνουν ενα σκασμο λεφτα για να σπουδασουν εκει και αφηνουν να κανει μαθημα ο καταχαζος ?

    Ρε τα λεφτα μας πισω πρεπει να πουν.. τι μαλακες ειναι ρε ?

    Η ρόμπα αυτή, που εργάζεται στο εξωτερικό, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΡΑ;

    Και τα προνόμια αυτής; Και το γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού (να το χρησιμοποιεί στις διακοπές του);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι δεν περνουν εσενα αλλα μαλον δεν σε θελουν το γιατι ψωαξτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai kala o samaras tha ton estine sto dikastirio..

    xxaaxxaaxxa

    doulema trelo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάζουμε κατά καιρούς για τις υπερβολικές αμοιβές που λαμβάνουν ανά τον κόσμο πρώην πρόεδροι, πρωθυπουργοί και υπουργοί........


    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ .......


    ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι γνωρίζουμε οτι πισω από τον όρο NWO κρύβονται αυτα τα βρωμερα μασονικά σκουλήκια οι Χαζαροεβραιοι που μεταναστευσαν στην Αμερική και έστησαν την παγκοσμια σκουληκοτρυπα.

    Τα κοπρόσκυλα ανα τον κόσμο που είναι υπο τις διαταγες των οταν κανουν αυτα που τους ανατίθενται μετα τους "βολευουν" με αεριτζήδικες συνεδριασεις και συνελευσεις για να αποκομιζουν λεφτα και να κοπροσκυλιαζουν σε διακοπες και καλοπεραση. Όποιοι δικοι τους μετανιωμένοι καταλαβαίνουν τι πανε να κανουν και αντιστεκονται τους τρώει το μαυρο σκοταδι και το χαντακι. Βαφτιζονται τρομοκρατες κλεφτες απατεώνες διασύρονται παγκοσμίως και στο τελος κρεμαλα και λυντζαρισμα.
    Το έργο το εχουμε δει σε όλες τις φασεις του, το δυστυχημα είναι ότι υπαρχουν ακομα εκατομυρια μαλακες που ολα αυτα τα θεωρουν συνομωσιες και συνεχιζουν να τραβανε μαλακια αμεριμνοι.
    Δεν χρειαζεται πολυ αρκει κανεις να ριξει μια λεπτομερη ματια στα πεπραγμενα και λργομενα του ΓΑΠ την περίοδο που ενας μαλακισμενος υπνωτισμενος λαος τον ψηφιζε για πρωθυπουργό και θα καταλαβει πολυ καλα τι εκανε αυτο το κτηνος στην Ελλαδα. Αν συνεχιζει λοιπον ολα αυτα που ζει σημερα ότι ειναι συνομωσιες τοτε η μαλακια του εχει ξεπερασει καθε όριο.
    Δεν με παραξενευει που ενας αμορφωτος τυχαρπαστος τουριστας θα δινει διαλεξεις στο Χαρβαντ αυτους θελουν να προβαλουν και αυτους πρεπει οι λαοι να εχουν προτυπα ηλιθιους βλαμμενους και ξεφτιλισμενους.
    Δεν ειναι τυχαια η παρεμβαση στην ιστορια και την παιδεία και ειδικοτερα στην χωρα μας, ενας αμορφωτος λαός ειναι πιο ευκολα χειραγωγουμενος και πιο ζωο να υποκυπτει στα σχεδια τους.
    Μην σας παραξενευει καθολου λοιπον που αυτο το ανδρείκελο θα παριστανει τωρα και τον καθηγητη της πλάκας σε βλαμμενους θα απευθυνεται και σε μελλοντικούς μαλακισμενους και ηλιθιους εξουσιαστες αυτο ειναι το εγοστασιο και αυτα τα προιοντα βγαζει.
    Ξυπνα μαλακα λαε γιατι σε λιγα χρονια δεν υπαρχει τιποτε Ελληνικο σε αυτο τον τοπο παρα μονο ξεφτιλισμενα κοπρόσκυλα χωρις ιθαγενεια αξίες και ικανότητες έτοιμα να δωσουν ακομα καιτον κωλο της μανας τους αρκει να τους πεταξεις ενα κομματι ψωμι να ταισει το αχρηστο σωμα του και το βλαμμενο μυαλο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πω, πω, πω κάτι φωστήρες !
    ετερόφωτοι σωτήρες.
    Αχ! βρε χώρες κακομοίρες,
    τι σοφία ‘δώσαν οι μοίρες!

    Μια σταλιά είμαστε χώρα,
    πως μας βρήκε τέτοια μπόρα,
    του ευρώ στέρεψε η βρύση
    δεν θα έχεις να γιομίσεις. *

    Στην ΤΙ ΒΙ όποτε μιλάει
    εγώ μαθαίνω ξένες γλώσσες,
    τα Ελληνικά δεν τα μπερδεύει,
    πάντα για καλό - κακό γελάει,
    σοσιαλιστές “σοφούς” γητεύει
    μέλλοντες ηγέτες εκπαιδεύει.

    Πρώτος στο χορό ο Γιωργάκης,
    κοίτα χάρη μπαρμπαδήμο !
    δεν σε θέλω πικραμένο,
    κοίτα γέλιο ο Αντωνάκης.

    Απ’ αυτόν σπουδαία θα μάθουν
    σαν κι εμάς να μη την πάθουν,
    τέτοια σαΐνια να μην αφήσουν
    χώρα τους να κυβερνήσουν.

    redicoletsiahellas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βρε ΓΙΑΝΝΗ αν θεορεις αυτον βλακα γιατι δεν καλουν εσενα.μηπως δεν εισαι αλλα εισαι ενας απλος συκοφαντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι έγινε ρε παιδιά, με πρόσχημα την Αμερική, (αμήν και πότε να ξεκουμπιστεί ο κώλο-αμερικάνος) την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και εμείς συνεχίζουμε να τον πληρώνουμε τον Άχρηστο!!!!!!!!!

    Φαίνεται ότι και στην Αμερική κοροϊδεύουν τον κόσμο, για αυτό πήραν και τον Άχρηστο τον δικό μας, για να τους πουλήσει μούσι, αλλά (Ελληνικά).

    Όσο για το Harvard Kennedy School, θα τους διδάξει.

    1. Πώς να λένε ψέματα στον κόσμο
    2. Πώς να διορίζουν τους κολλητούς τους και μάλιστα τους άχρηστους και ανεπάγκελτους και ιδιαίτερα συχνά τους (γκόμενους)
    3. Πώς να καταστρέφουν μία χώρα και να τα παίρνουν για να την βάλουν στο ΔΝΤ
    4. Πώς να εκμεταλλεύεται η οικογένειά τους, τους πόρους και τα οικονομικά του Κράτους κλέβοντας ακόμα και για τις (δήθεν) ΜΚΟ της μαμάς
    5. Πώς να παίζουν στοιχήματα, (άτομα της οικογένειας), τα κρατικά ομόλογα CDS, με διεθνείς σπείρες στο εξωτερικό, (Ελβετία).
    6. Πώς να γλεντάνε τα κλεμμένα και να κάνουν βόλτες ανά τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τα κρατικά αεροπλάνα, εις βάρος του λαού της χώρας και σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία.
    7. Να το παίζουν σπουδαίοι κατέχοντας θέση σε διεθνή οργανισμό, γνωρίζοντας ότι σε τέτοιες θέσεις θέλουν συνήθως, μαϊντανούς ή αχυράνθρωπους του φυράματος του ΓΑΠ.

    Σα δεν τρεπόμαστε, που έχει και το θράσος να περηφανεύεται το Σούργελο.

    Τι θα πει αλήθεια???

    Πώς να καταστρέφεις μια χώρα πιο γρήγορα, ή πώς να καταστρέφεις μία χώρα τελείως σε χρόνο ρεκόρ, και να τα τρως μετά με τους φίλους σου και το σόι σου???????????

    Σα δεν τρεπόμαστε, που έχει και το θράσος να περηφανεύεται το Σούργελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου