Όταν το ταλέντο δεν ... περισσεύει!

9
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Το ακούσαμε και αυτό στα πλαίσια της τέχνης και της πνευματικής “αναρχίας” που επικρατεί στον εγκέφαλο ορισμένων καλλιτεχνών όπου η οπτική τους ματιά πολλές φορές ξεφεύγει από την υποτιθέμενη άλλη οπτική γωνία και ...

γίνεται γελοιότητα και φαιδρότητα που προκαλεί το μειδίαμα και ενός μικρού παιδιού.
Μιλώ φυσικά για αυτή την περιβόητη παράσταση κάποιας άγνωστης στο ευρύ κοινό σκηνοθέτιδας όπου μας παρουσιάζει τον γνωστό ήρωα της Ελληνικής επανάστασης Αθανάσιο Διάκο ως σουβλατζή ο οποίος μάλιστα σκότωσε την έγκυο γυναίκα του γιατί τον απάτησε με ένα λαθρομετανάστη!
Βλακώδες και ανόητο σενάριο στο οποίο σίγουρα η εν λόγω κυρία επένδυσε την “αρνητική” προβολή της η οποία θα την έκανε γνωστή μια και το ταλέντο ... δεν φαίνεται να της περισσεύει.
Διαβάζοντας κάποια στοιχεία από την πρόσκαιρη δημοσιότητα που απολαμβάνει διαπιστώνει κανείς ότι εδώ και καιρό κάνει φιλότιμες προσπάθειες να προβληθεί και να γίνει γνωστή μέσω δημοσιευμένων αλλοπρόσαλλων απόψεων όπου μάλιστα σε κάποιες από αυτές προτείνει τους Έλληνες γονείς να πάψουν να είναι ρατσιστές και να “πλασάρουν” τις κόρες τους σε Μαύρους και άλλους αλλοδαπούς άντρες για να κάνουν άλλου είδους ... Ελληνάκια!!!
Σίγουρα η εν λόγω γυναίκα έχει βιώσει κάποιο έντονο "πολιτισμικό"  ψυχοσωματικό “Σοκ” και το οποίο θα ήταν εντελώς προσωπικό της θέμα (μια και ο καθένας μας είναι υπόλογος των απόψεων και των πράξεων του) αν όλη η παράκρουση και η γελοιότητα που κουβαλάει δεν επιδοτείτο με χρήματα από τον δημόσιο κορβανά.
Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι το τι λέει και το τι πράττει η "ατάλαντη" και προκλητική (για λόγους δημοσιότητας) κυρία αλλά το ποιοι ελέγχουν την ποιότητα και την σοβαρότητα των επιδοτούμενων πολιτιστικών παραστάσεων. Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα ότι τελικά όλος αυτός ο “συρφετός” αποτελείτε από ατάλαντους, ανιστόρητους και ηλίθιους που απλά κάποιοι τους βόλεψαν σε αυτές τις θέσεις λόγω …κομματοκρατίας.
Να τους χαιρόμαστε και τους Μεν και τους Δεν! 

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια
  1. Ρε παιδιά, ο πρεβενιος είναι στη φωτογραφία;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ!

    ΚΑΛΟΟΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ(ΧΩΡΙΣ ΓΥΑΛΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΘΕΟΜΟΥΡΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όχι και Θεόμουρλο το Πουτανίδιο
    το αγαπημένο των συνιστωσών Σύριζα!

    Είδες τι λεφτά κονομάει, απο το Ρούζ
    πούστικο κύκλωμα της Κωλοαριστεράς
    και τις πρωκτικής προόδου, αγαπημένη
    του Κόυκου του φεστιβάλ Αθηνών ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Στα όπλα» οι συγχωριανοί του Αθανάσιου Διάκου.

    Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η παραγωγή του Φεστιβάλ Αθηνών «Αθανάσιος Διάκος - Η Επιστροφή» της Λένας Κιτσοπούλου, στην οποία ο ήρωας της Επανάστασης του 1821, παρουσιάζεται ως σουβλατζής και κερατάς...

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το «Πρώτο Θέμα», το χωριό Αθανάσιος Διάκος στα Βαρδούσια Φωκίδας...
    είναι ανάστατο και φορείς και κάτοικοι ετοιμάζονται, να στείλουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού κ. Κώστα Τζαβάρα για τη γελοιοποίηση του ήρωα συμπατριώτη τους.

    Το δημοτικό συμβούλιο Λαμίας κάνει λόγο για «αρρωστημένη απόπειρα εξευτελισμού του Αθανάσιου Διάκου» σε ψήφισμα που εγκρίθηκε ομόφωνα μετά την εισήγηση του δημοτικού συμβούλου κ. Γιώργου Σαγιά.

    «Δεν είναι δουλειά μας να λογοκρίνουμε την πνευματική δημιουργία. Από τη στιγμή όμως που αυτή χρηματοδοτείται από τον Έλληνα φορολογούμενο και θίγει σημαντικές για εμάς αρχές και αξίες, προχωρήσαμε στην έκδοση του ψηφίσματος» δηλώνει ο δήμαρχος Λαμίας κ. Γιώργος Κοτρωνιάς.
    Βολές όμως κατά της σκηνοθέτιδας εξαπολύει και ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος για την επίμαχη παραγωγή.

    «Είναι να απορεί κανείς πώς βρίσκουν τη δύναμη οι άνθρωποι αυτοί να αμαυρώσουν αιώνια σύμβολα τα οποία η ιστορία και η ψυχή του λαού έχει υπεράνω πάντων» δήλωσε ο ίδιος. Αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου ζητούν απαντήσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού για την παράσταση. Ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε να μάθει τους λόγους που μια τέτοια παράσταση χρηματοδοτήθηκε από το Φεστιβάλ Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΡΛΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: ΑΣΣΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ, ΠΟΥΣΤΗΣ ΟΜΩΣ, ΑΦΟΥ ΝΤΙΠΛΑΡΙΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ...ΣΟΥΤΑΡΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ...ΠΛΑΓΙΟ ΑΟΥΤ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ? ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ: ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ 30.000 ΣΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΠΟΥΣΤΗΗΗ, ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι τενεκεδες κανουν παντα φασαρια και σε ενα κρατος που κανεις δεν σεβεται τιποτα ουτε την ιστορια ουτε την θρησκεια αυτοι οι αμυαλοι θα επιβιωνουν και θα επιβραβευονται σαν προοδευτικοι .Κανονικα εισαγγελεας καποιος επρεπε να ασχοληθει μαζι της να την χωσει καμποσα χρονια μεσα ωστε να της δωθει ο χρονος να μελετησει εις βαθος τα θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτρεπει και χρηματοδοτει αυτη η χωρα τους τρελους γι αυτο εχουν διαλυθει ολα .Καθε βλακας μπορει ελευθερα να εφρασει την βλακια του και το κακο εινα οτι θα βρει και υπερασπιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου